Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רברב.

לזוגתי שתחיה, נכנס ג'וק לעבור לצפון הרחוק לאיזור תל חי לצורך לימודים.

אני מחפש לה כעת רכב אוטומטי, נוח וחסכוני. באיזור הK30 כדי שיוכל להגיע פעם בשבוע לתל אביב רבתי.

הדגש הוא על חיסכון עקב היותינו סטודנטים, שיהיה הרכב הכי "אפור" ומשעמם מצידה.

נו מילא...יהיה לי תירוץ לעבור לאופנוע... :)

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אני חושב שאתה יכול ללכת על מאזדה לנטיס משנתון 96, בערך אחלה רכבים , אמינים מאוד ומאוד נוחים יחסית למחיר ,

אני אישית איש של לנצ'יה ואני לא מסוגל לחשוב על אוטו אחר , אבל לנציה לא מתאימה כאן כי אתה צריך רכב אמין ולנציה היא לא כזאת , לסיכום אם אתה רוצה להנות לך על רכב מהסוג האיטלקי (אתה יכול לקנות אלפא במצב מעולה משנתון מתקדם בלי שום בעיה , )אם אתה רוצה להתנייד לך על מאזדה לנטיס או סובארו אימפרזה מהשנתונים הראשונים , כמה שיותר מוקדם ככה יותר פשוט , ככה יותר אמין בלי יותר מידי מחשבים ו כו

peach'es, i can eat

peach'es all day long

פורסם

מרחקים ואמינות זה יפניות

טויטה מעולה וגם שומרת על מחיר..

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

סובארו אימפרזה שנת 93-4 ,אחת שמורה + יישור קו ,קרי טיפול גדול, יתאים לכם בול לתקציב.

ויש לכם סוס עבודה שישמש אותכם שנים רבות בלי הוצאות מיותרות.

פורסם

אז המסקנה היא מזדה 96 מול טויוטה (שנתון?) מול איפרזה 94....מה לבחור מה לבחור...יתרונות חסרונות מישהו?

פורסם

תפתח יד 2 ,תקבע עם כמה אנשים,תעשה כמה סיבובי התרשמות,ותראה מה טוב יותר .

מבין השלושה הייתי מדרג אותם ,בהנחה ששלושתם פחות או יותר באותו מצב כללי,כך:

טויוטה

סובארו

מאזדה.

פורסם

פיאט פונטו. מודרנית, בטוחה, זריזה וחסכונית מאוד מאוד.

נמצאת בבעלת בת משפחה, שהשוויצה באוזנינו היום שעשתה את המסלול עפולה --> ירושליים --> עפולה --> ירושליים + סיבובים די אינטנסיביים בתוך הערים, והכל על פחות ממיכל אחד - 38 ליטר.

פורסם

הי כולם

אופציה מעניינת שצצה משום מקום, קרוב רחוק משפחה שמוכר יונדאי אקסנט, 96 עם 115000 . האוטו מתוחזק במוסך מורשה יד שלישית. כנראה שהוא הפיתרון המעשי,

משהו מיוחד להזהר בדגם הנל? יש מה להשוות כלל לשאר המכוניות (יחסית יותר יקרות)

תודה שוב על הכל,

אבי .פ.

• תוכן חדש...