Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר סובארו SVX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה ,

רציתי לדעת מה המחירון בערך של סובארו מדגם SVX, וכמה נורמלי לשלם מעל המחירון לרכב כזה עקב היותו נדיר?

והאם הדגם הזה במיכלולים שלו דומנה לליאונה?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצה לדעת מחירון - קנה מחירון.

בכל מקרה הוא לא רלוונטי לכלום ברכב הנ''ל.

בצע חיפוש - למיטב ידיעתי הוא לא חולק כלום עם דגמים אחרים

אולי למעט מערכת ה-AWD

porsche 914,2.0,1970

פורסם

נע בין 45K ל55K אל תתפלא... אם אתה מחפש אוטומטית מהדור הישן, פינוק מושלם מבחינת איבזור שרק מי שמכיר את הרכב יודע במה מדובר זה רכב מדהים, אני ממליץ בחום!

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

תשתחרר מקיבעון המחירון.

כאשר מדובר במכונית נדירה מאוד, שמעט מאוד מאוד מוכרים אותה ומעט מאוד קונים, איזה משמעות יש לכמה ספרות שאחד מעובדי ההוצאה לאור של המחירון החליט להדפיס על הנייר ?

מה הוא יודע שאתה והמוכר לא יודעים?

דרך אגב, נדירות יחסית יכולה להיות גם עילה למחיר נמוך, ולאו דווקא למחיר גבוה.

פורסם

הסיבה למחיר נמוך ברכב נדיר יכולה להיות חוסר ביקוש , ניקח דוגמא קיצונית : דלתא מאוד נדיר אבל עדיין לא נראה לי

שיקפצו על דלתא למכירה :wink:

אני זוכר שראיתי לפני שנה SVX שחורה במצב מצוין למכירה , אם אני זוכר נכון הוא רצה משהו כמו 70 או 80

פורסם

חבל שאי אפשר לייבא לארץ מכוניות משומשות.

הייתי מטיס איזה עשרים חתיכות SVX במחיר 3000$\יחידה מארה"ב, ומוכר אותן במחיר מחירון. אולי אפילו ליצחק לוי בעצמו.

מדובר ברווח נקי של 960,000 ש"ח, ככה, כמו כלום.

חבל. חבל.

פורסם

רכב מאוד נדיר וקשה למצוא אחת במחיר שפוי, כי במקרה הזה לוקחים את ענין הנדירות לקצה הגבוה של המחיר, רובן נעות סביב 70-80 אלף ש"ח לרכב שאפילו במוסכים של סובראו יתקשו לטפל בו. שלא לדבר על ביטוח ואחזקה לרכב 3.2 בן 13-14 עם הנעה כפולה .

ובקשר לXT6 היא לא התקרבה לאיזור, ואני בספק אם היא יצאה מיפן.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
קשה למצוא אחת במחיר שפוי, כי במקרה הזה לוקחים את ענין הנדירות לקצה הגבוה של המחיר

שום מוכר לא יכול להשתולל במחיר שהוא מבקש אם אין בצד השני קונה שמוכן לשפוך את הכסף.

אני מתקשה להבין מה הטעם ברכישת יצור כבד, שמנמן ובלתי זריז, שנברא בתקופה שסובארו ניסתה להשתחרר מתדמית "היפנית הזולה", אבל עוד לא היה לה מושג איך בדיוק עושים זאת.

ועוד במחירים האלה ?

שיהיה בהצלחה.

סעו לארה"ב. במחיר של אחת כאן, תקנו שם חמש. אולי יותר.

פורסם

שמע בסופו של דבר זה אוטו נדיר ומי שאוהב סובארו ורוצה משהו מיוחד ישמח לרכב כזה.

וגם הנתונים שלו לא רעים, רכב די מהנה, אומנם לא איזה אוטו מטורף אבל בכל זאת מנוע גדול והנעה כפולה.

לא חסרים אנשים שמחפשים אוטו עם מראה ספורטיבי ומיוחד.

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

ארנון, מי כמונו יודעים שברכישת רכב לא הכל ראציונלי. יכול להיות שה-SVX היא חלום ילדות של אוטו בחור, רכב שהתאהב בו וחלם עליו - ולא מעניין אותו שהוא שמנמן ואיטי, או שאפשא לרכשו בארה"ב ב-20% מחיר. (אנחנו בישראל, מה אכפת לו מה קורה שם?).

אביעד. (אם סליקה ידנית הייתה נסחרת בסביבות ה-25-27, בלי ספק הייתי קונה. ולו רק בגלל שבילדות התאהבתי באחת. כשמגדירים הנאה מרכב - לא מדובר רק במושגים של הנאה מנהיגה נטו. מדברים על הרגש :!: )

פורסם
ארנון, מי כמונו יודעים שברכישת רכב לא הכל ראציונלי. יכול להיות שה-SVX היא חלום ילדות של אוטו בחור, רכב שהתאהב בו וחלם עליו - ולא מעניין אותו שהוא שמנמן ואיטי, או שאפשא לרכשו בארה"ב ב-20% מחיר. (אנחנו בישראל, מה אכפת לו מה קורה שם?).

)

:mm_yeah:

גם הפיאט שלך נמכרת בשקלים בחו''ל...

ואני בטוח שתמכור לא תדרוש אלף דולר

porsche 914,2.0,1970

• תוכן חדש...