Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,בבקשה המלצות לרכב בתקציב של גג 35אלף ש"ח הצרכים :

מראה ספורטיבי קטן

זולה לאחזקה לבולעת דלק בטירוף

ידני לא אכפת לי העיקר שתהיה זולה

נסיעות במרכז : בעיר ות"א- ראשל"צ ללימודים

בטוחה ואמינה שלא כל שני חמישי אלך למוסך...

חשבתי על :

אופל טיגרה 1.6/1.4 ???הגיוני

רנו מגאן קופה 1.6 ידני מתאים?

האם יש עוד רעיונות או המלצות בתקציב הזה גם לא מראה ספורטיבי...אבל קומפקטי לחניות בת"א

תודה

פורסם

פעם ראשונה שאני אמליץ על רכב צרפתי (שיסלחו לי היפניות) אבל פיג'ו 206 יכולה להיות אופציה טובה.

עוד אפשרות מעניינת היא פיאט פונטו -רצוי גיר ידני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אופל טיגרה יקרה מאוד היא אפילו לא נכנסת בתקציב הנ"ל..

מגאן קופה אני גם חיפשתי בוא נגיד ככה אתה יכול להמשיך לחפש .. ועוד ידני פשש בכלל ..

דייטסו סריון קטנה וחמודה ..

פורסם

אופל לטיגרה כן נכנסת בתקציב אבל בשנתון נמוך יחסית, כמו כן את המגאן ניתן למצוא במיוחד את גרסת ה-1.6 החלשה.

עוד אופציה טובה היא פולו 16V ואולי אפילו פביה 16V אם המוכר קצת יתגמש במחיר (ופה כבר מדובר על דגם חדש הרבה יותר, שנת 02).

פורסם

מגאן קופה אכן כמעט ואין 1.6- חיפשתי והבנתי מהפורום שהוא פשוט הדגם המוצלח יותר ןידני זה פשוט פחות כאבי ראש עם בעיות

טיגרה מצאתי כמה , אבל מה שמפריע זה הקילומטראז'ים בגבוהים מעל 130000 ,קצת מפחיד להתקרב לא? והם דווקא בתקציב בשנתון 98 ,

פולו אני אתחיל עכשיו לחפש....מה אומרים על איביזה 01' 02' ?גם היא סבבה?

אגב , איך האחזקה של המגאן והטיגראה קופה? יקרות?

פורסם

ממליץ בחום על אופל טיגרה 1997 ידנית 1.6L שתוכל לרכוש ב- 30-35 אלף ש"ח, רכב אמין בעל מראה ספורטיבי ואחיזת כביש מעולה, כמובן יש לבצע בדיקה במכון יעדי לפני קניה.

כמובן שיש את לאנטיס F למרות שהיא לא קטנה בהשוואה לטיגרה אך בהחלט נראת טוב!

פורסם

סיאט איביזה מודל 01 1.6 100 כ"ס ידנית, גירסת ה3 דלתות- נראית מצויין וגם סוחבת מצויין.

מומלץ ביותר,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...