Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קודם כל נעים מאוד ואחלה אתר הוקם פה

אני מחפש כבר כמה זמן לקנות רכב, כבר כמה ימים שאני חורש פה את הפורום ואת מדורי החיפוש

ועובר מעוד נושא לעוד נושא קרוב כזה או אחר

מה שקרה זה שמרב מידע כבר הלכתי לאיבוד ונשארתי עם יותר מידי סימני שאלה....

אני מעוניין לקנות רכב עד לתקציב של 40 אלף ש"ח שאת זה העלתי עוד מ 35 אלף...

הרכב שאני מחפש חייב להיות לפחות בגודל 1600 הוא ישמש בנסיעות בין הקריות לחיפה בעיקר (הרבה עליות לא קלות לרכבים קטנים), שיהיה מרווח ככל הניתן, חסכוני ככל שניתן (למרות שזה בסוף פונקציה עיקרית של הנהג מול הרכב) ושיראה סבבה (שוב הכל בעיני המתבונן...)

אבל מרב שקראתי פה עשרות דיונים ונושאים בדיוק כמו שאני עכשיו פותח פה הלכתי לאיבוד לגמריי

בראש רצות לי עשרות תמונות ונתונים של רכבים כמו באיזה סרט מהיר

ואני כבר לא יודע מה מו מי....

ללכת לכיוון הונדה שאני אוהב מאוד, או אולי טיוטה ? אולי בכלל לכיוון סובארו או מיצובישי

ואגב מה לגביי סוזוקי או סקודה ? מומלצות ? כדאיות ? חשבתי גם על דייהו שהמחירים שלהם צנחו פלאים אחרי ששברולט קנו אותם ואז ניתן למצוא איזה רכב "מפואר" שלהם עם שנתון גבוה...

ממה כדאי להתרחק כמו מאש ובאיזה רכבים כדי להתמקד יותר ?

אני ממש ממש אשמח לקבל מכם עזרה והכוונה כדי שאני אוכל למקד יותר את החיפוש במקום ללכת לאיבוד בין כל הנתונים...

אם תוכלו להמליץ לי פה על איזה רכב שניים שאתם הייתם ממליצים עפ"י הדרישות כמו שהזכרתי מקודם אני ממש אשמח

אם אפשר וזה לא יותר מידי גם בהמלצות שלכם לצרף גם קצת נתונים פחות או יותר כמו נתוני צריכת דלק, מחירי אחזקה וחלפים כמה עולה פחות או יותר ביטוחים... נתונים בסיסים שיעזרו לי בשיקול הדעת.

אגב בתקציב של 40K בכלל אפשר למצוא חיה כזו טובה ?

טוב שאלתי וחפרתי כ"כ הרבה

אני מקווה שיהיה מי שיעזור

שוב המון תודה לכולם המשך שבוע טוב ושנה טובה 8)

ברוך.

פורסם

סובארו- לא שנתון גבוה מידי תיכנס בתקציב שלך.

מיצובישי לנסר- לא ממש חסכונית בדלק והונדה יקרה רצח בבביטוח,הרכב נחשב לגניב אצל בני דודינו.

בתקציב הזה תוכל לקנות לאנטיס 99 1800 ועם קצת גמישות מהמוכר 2000 מנוע 1600.

אפשרות נוספת אמינה היא ניסאן אלמרה 99- לפי התקציב שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ואת המאזדות לא גונבים פה??? בכל מקרה לפי כמה דעות ללא ניסיון אישי שלי הניסאן אמורה להיות מכונית טובה. בהצלחה בבחירתך!

אם תבדוק את מחירי הביטוח של ההונדה ותשאל סוכני למה יגידו לך שזה הרכב שהוא בין הגניבים ביותר בארץ אחרי כל ג'יפי היוקרה למיניהם ולכן קורעים לבעלי ההונדות את הכיס .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הקפצה אחרונה

אבל אולי עוד אנשים פה יוכלו לעזור לי בבקשה ולתת דעתם בהקשר למה שכתבתי...

המון תודה

והמשך חג שמח

פורסם

סיאט איביזה 1.6 100 כ"ס ידנית- בתקציבך תוכל לרכוש אחת מדגם 02-03, מאובזרת עם ביצועים טובים, לדעתי גם נראית מצויין ובכלל אחלה עיסקה.

ספייס ELX דגם 01-02- 80 כ"ס, זריזה מאובזרת וחסכונית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
סיאט איביזה 1.6 100 כ"ס ידנית- בתקציבך תוכל לרכוש אחת מדגם 02-03, מאובזרת עם ביצועים טובים, לדעתי גם נראית מצויין ובכלל אחלה עיסקה.

ספייס ELX דגם 01-02- 80 כ"ס, זריזה מאובזרת וחסכונית.

עידן

תודה רבה

אבל יש לי שאלה

לגביי הסיאט

לא קצת מוזר שרכב כ"כ חדש יאבד את הערך שלו כ"כ מהר אחרי כ 5 שנים ?

איפה ה"קאטץ'" באוטו הזה ?

פורסם

וואווו

חתיכת הפסד

מה גורם להפסדים הכ"כ גדולים האלו ?

ובתור נהגי סיאט (ואם אלו שלא) איך האוטו ? הוא מומלץ ?

כמה פחות או יותר עולים הביטוחים שלו ? איך האחזקה יקרה לא יקרה ? איך הצריך פחות או יותר ? הוא רואה הרבה את המוסך או שהרכב אמין ?

והאם האוטו מצדיק את עצמו למרות ההפסדים הכ"כ גדולים ?

תודה.

פורסם

שלום

לנו יש 3 סיאט במשפחה ואנחנו מאוד מבסוטים: לאון טורבו, FR ואיביזה סטלה 2001 1.6 100 כ"ס

עליה אחי המליץ לך.

כאדם הקונה רכב בן 6/5 שנים אין לך מה לדאוג לגבי ירידת הערך כי בשלב הזה הוא דיי נעצר, חוץ מזה שאם תשמור על הרכב שלך תוכל לבקש על כך יותר כסף.

האיביזה היא באמת אוטו טוב, בסה"כ הטיפולים לא כל כך יקרים(טיפול שנתי אחרון עלה לי 900 ש"ח בסהה"כ במוסך מורשה), הרכב חזק יחסית לקטגוריה שלו והמומנט טוב גם כשהמזגן פועל/ 5 אנשים ברכב, הרכב נראה טוב ואני במת נהנה ממנו.

כמו כן ניתן למצוא אקזמפלרים שמורים במחירים שנקבו בהם קודם ואני ממליץ עליו בחום

אם חשוב לך לבדוק עוד אופציה אז הפונטו היא בהחלט אופצייה טובה- היא זולה, זולה לאחזקה וחסכונית מאוד בדלק, היא פשוט קצת קטנה ולא נקבת פה בצרכיך אז אני לא יודע מה היעוד שלה.-, היא גם חלשה מאוד יחסית לאיביזה ואם לקנות אותה אז רק את דגם ה80 כ"ס

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

זאת האיביזה שלי ושאר הסייטים במשפחה:

DSC00724.jpg

DSC00730.JPG

DSC012761.jpg

DSC012801.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני בדיוק קניתי אופל טיגרה

למרות שהרבה אומרים שיש לה בעיות זה לא נכון יצא לה שם רע בגלל המון סיבות שלא קשורות דווקא לאוטו עצמו

אתה יכול לחפש פה ביקורות לאוטו בפורום.

החיסרון היחידי שאני חושב עליו כרגע שקשה לדחוף אנשים במושב האחורי גם קופה וגם אין ממש מקום שם.

אך זה בהחלט אוטו שאתה יכול להנות ממנו ולא לקנות סתם אוטו יפני.

S2000

פורסם

לבן ואיתי

תודה אני באמת אבדוק לגביי הסיאט בהחלט אוטו ששווה מבט נראה טוב אמין וחסכוני וגם האחזקה לפי מה שאתם אומרים יחסית זולה

אגב איך הצריכה של הסיאט פחות או יותר ?

פורסם

אצל רב האנשים השפויים הצריכה טובה, אבל אצל מי שלוחץ ונהנה מהרעש של האגזוז ב5000 טור היא פחות טובה...

benj?

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...