Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי תקציב בין 50,000 -55,000 לרכישת רכב ואני מאוד מתלבטת אם כדאי לרכוש אופל קורסה שנת 2003 ומעלה- איך הרכב מבחינת סחירות ואמינות? אני חייבת לציין שהופתעתי ממעט ההודעות "למכירה" שמתפרסמות לגביו בכל אתרי המכירה.

כמו כן, מה דעתכם על פיג'ו 206? הבנתי מחברים שיש לרכב הזה המון בעיות חשמל.

חשוב לציין כי בכל מקרה אני מתכוונת לרכוש רכב אוטומטי.

כל המלצות על רכב אחר שעומד בתקציב שכתבתי, יתקבלו בברכה..

תודה מראש,

מעין

פורסם

יש המון רכבים שאני מוכן להמליץ עליהם בתחום ה 55k השאלה היא מה את רוצה ? אם הגודל לא משנה אפשר לקחת פונטו ספייס אוטומטית או טויטה יאריס (אם תמצאי) כמו כן גם הקורסה והפג'ו 206 הן אפשרויות טובות. ואם הוא כן משנה אפשר לקחת איזה יפנומטית חמודה סגנון ניסן אלמרה פרפקט או מאזדה לנטיס או קורולה ואפילו איזה פורד פוקוס מהדור הישן.

פורסם

שתיהן אופציות טובות. הקורסה יותר חזקה ומרווחת מהפיז'ו.

בקשר לגיר, תעשי בדיקה בכל מקרה לפני הרכישה. באופן כללי, אם הבדיקה תהיה טובה. לא אמורה לך להיות בעיה עם הגיר בהמשך.

• תוכן חדש...