Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע אז אולי גם לי יש בריחות.:cry:

ואם הם יתוקנו אולי אני יתחיל לגדוש 1.6 באר? :-)

למרות שאצלי כבר לא נשארו צינורות גומי, רק סיליקון .8)

בחורות ערומים זה כוליירע. :|

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד שלא יעוף לך טלטל דרך המכסה מנוע לא תירגע אההה? :wink:

במפגש באיקאה אני שואל את אסף "תגיד, עשית לאחרונה בדיקת וואקום?"

והוא אמר לי שכן, היום אחרי הבריחות העצבניות שהיו לו שם אני מזכיר לו שהוא אמר שהוא עשה והבחור אומר "חשבתי שהיתכוונת למשהו אחר" :shock:

אני לא רוצה לדעת על מה הוא חשב שהיתכוונתי...

קיבלנו אחלה שירות היום, מעל ומעבר למצופה ואפילו המחיר היה טוב.

E&A קבלו ח"ח!

אסף היקר, שוב אתה צריך להבין שקשה מאוד להחזיק את המצערת במצב קבוע לגמרי בנסיעה מהירה ובגלל זה רוב הסיכויים שיש לך משחקים.

הרכב נוסע עכשיו ממש טוב ואולי גם יש לו סיכוי לקבל רכבת של פחות מ8 מכוניות מאונו טורבו :twisted:

פורסם

אופק אופק אופק,אתה היום נסעת איתי ברכב ואמרת בעצמייך[ולא בציניות,שהאוטו נוסע חזק ויפה מאד,ואתה מכיר איביזות]

אגב בהחלט יש שינוי לטובה בבניית גדישה והבעיטות שעכשיו סוף סוף מקבלים.הייתה לי חתיכת בריחה בצנרת.

דור גודש 1.5 עם מתאנול. אני גודש 1.3-1.4 בלי מתנול אני מאמין שהוא לוקח אותי אבל בזמנו שלחצנו ,בדיעבד שמסתכלים לאחור,נסעתי עם בריחות בצנרת,ושנינו היום ראינו מה זה עשה לאוטו שהיום אלי סגר לי את הפינות בכל הנוגע לבריחות בצנרת.

בכל אופן ,עידכון:

לפני שעה נסעתי לנתניה והאוטו משום מה נסע פלס הגדישה הגיבה בהתאמה לכל מהלך בדוושה שלחצתי בהילוך 5 ולא שיחקה לי.

יכול להיות שהחיישן התעורר,שהמחשב התרגל לשינויים? שיש אלוהים בשמים?

מקווה שבאמת זה היסתדר סופית.

בכ"א אני חייב לעשות טיול בחודש הקרוב לE&A ושאלי/ אביחי יבצעו סיבובון ברכב לתת לי חוות דעת על בעיה שאני אולי לא שמתי לב ואוליי קיימת. למרות שהיום הרכב עבר סריקה נקיה בוואג קום,לחץ דלק נימצא תקין,וניסגרו הפינות של בריחת גדישה בצנרת.בכ"א נכון לנסיעה האחרונה שלי מקודם ברכב,הרכב נוסע מושלם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

1+8)

על זה אין מה להתווכח!

אני ממש לא בנאדם שממהר לפרגן.

אבל לאלי ולאביחי מגיע את כל שפע הפירגון!

ממש לא עושה להם פרסומת סמוייה.

פשוט עוד לקוח מרוצה מאיכות שירות ואמינות הסדנה.

אגב כדי להוריד את הגודש באף -פילטר פתוח נורמאלי וגדול של סימוטה יותקן בסופ"ש ,והרכב יתחיל לנשום סוף סוף

Picture%20339[1].jpg

פורסם

אורון זה לא הבורקסים,זה הקפה בדלפק שמהול.

למרות שאצלי כבר לא נשארו צינורות גומי, רק סיליקון .8)

:|

דור איזה צינורות משמעותיים בדיוק החלפת לסיליקון?

מה העלות?

ווהחלפת סתם על הדרך ,או שהיו בעיות עם הצינורות גומי המקוריים?

פורסם
הבריחות בד"כ מגיעות מהבנדים לא מהצינורות

כאן אבל כל צינור שהוחלף, הבאנדים הוחלפו וחוזקו גם כן.

בקיצור, בעין נראה כאילו הכל שלם ותקין, אבל עד שלא נחבר ואקום לא נדע.

אם אסף, שמבין באיביזות ומחזיק את הרכב 8 חודשים, לא ידע על בריחות שקיימות.

אולי גם אצלי יש משהו סמוי מהעין.

E&A, את האמת ששמעתי עליכם דברים מאוד טובים מאסף.

אני יגיד את האמת, כל הויכוחים בפורום, לי מהצד נראו קצת אגרסיביים מצדכם כלפי המתחרים.

יכול להיות שעקב זאת גיבשתי עליכם דעה שלילית במקצת, אבל אני שמח שעכשיו היא השתנתה לטובה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

דור ממליץ לך באמת לעשות סיבוב לאלי ואביחי,אתה לא תאמין ותהיה מופתע שתמיד יש סיכוי אפילו קטן שקיימות בריחה,אצלי אפילו אלי הראה לי איך הבאנד של הצינור הראשי מהאינטרקולר אצלי לסעפת בלחץ של כ 2 באר ,מתחיל להחליק עם הצינור,כמובן שהמומחים דאגו להחליף לי את הבאנד הבעייתי הזה בבנד רציני ושוב הכניסו 2 באר לצנרת והפעם נוכחתי לדעת שהבנד מחזיק את הצינור על המילימטר ללא תזוזות מהלחץ.

רוב בעלי הגודשות לא מיחסים חשיבות לבדיקות הבסיסיות כמו בדיקת בריחות אוויר,לחץ דלק,חיישנים ונוסעים ככה ולא יודעים שיש סיכוי שמשהו לא תקין אצליהם ומונע מהם לנצל את המקסימום מהמערכות המכאניות של הרכב.כמו שאמרת רק אחרי 8 חודש ירד לי האסימון לעשות בדיקה מקיפה בעלות כספית צנועה אבל מצדיקה כל שקל ושקל כי עכשיו אני נוסע ללא בריחות,יודע שמחשב הרכב נטול תקלות,המשאבת דלק מתפקדת ,והכי חשוב האוטו מתנהג אחרת[8 חודש נסעתי על 80-90 אחוז ביגלל שלא יחסתי חשיבות לבריחות]

דור אני מאד שמח שגרמתי לך לשנות את דעתך על E&A ,חבל לתת לשמועות "שקר כולשהו" למנוע ממך להגיע לשם .

תעדכן אותי לגבי הבריחות,אגב אם אתה מתכנן שישי הבא לקפוץ אל E&A ,כניראה שניפגש.8)

פורסם

אין כמו אלי ואביחי - המקצועיות וכמובן השירות המצויין והיחס האדיב :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא קיים מוסך או סדנא שלא מתייעצת עם אלי ואביחי בקשר לתקלות שקשורות בוואגיות ותמיד יש פתרון הנסיון אומר הכל .

אונו :

תקח בחשבון שתמיד יהיו מלחמות קטנות בין הסדנאות אבל אנו הלקוחות צריכים לקחת תמיד את הדברים בערבון מוגבל לגבי כל דבר שנאמר לגבי כל סדנא

פורסם
כאן אבל כל צינור שהוחלף, הבאנדים הוחלפו וחוזקו גם כן.

בקיצור, בעין נראה כאילו הכל שלם ותקין, אבל עד שלא נחבר ואקום לא נדע.

אם אסף, שמבין באיביזות ומחזיק את הרכב 8 חודשים, לא ידע על בריחות שקיימות.

אולי גם אצלי יש משהו סמוי מהעין.

E&A, את האמת ששמעתי עליכם דברים מאוד טובים מאסף.

אני יגיד את האמת, כל הויכוחים בפורום, לי מהצד נראו קצת אגרסיביים מצדכם כלפי המתחרים.

יכול להיות שעקב זאת גיבשתי עליכם דעה שלילית במקצת, אבל אני שמח שעכשיו היא השתנתה לטובה.

יש המון מקרים שבנדים ואפילו TBOLTS לא אוטמים כמו שצריך או שאיזה צינור ואקום כושל

או אפילו פורק שדולף (מאוד נפוץ בפורקים מקוריים)

בגלל זה מומלץ לעשות בדיקה כזאת אחת לפרק זמן מסויים

אני יכול להגיד לך על עצמי שאני מכיר את הרכב שלי מעולה ויודע לזהות כמעט תמיד אם קרה משהו ולמה

ועדיין אני עושה בדיקה אחת לכמה חודשים

בקשר לE&A - אין מילים, סדנא מעולה עם בעלי מקצוע מהטובים בתחום

עכשיו (בפעם השנייה שאני אומר את זה ) שמישהו יעיר את אביחי !!!

פורסם

אביחי בוקר טוב.:twisted:

אלי ,לבקשתך עידכון לגבי מצב הגדישה שלי נכון לנסיעה הארונה היום:

שוב אין משהו מיוחד ניראה לי הכל די תקין בעיניין המשחקי גדישה.[יכול להיות שהחיישן חזר לתפקד או שהמחשב "למד" את המצב החדש,או שהאיביזה רואה שאני דואג לה יותר מדיי והחליטה לעשות מחווה]וסוף סוף הגדישה ניכנסת בבעיטה ולא זוחלת כמו בעבר.,מחר ארכיב רק את הפילטר המשודרג וואקבל נשימה מקסימלית ביניקה8)

בכ"א אם אני במהלך השבוע אבחין בבעיות שיחזרו ,אנחנו ניתייצב אצליכם לבורקס [גבינה!]ולפיתרון סופי של הבעיה [שוב אם תופיע ותחזור]

נ.ב: מהניסיון האישי שלי,אני ממליץ לכל אחד ממכם שיערוך אחת לחצי שנה +- בדיקה לצנרת גדישה שלו מבריחות,אתם עשויים להיות מופתעים מהמימצאים.

סופ"ש נעים.

• תוכן חדש...