שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש בפורום - מצורף קישור (ותמונות) הקישור נמחק. אתה מוזמן להעלות לכאן במסודר את שאלותיך ולא קישור לאתר אחר, תודה, יאשה.
הודעה אחרונה מאת moshedj2005, -
-
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי סיויק SR 98 אני מעוניין לשים צנרת מהדאון פייפ, רציתי לדעת אם יש הבדל בנסיעה אם אני ירגיש את המנוע חי יותר או שזה אפילו יוסיף לו כמה סוסונים?! בנוסף צריך המלצות למקומות שעושים צנרת במחירים נוחים באזור המרכז!
הודעה אחרונה מאת airwolf1980, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם השבוע רכשתי גולף GTI שנת 2000. האוטו שמור מאוד וללא תוספות רציניות. הבעלים הקודם קודם של הרכב התקין בו צ'יפ כלשהו... הבחור שממנו אני קניתי את האוטו לא נראה אי פעם הגיע לסל"ד בו הטורבו נפתח... בכל מקרה הרכב חזק מאוד אבל לא מכוון כלל, הוא חופר כל הילוך שני והטורבו נכנס מאוד חזק ולא בהדרגה. רציתי לדעת היכן ניתן לכוון צ'יפ קיים ולא לרכוש אחר, או שלא ניתן? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת asaf.m, -
-
היי , ראשית אני נוסע על פילטר אינבוקס פתוח,אינלט סיליקון,פורק פורג 004,גודש 1.3 בהילוך 5. היום ביצעתי חורים בתיבת אוויר המקורית כהמלצה,בכדי שהאינבוקס ינשום טוב יותר, הדבר הטוב שהאוטו גודש בחצי מהלך דוושה כבר 1.3 החל מההילוך ה3[במקום ה5] ובאמת הדוושה חדה יותר והאוטו מאיץ כמו בהמה לעומת מה שהיה לפני החירור חורים. הדבר הרע:לעיתים בהילוך רביעי,אבל בעיקר בהילוך 5, כשאני לוחץ חצי דוושה הגדישה כבר מגיעה ל1.3,כשאני עוזב קצת היא נופלת בצורה חדה,ואז כשאני לוחץ שוב חצי דוושה ומחזיק קבוע ,הגדישה לפעמים משחקת לי [לא קבועה] נופלת ל0.7 באר,וישר עולה נגיד ל1.2 באר,שוב קצת נופלת ואז חוזרת . כשאני מדביק עד הסוף את הדוושה בהילוך 5,הגדישה עולה ל1.3 ונישארת ככה. השאלה שלי…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
צי'פ לקונקט
מאת RollLow- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , יש ברשותי פורד קונקט 2005 טורבו דיזל איפה ניתן להשיג צ'יפ לרכב הזה? אני צריך בעיקר מומנט פחות מעניין אותי כוח סוס . תודה מראש לעוזרים סופ"ש מעולה לכולם
הודעה אחרונה מאת דוט.קום, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ,יש לי כמה שאלות לגביי Distrbotor אני רוצה להבין מה זה דיסטרבוטור? הוא מחלק את הזרם(הניצוץ) לפלגים? 1.עכשיו מה ההבדל בין מכסה דיסטרבוטור מקורי למשופר? 2.ולמה צריך כוהל חיצוני אם יש לי הצתה אלקטרונית,מה זה בדיוק משפר? 3.וחוטי הצתה אם הם יבשים,זה גורם לבעיות בהצתה? כמו שריפת דלק יותר,וזיוף במנוע? אני שואל את השאלות האלה בגלל שראיתי ביד 2 בחור שמוכר מכסה דיסטרבוטור משופר של MSD אני רוצה לדעת אם זאת השקעה כדאית,או בזבוז כסף,הוא הסביר שזה מאפשר שריפה יעילה יותר בתערובת הדלק,ונותן הספק גבוהה יותר. ותודה מראש
הודעה אחרונה מאת עדן בר, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני צריך קצת עזרה בקניית פנסים שקופים אחוריים("בקליות"). אז ככה,האוטו הוא סובארו אימפרזה שנת 2004 ולא כ"כ מצאתי מקומות שמוחרים פנסים שמתאימים לשנה הזו רוב הפנסים הם לשנים2002-2003. השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין פנסים אחוריים שקופים של שנת 2002-2003 בסובארו שלי כי לא כ"כ מצאתי הבדלים בין הפנסים בשנים האלו. * רשימת מקומות שמוחרים פנסים שקופים אחוריים לאימפרזה בהחלט יעזרו לי..!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברה אני מבקש את עזרתכם במציאת בלוק מנוע V8 לצורכי הפיכתו לשולחן ( לא משנה מצבו אבל עדיף שלא יהיה חדש).......תודה מראש
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במנוע מיובא , אשר הותקן ברכב (כנראה בטעות) בנפח של 1242 סמ"ק, , המוסכניק אמר לי שיעשה שינוי מבנה. לי אמרו שחברת פיאט היבואנית צריכה לאשר את זה. האם ניתנים אישורים כאלו. תודה רבה מראש. אבי.
הודעה אחרונה מאת אבי1221, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים ברצוני לשאול מספר שאלות לגבי חוקיות התקנת פנסי LED ברצוני לרכוש את הדבר הבא: זהו פנס לשברולט אופטרה הכולל בית ועדשות ללדים ברצוני לדעת האם זה חוקי ואפשר לעביר טסט שימו לב שזה כולל כל הבית ולא ריפלקטור
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברשותי מאזדה 323 F שנת 1996 בעלת מנוע 1800 סמ"ק בעלת תיבת הילוכים אוטומטית המנוע הינו הזרקה וברצוני לחפש איזה שיפור שייתן לי יותר כח בפתיחה ובהאצה ככה הרכב מגיע ל190 קמ"ש ומצליח לגרד את ה210 קמ"ש אבל יותר חשוב לי הפתיחה שלו ושיאיץ מהר איזה שיפורים יש לרכב הזה כי לא מצאתי כלום,אם למישו יש מושג אני יישמח לקבל כל עזרה. סידרתי שההודעה תתחיל מצד ימין, כמקובל. השלב הבא מבחינתך זה לפסק את ההודעה. אח"כ תתחיל לזרוק סכום מבחינתך להשקעה. תודה, יאשה.
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
פונטיאק גרנד פרי SE 1996, מנוע V6 3.1, עבר 80,000. מטופל בUMI. שמור ביותר. בולמים במצב טוב וצמיגים חדשים. בשיטוטי בEBAY ראיתי צ'יפים לשיפור הרכב. הם מבטיחים שיפור בצריכת הדלק בכוח ועוד ועוד ועוד, במחיר מצחיק. האם זה TOO GOOD TO BE TRUE? להלן: 1 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PERFORMANCE-CHIP-PONTIAC-GRAND-PRIX-1990-2009-2008-07_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem255847580eQQitemZ160394860558QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories 2 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PERFORMANCE-CHIP-PONTIAC-GRAND-PRIX-1990-2009-2008-07_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem25582eb4ccQQitemZ160393245900QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories ואני יכול להביא עוד. …
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שאלה בפרט לאביחי אך לכל אחד עם נסיון בנושא . איביזה טורבו . לחיצה במצערת מלאה בהילוך 4-5 . גדישה מקסימלית של 1.5 באר ונדלק הTCS. לא נכנסת ל LIMP MODE והMAF תקין למיטב ידיעתי . אשמח לשמוע עצות מועילות . אולי הפיוז של ה TCS נאמר לי בחו"ל . מישהו משהו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shagny, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
כרגע לרכב יש 71 כס, 1900 דיזל רגיל ללא HDI, המנוע הכי פשוט. הפרויקט הוא: לשפר מנוע לביצועים טובים יותר, כרגע זה עומד על מ0 עד 100 קמ'ש ב 20 שניות, לא טוב 1. אני יכול להתקליטן פילטר אוויר פתוח.? http://www.hjush.com/prodetailsamewin.asp?pro_id=7 2. אני יכול להתקליטן טורבו אוויר.? http://www.hjush.com/prodetailsamewin.asp?pro_id=11 3. העם אני יכול להחליף למנוע HDI מבלי להסתבך במידות וכאלו.? 4. וכמובן המלצות לשיפור המנוע אני אשמח לישמוע... תודה מראש לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי פולסווגן בורה שנת 2000 יש לי מגנזיום סטנדרט בצבע אפור איך יראה אם אני יצבע במקום האפור לצבע זהב איך זה יראה יפה ?? אולי יש למישהו תמונה להראות לי ? תודה רבה
גדישה ב-206 1 2 3
מאת no-speed-limet-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 30 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ערב טוב. אחרי חיפוש נרחב באי ביי מצאתי שתי קיטים של טורבו. האחד: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Peugeot-206-T3T4-TurboCharger-Turbo-Kit_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem518cef109eQQitemZ350256828574QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories והשני: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Peugeot-206-T3T4-Turbo-Charger-Kit_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3ca48185acQQitemZ260457989548QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories רציתי לדעת איזה מהם עדיף מה ההבדלים וכמה יעלה לי כול הפרוייקט? וכול פרט אחר שתוכלו להוסיף לי הרכב פג'ו 206 1400 ידני. ובבקשה ללא הטפות מוסר כגון לא משתלם, לא שווה וכו' בתודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 26 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם.... רציתי לשאול האם לגלגלי מגנזיום יש יתרון כל שהוא על גלגל רגיל חוץ מיתרון היופי. אשמח לקבל כמה שיותר תשובות... תודה
הודעה אחרונה מאת PIT-STOP, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אהלן חברים, מה שלומכם? מישהו מכיר/ראה/שמע על הטורבו הזה? התצורה שלו מאוד מעניינת אותי, אין לי שום פרטים עליו, אפילו לא חברה או דגם ואשמח את עזרתכם בעניין. תודה לעונים, שבת שלום!
הודעה אחרונה מאת =Adi=, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני להוסיף כמה שיפוריים חיצוניים האם תוספות אלה עוברות טסט? @בקליות שחורות @פסי לד (קסנון) @נורות לד דמוי קסנון בצבע לבן @עידולי לד מסביב לפנס @ניקלים מסביב לרכב אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה......
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן מחפש צמיגים חדשים לסוברו אימפרזה גודל 225x40x18 צמיג טוב ומחיר שפוי המלצות? תודה
הודעה אחרונה מאת LeecH, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי יצא לי לראות את הציפ הזה בebay ורק ב20$: http://cgi.ebay.ca/PERFORMANCE-CHIP-MAZDA3-2004-2010-2009-2008-2007-2005_W0QQitemZ280450281083QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item414c23ae7b האם זה באמת ככה? שווה לנסות? אשמח לשמוע את דעתכם בעניין
- 39 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי לכולם, כרגע מותקן אצלי פילטר אויר פתוח עם נשם. אבל הבעיה היא שנכנס לפילטר אויר חם מהמנוע ולכן זה לא יעיל. חשבתי אולי לבנות קופסת בידוד מפלסטיק ( או להשתמש איכשהו במקורית) לפילטר ואיור קר מבחוץ וזרום דרך צינור מהגריל הקדמי לקופסה. או להשתמש בINBOX ? האם ספיקת INBOX יותר קטנה מפילטר פתוח? משתמשים בכלל בINBOX במכוניות משופרות עם צ'יפ וחמוצים? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת goshac, -
ציפ לקופרה 08
מאת gilleon- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב שלי נימצא באחריות יצרן האים הוספת ציפ יכולה ליגרום לביטול האחריות?
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצטער אם לא ניסחתי את השאלה כמו שצריך, אני יודע שאסור מבחינת החוק לעשות התקנות מקומיות לקסנון בכל רכב שהוא. השאלה שלי היא האם אתם חושבים ששוטר יטפל אליי לגבי הקסנון (לבן רגיל לא איזה כחול מסנוור) או כיוון שיש הרבה דגמים כאלה על הכביש שכבר הגיעו עם קסנון הוא אפילו לא יבדוק, אני יודע שזה לא שחור ולבן והכל יכול להיות אבל אולי מנסיונם של חלק מהאנשם פה אצליח להבין כיצד שוטר חושב כשהוא בודק למישהו קסנון ברכב.
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברה, ישלי רנו קליאו שנת 98, מנוע 1.4 ישנה ואני רוצה לשפר אותה מבחינת חוזק וגם מבחינת מראה .. ישלי תקציב של 5 אלף מה הייתם ממליצים לי לעשות כדי להפיק את המקסימום מהסכום כסף הזה.. ושאלה נוספת איך אני בודק כמה כוח סוס יש לאוטו שלי לפני ואחרי, תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Sergo, -
-
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
איפה אפשר להשיג פולי קל למנוע של אונו 1.4?
הודעה אחרונה מאת locus, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חברים,אני מחפש המלצות לערכת בלימה מלאה ,אחורי וקדמי, משהו איכותי אבל לא יקר מידי . והמלצות לשיפור האחיזה בכביש,כמו למשל צמיגים מומלצים סט בולמי זעזועים (לא להנמחה) עם אפשר מחירים.
הודעה אחרונה מאת VW Vento 1994, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב אז אני קצת מבולבל. מצד אחד יש את הגירסא של ה-1.8 ליטר שהגיע לארץ עם ג'אנטים R14-R15 (מה שיש לי), מצד שני יש גם את הגירסה הספורטיבית של ה-2.0 ליטר שלא הגיעה לארץ עם ג'אנטים R16 אבל לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי הוא בעיקר במנוע כשהמבנה של האוטו הוא אותו מבנה. אז אם אני אשים R16 למאזדה 1.8 ליטר שלי (במידה ואשיג אישור ממשרד הרישוי) האם זה יפגע ברכב בצורה כלשהי? אני שואל כי אני כל הזמן שומע דעות סותרות, חלק אומרים שאפשר וחלק אומרים שזה יפגע בציריות או מה שזה לא יהיה ושהקילומטראז' יזייף כד'. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Krishi, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום השאלה היא כזאת. האם ניתן להרכיב ראש של מנוע B6E XU5JA לבלוק של LFY XU7JP4. עד כמה ש אני יודע הוא ניתן להרכבה העניין הוא עם הרצועת תיזמון ניתנת להרכבה. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת Filosoff, -
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי פורד מונדאו 2004 אני פירקתי את הפנס הקדמי וצבעתי את הפלסטיק מבפנים (כמו שבתמונה). רציתי גם לעשות אותו דבר לפנס ערפל , אך אי אפשר לפרק את הפנס עצמו. (הוצאתי אותו) ביררתי והבנתי שאי אפשר לצבוע כי זה זכוכית וגם מדבקה לא תחזיק... יש לכם ראיונות מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 2,379 אורחים (הצג רשימה מלאה)