Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב יד רביעית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאנו ניסן אלמרה יד רביעית עם 110000 ק"מ אבל הוא רוצה 40000ש"ח - מישהו יודע כמה צריך לשלם על יד רביעית (מודל 2000)

האם כדי לקנות יד רביעית? האם זה לא אומר שמשהו לא טוב ברכב? אני יודעת שאחת מהיידים היתה השכרה/ליסינג. האם זה משנה?:roll:

פורסם

א. למה לקנות דווקא 2000 ולא 96-7 ? אותו הרכב אבל הרבה יותר זול.

ב. להקפיד לקנות אחת עם ABS!

ג. אני לא הייתי נוגע באלמרה, רביעית ומהשכרה. זה לא רכב נדיר וחבל להתפשר!

שבת שלום אביעד

פורסם

כנסי למחירון הלאומי ותכניסי את כל הנתונים על הרכב.

http://www.winwin.co.il/c/MhTelemeserForm.asp

מכאן זה כבר לשיקולך אם את מוכנה לשלם את הסכום המבוקש.

בסה"כ האלמרה הינה סוס עבודה , לטוב ולרע .

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תודה על התשובה המהירה.

הבעיה היא שאני לא מוצאת אלמרה עם קילומטרז נמוך= לא בשנתונים שאתה ציינת וגם לא בשנתונים כמו 2000-2001

האם יש לך רעיון היכן לחפש? או אולי ללכת על מכונית אחרת? המליצו לי עלמאזדה 323 מודל 98 אבל אני יודעת (ואני באמת לא יודעת הרבה) שהחלפים יקרים והאחזקה בכלל לא זולה. המליצו לי גם על סוזויקי בלנו מודל 99-98 אבל אני בכלל לא מכירה את הרכב הזה

תודה

פורסם

ונראה לך שזה באמת 110 אלף ק"מ אמיתיים...ועוד יד רביעית.

קיצר, אני אומר להתרחק כמו מאש מהרכב הזה,ועדיף שעה אחת קודם.

לא חסר אלמרות שמורות.

פורסם
ונראה לך שזה באמת 110 אלף ק"מ אמיתיים...ועוד יד רביעית.

.

היו מקריים גם הרבה יותר מוזרים.

כך, לדוגמא, איביזה טורבו...מחליפה בעלים כל 10,000 קילומטר או שנה.

פורסם

זו הבעיה באינטרנט, לא תמיד מבינים את הכוונה בדבריך

באמת חשבת לרגע שייחסתי איזשהו אופי ספורטיבי לאלמרה? בחייך :)

בכל אופן, הנקודה שלי היא שרכב יד רביעית זה אכן הרבה לכמעט שמונה שנים על הכביש, אבל אולי יש הסבר הגיוני או לא כ"כ הגיוני, אבל עדיין מציאותי?

• תוכן חדש...