Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב לכולם.

לא מזמן התחלתי בחיפושי אחרי רכב קטן וספורטיבי אשר מתאים לתקציב שלי,לבסוף הגעתי להחלטה שאני מעוניין באחד מהדגמים הבאים:

פיאט פונטו HGT 01-02

פיג'ו 206 01-02 XS שלוש דלתות 1600 ידני 110 כ"ס

אבקש חוות דעת [אם אפשר מבעלי נסיון,בעלי רכב בהווה או בעבר] עם דגש על:

אמינות.

חלקי חילוף ועלות.

צריכת דלק.

הוצאות שוטפות\אחזקה כלכלית.

וכל דבר שיש לכם לספר על כוח,ביצועים,חויית נהיגה וכ"ו.

תודה לכל העוזרים.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני אתייחס רק ל-HGT, שכן רק איתה יש לי נסיון.

אמינות: טובה מאוד. למעט טיפולים שוטפים, לא יצא לי לבקר במוסך כלל (הרכב ברשותי כשנתיים).

עלות חלקי חילוף: יקרה יותר מפונטו רגילה, מפני שכמעט כל המכלולים שונים, אך עדיין בתחום הסביר. יוצא מן הכלל הוא הוריאטור, שבמידה ותרצה להחליפו מחירו הוא בסביבות 2000 ש"ח.

צריכת דלק: ממוצעת שלי עומדת על קצת פחות מ-1/10 (לנסיעה עירונית). תלוי הרבה באופי הנסיעה.

הוצאות שוטפות/אחזקה כללית: נראה לי שזה סיכום שלושת הקודמים, לא?

חוץ מזה אני יכול לומר לך שאני מרוצה.

זה גם תלוי מה אתה מחפש מהרכב, כי קהל היעד שלו שונה לגמרי מאלה של רכבים מאותה הקטגוריה (קליאו ספורט, איביזה 20VT).

פורסם

תודה על התגובה.

חבל שקצת קשה למצוא אותן ובטח אחת במצב טוב.

זה גם תלוי מה אתה מחפש מהרכב, כי קהל היעד שלו שונה לגמרי מאלה של רכבים מאותה הקטגוריה (קליאו ספורט, איביזה 20VT).

כן,זה אני יודע,יש לי תמיד רצון לעוד כוח אבל כרגע אני אסתפק במנת האדרנלין שהHGT תתן לי.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

כן,זה אני יודע,יש לי תמיד רצון לעוד כוח אבל כרגע אני אסתפק במנת האדרנלין שהHGT תתן לי.

בתור אחד שהיתה ברשותו hgt במשך חמש שנים ועכשיו נוהג בקליאו ספורט אני מוכרח לציין ששתי המכוניות נבדלות בעיקר באספקטים של התנהגות ובתקשורת עם הנהג ופחות בכוח. יש לי גם ניסיון אך לא רב במיוחד עם xs של חבר טוב ומבחינת התנהגות אין ספק שהיא עדיפה על הפיאט. היתרון הגדול של הפיאט על שאר הרכבים בקטגוריה היא דווקא בקלות התפעול של הרכב- ההגה החשמלי מצויין לנסיעות רגועות ובשימוש בתוך העיר והעברת ההילוכים מצוינת. לעומת זאת הקליאו מרגישה "בבית" דווקא שלוחצים עליה. הפיג'ו מהתרשמות שלי מהווה פשרה לא רעה בין שתי העולמות ואם אני הייתי צריך לבחור בין הפיז'ו לפיאט הייתי מעדיף את הפיז'ו אבל רק בגרסת ה 110 סוסים.

פורסם

ומה לגבי השוק של שני הרכבים האלה?

האם יש ביקוש לHGT ויהיה ניתן למכור אותה במחיר שסובב סביב המחירון[כמובן תלוי בעוד גורמים] או שאצטרך לוותר על סכום נכבד רק כדי למכור אותה איכשהו?

כמו כן ניתן גם להתייחס לXS

את האמת אני לא מתלבט בין שני הרכבים מפני שאין לי שני הצעות שאני ממש מרגיש בטוח לקנות.

אם אמצא HGT שמשדרת לי ביטחון לקנות אני לא אחשוב פעמיים שאולי כדאי 206,מהסיבה שהHGT פשוט "עושה לי את זה יותר ויותר מושכת אותי"

הדאגה שלי בעיקר שלא אצליח למצוא אחת כזאת ויותר מיזה שלא הצליח למכור אותה בשקט בלי כאבי ראש,אחרי הכל למראית עין זה ניראה כאילו הHGT הוא רכב נדיר בארץ ולא כל אדם מין השורה יחשוב בכלל לרכוש לעצמו כזאת.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

השבוע רכשתי HGT עם 65K ק"מ והיסטורית טיפולים מלאה, שמורה מאוד יחסית. כך שהמסקנה שכן ניתן למצוא רכבים שמורים, צריך קצת סבלנות אבל בהחלט יש רכבים כאלה.

ה-HGT נסחרת סביב המחירון - כמה אלפים בודדים, כך שאם אתה מפחד שלא תצליח למכור את הרכב במחירון, אתה גם לא תקנה אותו במחירון!

אגב בין הרכבים הספורטיבים, קליאו ספורט, איביזה טורבו, פולו GTI המחירון של הפונטו הכי גבוה! אבל היא היחידה שנסחרת בו ולא כמו כולם הרבה מעל!

מבין המכוניות הללו ךה-HGT היא בעלת עלות האחזקה הנמוכה ביותר ובהפרש ניכר ולדעתי זה יתרון גדול.

• תוכן חדש...