Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים אחרי רכב בתקציב 50-55 אלף, מצאנו אופל אסטרה CDX 1600, שנת 2002 עם 52 אלף קילומטר (יד ראשונה).

המוכר רוצה 54 אלף שח (למרות שהמחירון הוא 52 לטענתו - עדיין לא בדקתי בעצמי).

לאחר חיפושים בפורום לגבי הרכב, הבנתי שזה רכב מומלץ אבל הייתי שמח למידע נוסף:

- האם שנתון 2002 מומלץ? (ראיתי בפורום הרבה המלצות על 2000-2001, האם 2002 שונה)?

- אני אשמח להבהרה איזה גיר בדיוק יש בדגם, לא הבנתי אם גיר אוטומטי רגיל או משהו ממוחשב?

- מהם הדגשים שכדאי לי לבדוק לפני שאני לוקח אותו לבדיקה? מעבר לסביב עם האוטו להרגיש שהוא סוחב, נוסע ישר ושהטורים סבירים לא עשיתי יותר מידי.

- האם יש מקום מומלץ לבדוק את הרכב בתחום של פתח-תקווה - יהוד? מהם הדגשים שכדאי לי לשים אליהם לב בתוצאות הבדיקה?

תודה מראש על כל העזרה.

פורסם

תבדוק עם דגש על הגיר האוטומטי שלו(ממוחשב).

סה"כ רכב טוב אבל:

הוא ממש לא סחיר,אפילו אם במצב טוב,מרכב כזה לא נפטרים בקלות.

החלקים וטיפולים יקרים,והמחירון שלו צונח וצונח.

פורסם

כל הכבוד לבנאדם שמבקש מעל המחירון על האופל שלו. נכון שלפי הספר של המחירון מגיעה לו תוספת אבל לצערנו השוק של האסטרה חלש מאוד ולכן רוב הסיכויים שהוא לא יקבל אפילו מחירון.

סה"כ רכב מומלץ, שווה לבדוק גן את הפוקוס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אסטרה רכב מעולה.

לא ההכי נוח וקצת קמצן באיבזור, אבל רכב מתוכנן ובנוי היטב.

חבל שלא מערך מספיק בארץ, באירופה הוא תמיד בצמרת טבלת המכירות.

אני מבין את האדם ששמר על הרכב שלו במשך 6 שנים, אבל לדרוש מעל המחירון על אבטרה כאן והיום זה פשוט לא הגיוני.

אם הרכב במצב טוב, תתמקח ותיקח.

פורסם

אני נוהג על אסטרה 01 , 1600 , CDX. האבזור לא רע, איכות הנסיעה טובה ונוחה מאוד. הרכב מרגיש מאסיבי ובטוח. המנוע לא הכי תוסס בעולם, אבל על ידית ההילוכים יש לחצן ספורט, שממריץ את התנהגות הרכב מעט.

קצת לא ברור הקטע הזה : כולם אומרים שזו קנייה טובה בסה"כ, אבל עדיין המחירון יורד ויורד.

סחירות : מכל מה שלא יפני קשה להיפטר. אתה צריך להחליט אם אתה רוצה רכב טוב או פק"מ... אני יכול להגיד לך, שכאשר אני עובר (לפעמים בעבודה) מהאופל למזדה 323 , מרגישים הבדל גדול בהרגשת הבטיחות.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם

המוכר מתעקש לשמור על המחירון ולא להיכנע לחוקי השוק. אני יכול להבין אותו. המוכר מוכן לחכות עד שמישהו מבין במכוניות ויקנה אותו. וכך יימשך הלאה...

במודעות רבות ניתן לראות - למבינים בלבד. זאת אומרת, המוכרים לא יתפשרו על המחיר הגבוה ויתעלמו מהמחירון.

אסטרה מכונית מעולה. הנקודה פה - אם חיפשת אחר האסטרה זמן רב ותהיה מוכן להשלים עם הויתור עליו בגלל שהוא לא מוריד מחיר, זו כבר תהיה החלטה שלך.

• תוכן חדש...