Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות היא בנוגע לסיטרואן סקסו:

מודל 98 עם ק"מ מאוד נמוך (90k)

או מודל חדש יותר (99-00) עם 150K ק"מ.

אותו דבר לגבי ידיים:

98- יד 2

99- יד 4.

תודה!

פורסם

אני באופן אישי הייתי מעדיף רכב עם פחות ידיים,כי ככל שיש מעבר של יותר ידיים גדל הסיכוי שאחת מהידיים או יותר תקרע את הרכב או לא תטפל בו כראוי.

מעבר לכך:99 אתה תהיה יד 5 וכאשר תרצה למכור תיאלץ להפחית במחיר בצורה דרסטית כדי להיפטר מהרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שמע אתה צריך לקחת עוד הרבה קריטריונים בחשבון כמו מצב מכני ומצב חיצוני ... אבל בגדול ה98 עדיף בוודאות ...

פורסם

מה שחשוב זה לא השנתון אלא הטכנולוגיה.

אם הסקסו זהה בשנתונים הנ"ל 98 או 99 או 2000, המכלולים זהים אז תקנה את הרכב בעל כמות הידיים

והקילומטראג' הנמוכים ביותר.

בד"כ מייצרים דגם של רכב מס' שנים ואז בכל השנתונים הרכב זהה רק שנת הייצור שונה ,

ולכן לדעתי במקרה כזה יש חשיבות לאקזמפלר עצמו ולא לשנתון כי זו טכנולוגיה זהה.

--" האוטו הזה לא רואה מוסך אני אומר לך ..."

--." ישראלי זה לעקוף מימין 10 מכוניות, לחתוך נתיבים, לצפור ולקלל בעצבנות כשאתה בכלל לא ממהר לשום מקום."

פורסם

אתן דוגמא מהחיים.אני וחבר נוסף רכשנו את אותו הרכב לנשים הונדה סיוויק אצלי 2001 יד שניה עם 130K פרטית והוא 2003 יד שניה 150K אחרי ליסינג.שתי הרכבים היו זהים פחות או יותר מבחינת תוצאות הבדיקה וגם חיצונית כשמכרנו את הרכבים בהפרש של חודשיים אני קיבלתי מחירון+ והוא הוריד כמה אלפים (אמנם לא רציני-זו סיוויק....)אבל הוריד.לי המסקנה ברורה פחות ידים ,פחות ק"מ יותר תמורה במכירה.ומה לעשות שקונים רכב בישראל צריך תמיד לחשוב על יום המכירה.גמר חתימה טובה

• תוכן חדש...