שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
זהו פרויקט קטן שהתחלתי לאחר שרכשתי את הספר מחנות דיימון תויקס מאנגליה .אחרי שקיבלתי אותו התחלתי לעבוד עלוו ואני שמח להודיע שסיימתי את השסי שלקח לי לבנות אותה ארבע חודש ולמרות שאני יודע שהדרך עוד ארוכה אבל זה פרויקט מהנה שנותן ידע עצום עם הרגשת סיפוק מדהימה תמונות נוספות אני אוסיף בהמשך ......
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב אני רק רוצה לדעת אם אני יכול להרכיב אינטרקולר לרכב שלי בלי טורבו זה ניתן? סוג הרכב: הונדה סיוויק האצ'בק שנה: 1994 לאן מחברים את הצינורות שיוצאים מהאינטרקולר? אם אפשר הסבר או תמונה זה ממש יעזור ותודה מראש.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז לרכב : סיוויק 97 אוטומטית בעלת 190K על השעון. ככל הנראה אחוז לא מבוטל מהסוסים שבמנוע כבר ברחו מהאורבה והרכב מרגיש חלש ואנמי ( אגב, ליקויים לא נמצאו והוא מטופל בחלפים מקוריים בלבד כל 9K קילומטרים). הבנתי ששוק השיפורים לרכב הספציפי הזה הוא דיי גדול ואולי יש לי מה לעשות בנידון אמה מה ? אני לא רוצה להשתגע מבחינת תקציב (3000 ש"ח) נניח, ולא רוצה לשנות שום דבר במרכב, כמו כן חשוב לי עיניין החוקיות ואמינות המנוע. הצעות\טענות\מענות יתקבלו בברכה, בתודה רבה והמשך ערב מרנין טל דוד
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הרכב איביזה טורבו 2002,אני נוסע על אינבוקס K&N ובעיקבות פרוייקט של 2 אנשים [אסף עם הבורהV5/איגור עם גולף GTI] מעוניין ללכת בעיקבותם ומעשייהם ,ולפני אני מעוניין להתייעץ עם עוד אנשים שמבינים. השינוי שאני מדבר עליו שנעשה על ידם ,קשור לתיעול יעיל יותר של זרימת אוויר קרה יותר,יעילה יותר ובלי "מערבולות" מיותרות בבית הפילטר. והינה דבר השינוי [ציטות של אסף בורה V5]: מערכת היניקה ב VAG - 1. האוויר נשאב דרך פתח באמצע הגריל של הרכב. 2. האוויר עובר דרך שתי צינורות פלסטיק שלא אטומים כלל - על הדרך המערכת יונקת גם אוויר חם. 3. האוויר עובר דרך הפנס, מתחמם עוד קצת ו.. 4. ממשיך בתוך צינור פלסטיק בקוטר של 2.5", שגם הוא לא אטום משהו בחיבורים שלו. 5. האוויר ב…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ברכב שלי יש צנרת פליטה 2.5' לכל האורך, בנוסף מורכב דוד אמצע שבנוי משני דודים קטנים, כניסה ויציאה 2.5' ודוד סופי אובלי של סברינג, גם הוא 2.5' כניסה ויציאה. מה שהתחיל כרעש נעים ומגניב מתגלה לאורך זמן כמטרד אמיתי. המון רעש, המון תשומת לב - שלא אני ולא הרכב צריכים. מה אפשר לעשות כדי להשתיק את האוטו? האם דוד מרכזי אחד גדול במקום שניים קטנים יכול להועיל פה? איזה פתרונות אחרים יש?
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אחרי שנסעתי על WRX מסיבות אישיות העדפתי להישאר עם הGT. האוטו כרגע סטוק לחלוטין התקציב כרגע הוא באיזור ה8-10 אלף חשבתי בתור התחלה.. אינטר קולר חזית-איך זה לדוגמא? טורבו TD05 G16 דאון פיפ בוסט קונטרול של greddy ומזרקים כנראה,אשמח לשמוע הצעות בנושא.. פלוס מינוס עם כיוון טוב כמה אני יכול להוציא מהרכיבים הנ"ל ועדיין להישאר עם אוטו אמין במידה מסויימת?
-
- 19 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ערב טוב חברי הפורם. אני הרבה זמן קורא את הפורם הזה אך רק לפני כמה חודשים החלטתי להרשם. הגדמה: לדוד שלי יש VOLVO 244 GL 2.1 אוטומטית שנת 82 שהוא רוצה לתת לי אותה, בכללי היא במצב טוב. אני רוצה לעשות אליה פרויקט של שיפור הרכב והכנתה לדריפטים (חלום כזה דווקא מכול המכוניות שיש להן הנעה אחורית אני רוצה אליה) ראיתי שבחו''ל שעושים איתן דברי חזקים מאוד וכמובן שגם שיפוץ . המנוע הזה וגם הגיר הם לא הכי מתאיימים לזה. לכן ברצוני לעשות לה הסבה למנוע 2.3 TURBO (נדמלי הם מאותה סידרה) זה יהיה הבסיס לשיפורים(אם יש לכם מנועים אחרים של וולוו שיכולים להתאיים אתם מוזמנים להציע) וגיר ידני בעל 5 יחסי העברה. מתחת למכסה מנוע יש לה מספיק מקום להכניס V8 גדול וחזק אבל זאת לא המטרה. השאלה שלי…
הודעה אחרונה מאת ruslan90, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בבקשה לנסר ישנה משופרת טיל!!!!!!!!! אם אנגלייז!!!!!!! \ http://www.modifiedcars.com/cars/22781/modified-mitsubishi-lancer-gti-16v-dan-gan-1991-pictures עכשיוו כן יש לי ידיים טובות אני רוצה לבנות מנורות אנגל חדשות כל עוד מישהוא ימצא לי קישור שיש כאלה אפילו מחול!! או שתביא מדריך לבנית פנס לא רק הנורת אנג'ל אייז!! מי שיכול לעזור אני יודה לו מאוד!!
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב מי שמוצע אנג'ל אייז ללנסר הישנה (לא סופר) הוא מלך היקום!!!!!!!!!!!! ראיתי לפני כמה זמן באינטרנט לנב 92 משופרת מהתחת אם פנסים כאלו אני מחפש כבר שנים ולא מוצא!!!!!!!!
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב ברשותי הונה סיויק 99 אני מחפש לקנות סט בלימה משופר לרכב בגלל כמה סיבות אחת מהם הוחלפו לרכב כמה סטים כל פעם עם צלחות ורפידות שונות אבל אחרי שבועים מתחילים להיות שריקות וציפצופים מהגלגלים עכשיו שיש קצת זמן אני מנסה לראות איך אפשר לפתור את הבעיה איפה ניתן לקנות סטים כאלה בארץ במחיר סביר בתודה מורג
הודעה אחרונה מאת PIT-STOP, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חדש לכל התחום של השיפורים, לכן מקווה שהשאלות שלי לא ישמעו קצת לא לעניין. אני מקבל שבוע הבא גטה 1400 טורבו חדשה (גרסת 122 כוח סוס). סתם במקרה עליתי על האתר הזה ודרכו הגעתי לחברת אי אנד איי אוטוספורט שמשווקת שדרוגים של ציפ מתוצרת upsolute. במקרה של הרכב שלי מדובר על העלאת ההספק מ-122 כ"ס ל-155. יותר חשוב המומנט שאמור לעלות מאזור ה-20 קג"מ ל-27. המחיר של העסק לא בשמיים (2800 ש"ח). אני מתלבט האם ללכת לעשות משהו כזה: נושא האחריות. האם יש סיכוי שהיצרן יזהה את השינוי ויחליט שהוא פוגע לי באחריות (רכב חדש שכחתי לציין) האם יש סכנה למנוע ולשאר המכלולים? איזה שיפור אני אמור לראות בתאוצת הרכב? איזה שיפור אני אמור לראות בצריכת הדלק האמיתי…
הודעה אחרונה מאת Elad_y, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום ברשותי סיאט טולדו 2.0 TDI. רציתי לדעת האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג ספר נהג/רכב? דבר נוסף - מהו לחץ הגדישה ברכב הזה ועד כמה אפשר לשפר מבלי לפגוע באמינות מנוע/גיר (DSG)? איזה צי'פ-ים מומלצים לרכב הנ"ל ולאיזה מחיר לצפות? האם שיפור של צ'יפ בלבד מומלץ ולכמה תוספת של כ"ס ומומנט אני צריך לצפות? תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים אני מעוניין להחליף את המפלג שנמצא אצלי ברכב ( לציין שהוא בשלבי הגסיסה שלו כלומר הסליל פורץ בסל"ד 3000 במקום 6500 ) ומדובר במנוע 4G93 1800CC SOHC 16V של מיצובישי וקצת משופר הודות לחברה הטובים בחנות PIT-STOP אז אם מישהו יכול להמליץ לי על מפלג איכותי ומאיפה אפשר להשיג אותו אני אודה לו מאוד.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמה יעלה? והאם אפשרי בכלל בהתחשב בשנה בבלאי של המנוע להרכיב סופר צ'רג'ר במוסטנג שנת 96 מנוע V6 נפח 3800 שעברה קרוב ל 100K קילומטרים?
הודעה אחרונה מאת V_DoR, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שברולט אימפלה שנת 2000, השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף את הנורות הקיימות בנורות H12 כחולות? אשמח לעזרה בנושא, תודה מראש.
- 32 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין להחליף לפורק פנימי ,כרגע יש פורק FORGE חיצוני באוטו ,עד כאן הכל סבבה יש לציין שבתקופה שנסעתי עם פורק חיצוני חיישן מד כמות אוויר (MAF) היה מפורק כי לפי מה שהסבירו לי שפורק חיצוני והחיישן הזה לא עובדים ביחד באיביזה עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן להתקין פורק פנימי למשל FORGE 007 וחבריו ביחד עם חיישן MAF חדש ולנסוע בראש רגוע ? חברים הצעות ועזרה ייתקבלו בברכה תודה לכולם מראש .
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
היי! יום ראשון שעבר הגעתי ל-PITSTOP לצורך התקנת "קיט הזרקת מתנול", לאיביזה 20VT. אחרי שראיתי שבפורום כמעט ואין מידע על הקיט, החלטתי להסביר בקצרה על התהליך ותוצאותיו. המתנאול בשילוב עם מים ביחס של 50:50, מקרר את הטורבו ומעלה את האוקטן. משאבה בעוצמה אדירה של 250 PSI דוחסת את המתנאול אל האינג'קטור שמרסס את התערובת אל המנוע. כאן מצורפות כמה תמונות עם הסברים, על החלקים ממנו הקיט מורכב. 1: גלון מתאנול 50\50 4 ליטר, משאבת מתאנול 250 PSI! 2:המוח של המערכת - Adjustable Pressure Switch. 3: תמונת קירוב של המוח. 4: Outside Mount Nozzles או מזרק/INJECTOR. 5: נורת ביקורת - ברגע שהיא נדלקת אתה מתחיל לטוס . אז ככה, מאז שהתקנתי את הקיט הרכב פשוט מרגיש הרבה י…
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
אולה, חשבתי לשתף אתכם בהתקנת הCooler חזית שעשיתי בWRX של אורי שחלקכם מכירים... מצאנו איזה סופ"ש להתעסק עם זה, הבאנו את הלקוחה לחניה שלי והתחלנו לפרק אותה. תחילה הטמבון בחוץ, הקיט שהזמנתי הגיע ושוחרר לאחר כמה שעות של צעקות במכס: פירוק הפרונט: פירוק הCooler העליון: פתאום נראה ריקני, יש צורך בהוצאה של המגן הקדמי ששוקל רק 2 טון: הרכבת התושבת המיוחדת לCooler חזית: אורי הלך לישון, התחלת הרכבת צינורות מופות ובנדים... מתחיל להיראות רשעעע: פנחס עושה טלפטיה עם הכחולה שלו: לאחר חיתוך הטמבון להתאמה מושלמת, היינו חייבים להיעזר ביאן המול…
הודעה אחרונה מאת SHON2402, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי סיטרואן סקסו שנת 2000 מנוע 1400 מחשב של מגנטי מרלי, בקיצור.. בהתחלות נסיעה מורגש כאילו המנוע קצת נחנק (כמו חיתוך לשבריר שניה-גורם לטילטול בראש הנהג). ובטורים נמוכים- בינונים (עד 2400 סל"ד בערך) הרכב לא "חי" כמו ב-3000 סל"ד ומעלה . בקיצור ולעניין -> הוספת ציפ תפתור את הבעיות הנ"ל? אשמח לקבל את כל סוגי התגובות לגבי הנושא הזה , תודה מראש , רביד!
הודעה אחרונה מאת ravidp18, -
חברים מה זה טוב
מאת hgt-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים זה עוזר במשהו או סתם עבודה העיניים
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לדעת האם ניתן להעלות גדישה בלי ECU? מדובר על EVO8 שנת 2006 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eran@TIG Motorsport, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי ברכב שלי ניהול הלטק והווסת לחץ דלק של וובר מכוון על 4 באר עם ואקום בחוץ. עכשיו היה לי בעיות בדלק עכשיו שאני מעלה לחץ דלק יותר המנוע נכבה יענו מעל 4 באר ברגע שאני מוריד לחץ דלק הWIDEBAND נותן 12.8 12.6 ושמעלים לחץ דלק הוא נותן 14.7 15 האם זה הגיוני תודה לעוזרים?
הודעה אחרונה מאת gtsti, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם קראתי פה הרבה המלצות לפילטרים פתוחים איזה מומלץ למונדאו 96 ? רטוב או יבש ? יש המלצה לחברה מסויימת ? אני בכל מקרה מייבא מחול אז זה לא שאלה של עלות רק איכות ותמורה לשיפור
הודעה אחרונה מאת OrionG, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מידת הצמיגים ברכב שלי היא 205/65/15 ברצוני לעבור לג'אנט 17 ולדעת לאיזה לחתך לרדת בצמיג בכדי לשמור על הגובהה המקורי של הרכב ללא הנמכות וכד'? . תודה מראש , אור !
הודעה אחרונה מאת Petelking, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ככול הנראה השבוע אני יקנה(אקנה) הונדה סיווק שנת 96-97. עכשיו רציתי לשאול, האם זה אפשרי להפוך אותה לטורבו ? וכמה דבר כזה יעלה לי מבחינת מחיר והאם זה משתלם מבחינת כסף ? ערכתי שגיאות וסימנתי באדום, נא להקפיד להבא.
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום האם יש דבר כזה?(אגזוז זרימה חופשית שאושר במכון טסטים)
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברשותי הונדה סיויק שנת 98 ברצוני להגדיל את הצמיג ל16, ברשיון הרכב רשום שהוא 175/65/14. אני צריך לדעת כיצד הולכת הפרוצדורה במה זה כרוך?, היכן אני מבקש לשים את זה ברשיון, מה העלות בערך? ומה העלות ,פלוס מינוס, של גאנט מגנזיום + צמיג? אני בדיוק צריך לחדש עכשיו את הרישון רכב, עדיף לעשות את זה על הדרך כבר עכשיו? תודה מראש על המענה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 7 אלף צפיות
חברים, משאבות הדלק של VR6 , V5, V6 מתעייפות לאחר 120000 ק"מ ופשוט הספיקה שלהן יורדת. אז החלטתי לדשרג את עצמי במשאבה חדשה - וולברו 255 טבולה. מתחילים - ראשית ראוי לציין שכאשר מתעסקים בדלק אסור אני חוזר אסור לעשן לשחק ברכיבים אלקטרונים מיותרים והאחריות כמובן עליך בלבד. כלי עבודה - דרמל. סט כוכב. פיליפס. מברג שטוח. חלפים - משאבת דלק וולברו 255 טבולה. פילטר למשאבת דלק. גומי לקיבוע הפילטר. אפשר להתחיל ? 1. הרימו את המושבים האחוריים. 2. ישנה חתיכת בד מהשטיח שחתוכה בצורת - ח - קפל אותה כלפיי פנים. 3. נחשפה חתיכת מתכת שחורה שתפוסה על 3 בירגיי פיליפס - פתח אותם - 4. הרם את המתכת והנח אותה בצד…
הודעה אחרונה מאת Yogevv, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת איזה סוג קסנון מתאים לרכב הזה, אמרו לי H7 אבל אני רוצה להיות בטוח לפני שאני קונה. תודה ויום טוב.
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
קראתי באתר כלשהו שמוכר כלמיני שיפורים לרכב.. (ברשותי רנו קליאו RT שנת 95 ) לינק למוצר קצת מידע ? אם זה לא יעזור .. יש משהו שניתן לשפר ברנו ? (אני יודע שהמנוע קטן (1400) ושבאמת אין הרבה לאן לשאוף עם האוטו מבחינת ביצועים אבל בכל זאת... קיים משהו ?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 984 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פאר האורה
- גולדן191
- Ghost93
- stx
- ELI001
- davemustaine87
- פיגו107שנת2010
- yoav911gt2
- phpclub
- Tal7
- menir1
- zvigolden