Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר סיטרואן ג'מפי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אבא שלי מחפש רכב דו שימושי ,שיהיה גם רכב עבודה וגם רכב משפחתי

השאלה שלי האם ג'מפי יעמוד במשימה הזאת?

ומה אבדל בין מנוע 1.9TDI לבין מנוע 2.0HDI וכמה כ"ס יש לשני מנועים האלה?

ואיך הוא מבחינת נוחות נסיעה ובידוד רעשים ,יותר נוח מרנו קנגו?

ואיך אמינות ומחירי אחזקה לאומת קנגו

חשוב לציין שעכשיו יש לנו קנגו והוא קטן בשבילינו וחלש .

בתודה מראש דני

פורסם

אני יכול לספר לך שלבוס שלי ולעמיתי לעבודה יש גאמפי ליסינג (משפחות גדולות)

הרכבים עברו K200-250 ק"מ בשלוש וחצי שנים.

לשני הרכבים היו תקלות קטנות ומעצבנות ולאחד מהם גם תקלות גדולות שהשביתו את הרכב למספר ימים (טורבו, מדחס מזגן ובעיות במערכת ההיגוי).

הרכב מאוד נוח לנהיגה. המנוע שלו חזק מאוד (לפחות בדגם 2.0 ליטר 110 כ"ב שנת 2005 עליו נהגתי)

אני לא מת על רכבים גדולים כך שבשבילי זו לא היתה חוויה מרגשת. אבל הם מאוד מרוצים מהרכבים. המצב שלהם הוא שבימים אלו צריך להחליף להם רכב וגאמפי חדש הוא קבוצה 6 (שלהם היה 4) ולכן המעביד לא מתלהב לקנות להם אחד חדש. הם כל כך אוהבים את הרכב שהם מוכנים להמשיך ולהישאר איתו עד שימות רק לא לחזור לרכב קטן. בסך הכל רכב נחמד עם אמינות ארופאית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

למנוע ה 1.9 היו 92 כ"ס ואילו למנוע ה 2.0 יש 110 כ"ס(בגירסת הנוסעים).

לג'אמפי ביצועים טובים,נוחות נסיעה מצויינת ושימושיות רבה,אך רמת הגימור שלו בסיסית מאד,ומזכירה יותר מיסחרית עם ספסלים מאשר מיניוואן מודרני.

הג'אמפי תתאים בהחלט לשימוש מישפחתי המשולב בעבודה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למנוע ה 1.9 היו 92 כ"ס ואילו למנוע ה 2.0 יש 110 כ"ס(בגירסת הנוסעים).

לג'אמפי ביצועים טובים,נוחות נסיעה מצויינת ושימושיות רבה,אך רמת הגימור שלו בסיסית מאד,ומזכירה יותר מיסחרית עם ספסלים מאשר מיניוואן מודרני.

הג'אמפי תתאים בהחלט לשימוש מישפחתי המשולב בעבודה.

ואיך היא מבחינת אחזקה?

כמו כל מסחריות הקטנות ,ברלינגו,קנגו?

פורסם

כבעל רכב דומה בעברו, אמנם לא כאן בארץ, האם אין לרכבים גדולים אלו בעית מיזוג? לי הייתה. האם הם בעלי מזגן מפוצל אחורנית? האם קירור חלל כזה גדול בקיץ הישראלי הוא אפשרי בכלל? נקודה (חשובה) למחשבה, באם מדובר גם כרכב למישפחה!

• תוכן חדש...