Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם טוב אז כפי שהבמתם הנני סטודנט, אך ברכ תחום ידועתי מוגבל על כן אני פונה לפורם זה.

אז כרגע אני וחברה שלי בדרך לקניית רכבנו הראשון ואנחנו מתלבטים ראשית בין סולר לבנזין, כן אנחנו יודעים אגרת הטסט אומנם יקרה יותר אך החל מעוד שנה המחיר בין הבנזין לסולר יתקזז ומצד שני אנחנו יודעים שאנחנו לא הולכים לבצע מספר נסיעות גדולות רצינו לדעת האם מלבד אגרת הטסט ישנן עוד חסרונות כספיים לסולר?

שנית רצינו לדעת לגבי סוגי רכבים מסויימים החלום שלנו לקנות רכב בסגנון טויוטה היילקס וחברותיה נגוז מיכוון שאנחנו עוברים לגור בבאר שבע, מה שמצביע על אחוז השרדות נמוך על כן החלפנו את שאיפותנו לרכב מסוג ברלינגו או קנגו... מה משניהם עדיף והאם מישהו יודע את צריכת הדלק שלהם (לשנים 97-00) יתרונות וחסרונות!

בכל מקרה עצות שימושיות אחרות בדבר קניית רכב תמיד נשמח לשמוע. חשוב לזכור שמדובר בסטודנטים עניים מרודים מה שאומר שעלות האוטו לא תעלה את ה20 אלף ושהאוטו יהיה חסכוני בכל מובניו החל בדלק וכלה בחלפים!האם זה מוגזם?

בכל מקרה אשמח לתושבות לפתרון שאלותי הרבות:?:

בברכת חג שמח יואב

פורסם

בוקר טוב לך.

רשמת שזהו רכב ראשון שלך ולכן יש לי שאלה: אתה מודע לעניין שגם אם תמצא רכב בטווח שלך וגם אם תמצא רכב חסכוני... עדיין(ואני אומר זאת מכיוון שאתה סטודנט)יש הוצאות רבות לרכב ,ורכב צריך לתחזק אחרת הוא יגרום להוצאות כספיות נוספות, יש טסט ויש ביטוח ויש טיפולים ויש תיקונים לא צפויים ואם יש ביטוח ולא עלינו פגעת במישהו ברכב יש השתתפות עצמית,ועוד..ועוד...ועוד... אם אתה מודע לכל ההוצאות הנוספות שיש לרכב בשנה מעבר לעלות קנייתו ודלק לנסיעות וזה משהו שלקחת בחשבון אז חכה לתשובות מחכמים ממני אבל אם לא... קנה חופשי חודשי של אגד עד שתסיים את הלימודים+אופניים מיד 2 ותסתמך על ברי המזל שיכולים לרכוש רכב ולתת לך טרמפים מדי פעם.

בהצלחה.:-)

פורסם

מכל הקטנות זולות הייתי ממליץ על פונטו, דמיוחד על דור 1 (לא ספייס) מהשנים הגבוהות עם האיבזור הגבוהה יותר , ידנית חסכונית אמינה וניכנסת בתקציב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין חסרונות כספיים משמעותיים לרכבי דיזל מונעי סולר פרט לנושא האגרה. אלא שקצת קשה למצוא רכב דיזל נורמלי במחיר שאתם רוצים. זה יהיה או ברלינגו ישן (98 בערך) ודי שחוט, או סיטרואן סקסו 1.5D שעברה השכרה ועוד אלף ידיים, מונית לשעבר או אולי תמצאו פולו קלאסיק דיזל.

לדעתי תרדו מנושא הדיזל ותתמקדו כנאמר לעיל בפיאט פונטו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב אז אם לומר את האמת יש לי הצעה לרכב סולר שהיא לא שחוק ולא ראה הרבה טיפולים בעליו (שאני אממין לו כי הוא קרוב משפחה) טוען שהוא אוכל 1 ל20 אך שוב הוא סולר ואם אומרים שהאגרה היא הבעייה היחידה, אז לשמחתנו בעייה זו שהולכת להפטר ב2009 אז אין לנו מה לחשוב יותר מדי

המכונית היא סיאט טולדו או קורדובה כרגע פרח מזכרוני בכל מקרה היא שנת 99 רציתי לדעת האם לסיאט יש מחירים חלפים גבוה וביטוחים למיניהן או שוב הבעיה היחידה היא רק אגרת טסט

מלבד זאת מה רע בברלינגו וקנגו בשנים 98 99?מומלץ לוותר?

פורסם

1 ל 20 זה אולי בירידה עם רוח גב, כשאתה בתחתונים בלבד ואחרי דיאטת רצח.

סיאט זהה בחלקים לפולקסווגן וסקודה וזה בגדול טוב לך - יש מבחר גדול של חלפים לא מקוריים ומשומשים. יתכן וזו עסקה לא רעה, אם הרכב טופל כיאות.

בברלינגו וקנגו מהשנים שציינת אין שום דבר רע, פרט לזה שעברו עליהן 8 שנות עבודה שוחקת שאומרות בד"כ מעל 300 אלף ק"מ ותחילת התפרקות כללית. אני חייב לסייג שחמי נוסע על ברלינגו 99 מחברה לשעבר עם 340 אלף ק"מ, מנוע מקורי לא נפתח, והוא נראה ממש חדש. פרט לנזילת מים קלה הרכב פועל מצויין (נקנה אגב ב 17 אלף ש"ח)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אז ראשית תודה עזרתם מאוד בצמצום אפשרויות עכשיו ניגש לעניין מישהו יודע על צריכת דלק של הרכבים הבאים עליהם המלצתם: פונטו,סוויפט, מאזדה 121, קנגו וברלינגו אני מדבר על אלה העומדים בטווח המחירים של ה20k ובנוסף אמינות של כל אחד מהם...

תודה שוב ובעיקר חג שמח

פורסם

הייצור של הסוויפט הופסק באמצע שנות ה 90 אם אני לא טועה עד שחודש לאחרונה, ולכן תוכל למצוא סוויפט בכיף - רק שבתקציב של 20K היא בדיחה לייד האפשרויות שעומדות בפניו ולכן ההמלצה הזו לא רלוונטית - לפחות לדעתי.

הקנגו\ברלינגו הן אחלה אופצייה, בתנאי שתצליח למצוא אחת ששימשה לא לצורכי עבודה (דיי קשה כמו שכבר כתבו לך פה).

עוד אופצייה טובה היא פיז'ו 205 - תוכל בתקציב למצוא את דגם ה FOREVER המאובזר יותר מהדגמים הראשונים, אמנם שמר על הייתרונות שלהם כמו צריכת דלק מעולה (מנוע 1.4 חסכוני מאוד לדוגמא), חלפים וטיפולים זולים, רכב פשוט מאוד ועל כן אמין אם טופל כראוי ולכן ישרת את מטרתך כמו שצריך במינימום עלויות.

כמו כן, עומדת בפניך סיטרואן סקסו בעלת מנוע 1.5 דיזל \ 1.4 בנזין שתוכל לספק אותך גם כן עם נוחות נסיעה טובה יחסית למתחרות בקטגוריית המחיר, צריכת דלק מעולה, ואחזקה זולה כמו כן (שים לב שאם תבחר בגרסאת הדיזל תהיה התייקרות בתשלום האגרה השנתית בטסט כמו שכתבו לך כבר).

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

סוזוקי סוויפט

גאסטי 1.2 - אתמול קניתי לאחי

ועוד רכב שלא הרבה מכירים, סקסו 1 ליטר- נדיר- חסכוני אמין ונחמד

כמו שחבירנו לעיל הציע, אל תקנה רכב בכל הסכופ שברשותך השאר כסף לביטוחים, ישור קו מכני ובטיחותי....

בהצלחה

פורסם

אם התחביר במאמרים שלך יהיה כמו בהודעה הזאת, אתה עלול לא לסיים את התואר.

אנא השתדל לרדת שורה מדי פעם, ולהרחיב את השימוש בסימני פיסוק. בבקשה. :roll:

נקודה נוספת: נסה להריץ חיפוש בפורום הייעוץ על המונחים "20 אלף", "20K" וכד'.

תופתע לגלות איזה ממצאים יש שם, בהתחשב בכך שזו השאלה הכי נפוצה בפורום.

ברוך הבא לקארזפורום, וחג שמח.

פורסם

ניו פיליסיה דיזל או פייבוריט, מבית היצרן הצ'כי סקודה...

אם אתה מעדיף דיזל, וצריך מקום, חפש רנו אקספרס.. יש לא מעט כאלה.. חלקם במצב טוב.

אור.

פורסם

בחיאת.

20 אלף שקל ואחזקה זולה? אם יש לך זמן לחפש רכב.. והרבה זמן... חפש את הסקסו דיזל.

אם לא - פונטו\205\אפלאוז\DL.

דברים זולים לאחזקה וזולים לרכישה. כאשר הDL היא הכי חסכונית באחזקה (קצת פחות חסכונית בדלק), אבל אתה קונה אוטו מיושן רצח.

אם זה לא מפריע לך - לך עליה.

אני אישית ממליץ על פונטו ו205, וזה גם מה שאני מחפש לחבר טוב שלי בתקציב שהוא כמעט חצי משלך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...