Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בין 206XS 01-02?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני לדעת מה ההבדלים בין 206XS

שנת 2001 ל2002?

אני יודע שבין 2000 ל 2001 יש הבדל במנוע 90 כוחות סוס 8V לעומת 110 כוחות סוס 16V

חבר אמר לי שיש הבדל ב01-02 בכיסאות ספורטיבים יותר ופנסים קידמיים שקופים...

זה נכון? ישנם עוד הבדלים בן 01-02 ?

תודה מראש חן.

פורסם

איפשהו באמצע 2001 הצמיגים תפחו ברוחב מ-185 ל-195 (אני חושב שגם החתך ירד ב-5%) והרכבים התחילו להגיע עם מערכת מקורית + תפעול ממהגה + צג מרכזי.

עיצוב ההגה השתנה במעט ממעוגל לזויותי.

פנסים שקופים היו גם בדגמים המוקדמים. הכסאות אותו זבל בשניהם, אני חושב שרק משענות הראש השתנו מכאלו עם חור למלאות.

כל האמור לעיל הוא על סמך זכרוני המתנדף במהירות משנת 2001 בה אני וחבר שעבד איתי קיבלנו בליסינג כל אחד XS כנ"ל, רק שאני קיבלתי את הדגם הראשון והוא את השני.

אם אתה מתכנן לקנות כזאת ואתה מוצא אחת כסף-תכלת לשעבר מליסינג, אל תקנה. גם אם הסיכוי שזאת הייתה שלי הוא 1:100, זה לא שווה את זה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
מה אתה מדבר?

המושבים מעולים

אני מניח שזה עניין סובייקטיבי. לטעמי המושב קצר מידי (ואני לא גבוה) והקימור במסעד גבוה מידי - יכול להיות ששני הדברים הם פשרות כדי לאפשר את קיפול המושב בכניסה לאחור.

בשילוב עם תנוחת נהיגה איומה (ההגה רחוק מידי ואינו מתכוונן למרחק), התוצאה אצלי הייתה כאבי אחרי נסיעות ארוכות.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...