Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב שלי היה עד 15 ולא יכלתי למצוא רכב שיהיה ראוי לצרכים שלי בתקציב הזה..

הוצעה לי הקאיה הזאת שנראית טוב מאוד, קילומטר 135000 יד שניה פרטית, שאלתי את המוסכניק שלי שעוזר לי למצוא רכב בשבועים האחרונום ולאחר שהזהיר אותי מקנייה של מספר רכבים על הרכב הזה הוא המליץ לי גם בטענה שרוב חלקי הרכב הזה הם של מאזדה..

אותי מענינים כמובן כמה דברים, הרכב הזה הוא אוטומט ואני די חושש מזה כי אני לא רוצה שתיהיה תצרוכת דלק גבוהה משהו כמו 1 ליטר ל -11 מקובל עלי, גם האמינות חשובה לי, מבחינת הנסיעה נסעתי עליו 10 דקות אי אפשר ללמוד מזה הרבה אבל בהחלט אהבתי את הנסיעה שלו..

צריך עצה מקצועית וטובה לדגם הזה של הרכב ולא תגובות כמו קאיה גרועים או מצוינם..

תודה רבה לכולם מחכה בקוצר רוח לחוות דעת...

פורסם

במחיר הזה לא תמצא משהו מתאים יותר - לדעתי לך על זה ( אבל לא שכוח לבצע בדיקה מקפת של הרכב קודם )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כדאי לבדוק ביסודיות במשרד הרישוי את הבעלים הקודמים-הרבה רכבים כאלה היו בליסינג או השכרה ועברו ק"מ גבוה.

הרכב אינו חסכוני במיוחד בדלק ודי רחוק מהצריכה 1:11 (אולי מחוץ לעיר אבל בטח שלא בעיר,היכן רוב נסיעותיך אמורות להיות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...