Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כניראה אני יום שלישי אצל אלי ואביחי,בעיה ניפתרת בעיה חדשה באה:cry:

,הבעיה החדשה זה שאין בקושי פריקות והכי גרוע האוטו משום מה לא גודש יותר מ15PSI ,ניראה לי יש בריחה חדשה מהצנרת,או N75 דפוק,או מה שהכי ניראה לי בריחה מהפורק[שעדין באחריות]

אני מפחד על הטורבו שבמקרה הפורק לא פורק חזרה אליו,ובכלל שהאוטו לא גודש ,בנתיים אני נוסע ומשתדל להישאר בתחום הווקום ולא בגדישה .

משגע אותי כל העסק הזה,אני משאיר את זה לטיפול אלי ואביחי כניראה ליום שלישי ,שאני סומך עליהם בעיניים עצומות.:-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן אני יודע שזה הפיתרון הכי טוב ללכת לE&A שבטוח ידאגו לי כמו שצריך והאיביזה תצא משם שוב בריאה וגודשת כמו שצריך!

:-P

פורסם

יהיה טוב,אם זה הפורק תזכור שאמרתי לך שהם מתפרקים :lol:

האימפרזה יוצאת מחר,יום רביעי אינדיקציות?:wink:

פורסם

לא מאמין שה004 שלי התפרק,יש לי עליו אחריות,גג לדעתי הקפיץ נחלש או משהו בסיגנון [אם ימצא שהבעיה בפורק].

לגבי אינדיקציות,תן לי קודם כל להגיע ליום שלישי ושהבעיות יפתרו [ולגבי אינדיקציות ניקבע בנינו מועד שתקבל בראש:twisted:]

או שאני אקבל[בכל זאת לא מדובר בGT סטנדרטית..]

:wink:

פורסם

אין לך פורק זמין אחר להתקין?

עם הקפיץ היה חלש הוא היה פורק לך כבר בזמן לחיצה,זה שזה לא פורק זה גרוע מאוד בתיקווה שהאוויר לא חוזר לטורבו שיכול לעשות נזק למניפות.

כנראה משהו בצינורות וואקום באיזור של הפורק השתחרר או בסגנון.

פורסם

יריב, הפורק פורק אבל ממש חלש,אני מכיר את הפורק שלי זה ממש לא פריקה,ושוב הגדישה לא עוברת את ה15PSI..

לא ניראה לי שהשתחרר כלום,עברתי על כל האיזורים בתקווה לגלותמשהו,השעון גדישה מראה ואקום ככה שלא ניראה לי שזה ווקום שהשתחרר..

כרגע אני לא נוסע עם האוטו,אני אסע בעדינות יום שלישי לE&A,לפתור את הבעיה.

פורסם

אז יש לך בריחה.

עם היה לך בוסטקונטרול ישר היית יודע עם יש בריחות גדישה, עם שעון מכני קשה לדעת.

למרות שברגע שהרכב היה תקין,תעשה לך אינדיקציה לסל'ד קבוע והגדישה באותו סל'ד בדיוק,ואז מידי פעם תבדוק עם הגדישה יורדת באותו סל'ד סימן שיש בריחה.

חיב תמיד לבדוק לאותו סל'ד,ועדיף בתווך שהטורבו מתחיל לבנות גדישה.

פורסם

יריב,תודה לך על העיצה אני אקח אותה לתשומת ליבי ואבצע אותה כבר ביום שלישי אחרי שאלי ואביחי יפתרו לי את הבעיה.כרגע אין טעם לבוסטקונטרול אצלי !

בישביל הרקורד,אני לא מתכנן להישאר בסטאפ שלי הרבה זמן,אני מתכנן לקראת סוף השנה הקרובה ללכת צעד קדימה בשיפור הרכב [GT28.. ]ואני כבר התחלתי לחסוך לצורך זה.

עד אז אני אתספק במה שיש לי ואתקדם לאט ובטוח!

• תוכן חדש...