Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה להחליט עד 50K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הודעה ראשונה שלי פה בפורום אז נעים מאוד,

אני ואישתי הורים גאים לילדה בת כמעט שנה ונוסעים על פולו קלאסיק, רק מה הבעיה? קצת קטן עלינו האוטו מכיוון ששנינו גבוהים

אז החלטנו להחליף במזל טוב את האוטו למשהו קצת יותר גדול.

אני בא ממשפחה שאוהבת צרפתיות ואוהבת להתפנק באוטו (אני יודע, מבחינתי הפולו היה מאוד אמין אבל נוח כמו גיבנת) אז נסגרתי כרגע על שתי אפשרויות:

1. רנו סניק 01

2. C5 משנה 01

אני לא הכי שולט בדגמים ונפחים אז רשמתי את האפשרויות די בכלליות

התקציב שלי הוא עד 50K וגם ככה הוא די צפוף

אז מה אתם אומרים? מה עדיף לי? אם למישהו יש אפשרות נוספת אני מאוד אשמח לקבל.

תודה מראש

פורסם

בתקציב שלך נכנסות גם מכוניות מנהלים מהצד היפני של הגלובוס.

הB4 שנת 2001,נהדרת ונוחה לנהיגה,ומנסיוני בן השנתיים איתה,היא חלופה נהדרת לנוחות צרפתית.

היתה לי לפניה קסנטיה 97,וממש לא היה נח לי הסידור הזה של..אתה תוציא עלי הרבה כסף ואני מדי פעם אתקלקל לך.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

B4 לא מתקרבת לנוחות של רנו מלפני 10 שנים.

לאור העובדה שהתקציב שלך לחוץ אולי כדאי שלא תקפוץ לתוך מכוניות שעלולות להיות עתירות הוצאות אחזקה כמו C5.

בנתיים אולי כדאי להישאר בצד היותר קונבנציונאלי של משפחתיות 1.6.

המגאנים והקסארות נסחרות במחירים מגוחכים ונותנות תמורה מעולה, בתקציב שלך תוכל למצוא אחת מודל 03' אולי 04'.

סניק, סה"כ משלב את רוב התכונות הטובות של המגאן עם אקסטרא שימושיות, השאלה כמה צריך להוסיף על מחיר של מגאן כדי לקבל אותו.

אם אפשרי מבחינתכם, עדיף לקנות רכב ידני.

פורסם

אני גם כן נוטה לכיוון הסניק בעיקר בגלל הפונקציונליות ה"משפחתית" שלה שכוללת את רמת האיבזור הגבוהה ושטח האיכסון היחסית גבוה, הייתי מחפש אפילו פיקאסו אבל אין למצוא.

כרגע בגיזרת הסניק יש לי על הכוונת שתיים, הראשונה 01 והשניה 02 שתיהן 1600 ושתיהן אוטומטיות (מה לעשות ידני נדיר) מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה? אני יודע שיש בעיות עם הגיר האוטומטי של הרנו אבל מה מעבר לזה?

מחלות, שגעונות וכיוצא בזה. עוד דבר שהייתי רוצה לדעת זה מה לבדוק מבחינת איבזור שאמור להיות ברכב ועלול "להעלם" על ידי הבעלים הקודם?

תודה לאלו שענו ואלו שיענו

פורסם

לדעתי עדיף את ה406 על ה C5 , פחות "בלאגן" , בלי לוותר על הנוחות.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

אז ככה, אני הולך לראות מחר (יום שני) סניק 02 1600, בשיחה עם בעל הרכב נאמר לי שהרכב יד שניה מטופל במוסך רנו והוא יכול להראות לי פלט טיפולים שהרכב עשה במוסך, כמו כן הרכב עבר טסט שבוע שעבר ובעל הרכב מתחייב שהרכב נקי מתאונות.

אז אני חוזר על שאלתי, על מה אני צריך להתמקד בבדיקה? הידע שלי לגבי הסניק הוא די נמוך אז אני באמת אעריך עזרה ממשהו שיש לו או היה לו סניק בשנתון דומה.

דבר אחרון, בעל הרכב דורש 50K שכמובן במקרה ויתגלה פגם ברכב המחיר יקוזז.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...