Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שהרכב שלי הושבת אחרי תאונה וגירוד כל ההסכונות אני ושוטפתי לחיים מחפשים רכב שיהיה אוטומט( חובה), בעלות של 40000-50000. בין הדגמים שעלו היה:

1. פורד פוקוס 4\5 דלתות שנת 2000-2002(האם יש מקום לרמקולים אחוריים ?)

2. סיאט קורדובה שנת 2000-2002 (האם אפשר להחליף את הרדיו טייפ המובנה, בא יחד עם בקרת אקלים?).

3. רנו מגאן סדן שנת 2000-2002 אין לנו מידע

4. סיאט לאון שנת 2000-2002

5. ניסן אלמרה 2000-2002

6. רנו קליאו 2001-2003

בבקשה תעזרו עם המידע שיש לכם על כל המכוניות הנ"ל? רצינו לדעת הכל: אחזקה, ביטוח, צריכת דלק, התנהגות כביש, אמינות.......

תודה לכול מי שיקדיש זמן לפתרון הבעיה שלנו:-D:-):-P

פורסם

רנו מגאן/קליאו עם גיר אוטומטי- לא כל כך מומלץ כי הגיר האוטומטי נוטה לעשות בעיות ולשבוק חיים מוקדם מהצפוי ,כשתיקון הנזק יכול להגיע ל- 7000 ש"ח לפחות,לא נעים.

סיאט לאון- אם המנוע טורבו יבקשו ממך הרבה מעל המחירון -פראיירים לא מתים רק מתחלפים ואני באופן אישי לא הייתי משלם על רכב מסוג זה מעל המחירון.

לדעתי,ניסאן אלמרה,תהיה המוצלחת ביותר ומתאימה ביותר עבורך-חפש אחת מיד פרטית ,לא מליסינג /השכרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מחזק את דעת קודמי על האלמרה- אחד המשפחתומטיות האמינות ביותר בשוק!

אופציה טובה לא פחות, הינה הפוקוס המעולה, עם היגוי מדויק, בטיחות גבוהה ואמינות לא רעה!

אחת מהשתיים מידיים פרטיות (לא ליסינג/השכרה/חברה), שמורה ומטופלת תהווה קניה מצויינת.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

עוד אופציה היא מיצובישי כריזמה , במחיר המבוקש תוכל למצוא שנת 2003.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
סיאט לאון- אם המנוע טורבו יבקשו ממך הרבה מעל המחירון -פראיירים לא מתים רק מתחלפים ואני באופן אישי לא הייתי משלם על רכב מסוג זה מעל המחירון.

מה הקשר אוט' וטורבו בסיאט לאון מהשנתונים האלה? וברור שלאון טורבו במצב טוב תעלה מעל המחירון בין אם תרצה לשלם זאת או אם לאו...

ומה הקשר לפראיירים- רוצה מחיר מחירון לך תקנה מלוי יצחק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל אתם צריכים להחליט על איזה אוטו אתם הולכים. ולהיות בבקשה יותר ספציפיים אי אפשר לבוא ולבקש מידע על 6 מוכניות בוא זמנית ..

לשם כך הרי נועד מנוע החיפוש ..

תצמצמו את הרשימה ל2-3 מכוניות ואז תבקשו מידע וזאת רק במידה שלא נענו תשובותיכם בשרשורים קודמים שמופיעים במנוע החיפוש..

פורסם

תודה לכווווולם....

אני חושב שנעצור באמת ב פוקוס, סיאט איביזה\טולדו, ניסן אלמרה. יש ברשת עכשיו טולדו שנת 2002 עם 88000 ק"מ רוצים 47000 ש"ח מה דעתכם?

• תוכן חדש...