Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לקבל רכב חדש מהעבודה (דרגה 2)

מה עדיף - רנו מגאן או מאזדה 3 (אני חושב שמאזדה 3 היא בקטגוריה של דרגה 2. אם לא אשמח שיתקנו אותי)

אני בעל משפחה + 2

נסיעה כל יום מפתח-תקווה לקרית-מלאכי (70 ק"מ דרך כביש 6) וחזרה.

אשמח לקבל חוות דעת מבעלי ניסיון.

תודה

פורסם

המגאן הרבה יותר "משפחתית". נוחה יותר, מרווחת יותר, תא מטען נוח יותר. למיטב זכרוני (לא בטוח), צריכת הדלק שלה אמורה להיות מעט טובה יותר (אם זה משמעותי). לשלילה - תיבת ההילוכים עשויה לעצבן באופן פעולתה (אם כי פחות מברכבי פיז'ו-סיטרואן) וגם כנראה יש סיכוי רב יותר לתקלות (אם זה משמעותי עבורך).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למאזדה ארבעה כוכבים, אבל בעיקר הודות לתוצאה אחת ספציפית לא מוצלחת (הגנה על רגל שמאל של הנוסע).

מכיוון שבתאונת דרכים יש אינספור קומבינציות אפשריות, הפרמטר החשוב ביותר, לפחות לדעתי, הוא החוזק המבני של תא הנוסעים, ובפרמטר הזה המאזדה השיגה תוצאות טובות.

הבוחנים ציינו שמתוך מספר הנקודות שהמאזדה השיגה במבחני הריסוק, היא היתה אמורה לקבל חמישה כוכבים, וקיבלה רק ארבעה בגלל מיגון לא מוצלח, כאמור, לאגן הירכיים של הנוסע.

בהגנה על אגן הירכיים של הנהג למאזדה ולמגאן תוצאות דומות.

מצטרף להמלצתו של רוני על המגאן - הרבה יותר מרווחת ונוחה. כדאי בכל זאת שתבצע נסיעת מבחן בעצמך. יש שיתרעמו על האבזור המצומצם שהרנו מציעה בגרסת הליסינג.

התיבה בדגמי 07-08 מתנהגת בסדר גמור, וממש לא הצלחתי לגרום לה להתנהג באופן מוזר כשבחנתיה.

• תוכן חדש...