Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע לגבי BMW 325i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום המכובד,

אני מתכוון לרכוש BMW 325i מודל 1987.

המוכר טוען שהרכב הינו מדגם מיוחד - m technic - אשמח לקבל פרטים לגבי:

1. מהי אותה חבילת m technic ומה כלול בה?

2. מהם סימני הזיהוי העיקריים של החבילה הזו שיעזרו לי לוודא שהיא אכן מקורית?

3. מהן נקודות התורפה העיקריות של ה 325i באופן כללי עליהן אני צריך לתת את הדעת במיוחד כאשר אני בודק את הרכב?

תודה מראש

פורסם

שלדה,כמובן מאליו.

בדוק האם בכלל קיים תרמוסטט,בעיה נפוצה בהמון רכבים כאלה שמתחממים - הפתרון הכי קל "לא צריך תרמוסטט".

סרן אחורי נוזל,העלויות יקרות למדי :roll:.

בדוק את מצב תיבת ההילוכים, אלה רכבים שפשוט נשחטו.

אגב,תזהר מהגשם הראשון :wink:

פורסם
שלום לחברי הפורום המכובד,

אני מתכוון לרכוש BMW 325i מודל 1987.

המוכר טוען שהרכב הינו מדגם מיוחד - m technic - אשמח לקבל פרטים לגבי:

1. מהי אותה חבילת m technic ומה כלול בה?

2. מהם סימני הזיהוי העיקריים של החבילה הזו שיעזרו לי לוודא שהיא אכן מקורית?

3. מהן נקודות התורפה העיקריות של ה 325i באופן כללי עליהן אני צריך לתת את הדעת במיוחד כאשר אני בודק את הרכב?

תודה מראש

הM TECHNIC היא חבילת "ספורט" בה האוטו צוייד מהמפעל, ז"א מוטות פיתול מעובים, מתלים מעט קשיחים יותר, אא"ט אמור להיות לרכב גם LSD, וגם הרבה פאר בתוך הרכב, בגדול.

במידה והרכב תקין - הוא מתכון להמון הנאה [אם כי בעדינות, הוא הE30 לא ידועה בסלחנותה הנדיבה]

ובלי קשר - ממה שכתוב למעלה - LSD הוא מה שאתה מחפש, את כל השאר אפשר בקלות למצא [בארץ או בחו"ל] עם זאת - להביא דיפ' זה כבר עסק לא פשוט.

ויותר מזה - במידה ואכן יש LSD - בדוק את תקינותו במקום שיודע, שיפוץ עולה הרבה, ולנסוע עם אחד גמור זה סתם חבל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...