Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

יש מישהו שמעוניין למכור את הרכב שלו, הרכב הוא סיאט איביזה שנת 94 1600, 3 דלתות ידנית.

איך אני יכול לזהות אם המנוע של הרכב הוא ה-100 כוחות סוס (16 שסתומים) או 75?

ובכלל הרכב יש שניה אחי ראה את האוטו ואמר שהוא ניראה במצב באמת נדיר.

מה שידוע הוא שהוא עשה תאונה מקדימה אך מתחייב שאין לו שאסי. המנוע עבר 180 אלף ואחרי ראש מנוע.

האוטו גם אחרי פחחות כללית.

המחיר שהוא דורש הוא 15 אלף.

הטסט שלו עד חודש 12

מה אתם אומרים? המחיר לא מוגזם טיפה?

פורסם

הייתי כרגע אצל הבעלים של הרכב. הדגם הוא כניראה הגרסה הפשוטה ולא של ה-16 שסתומים.

ברישיון היה כתוב דגם מנוע ABU. זה הדבר היחידי שאני יודע עליו.

הסתכלנו על הרכב כשהוא מואר היטב.

באמת הרכב הכי מלוקק שראיתי עד היום, הן מבחינה חיצונית ומבחינה פנימית כאילו שהרכב יצא כרגע מהסוכנות.

מה שהיה טוב הוא שכשבאתי אליו הוא היה שיכור אז הוא אמר לי את כל הפאקים שיש באוטו.

האוטו עבר תאונה מקדימה, כשפתחתי את המכסה מנוע בקצה של השלדה צמוד לטמבון רואים שיישרו אותו טיפה.

צריך למלא גז למזגן, יש חור בקוטר אצבע באגזוז.

הוא לא רצה בכלל לרדת מ-15 אפילו לא אגורה אחת בגלל שהאוטו במצב נדיר ואני לא מגזים שהוא ניראה כאילו שיצא עכשיו מהסוכנות שלו.

הצלחתי להוריד אותו ל-14 בגלל הטסט שנגמר בחודש 12.

הוא אמר שהוא מתחייב לשאסי, גיר ומנוע.

מה אתם חושבים? המחיר שווה את הקניה? לא לשכוח שהוא באמת במצב תצוגה ממש.

פורסם

בשנים האלו אין איביזות עם 16 שסתומים, זאת הגירסא של ה-75 כ"ס, זריזה למדי למרות ההספק הנמוך.

האיביזות היחידות עם 16 שסתומים בשנת 94 הינן ה-GTi אשר מצויידות במנוע 1.8 (וגם שם יש גירסא של 8 שסתומים).

יש דברים לטפל בהם, אומנם קטנים אך אסור לזלזל בהם.

כמו כן גש לראות את הרכב באור שמש, לא משנה כמה הרכב מואר, אין כמו לראות רכב באור יום מלא - ולא לוותר על בדיקה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...