Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

ראשית אני נוסע על פילטר אינבוקס פתוח,אינלט סיליקון,פורק פורג 004,גודש 1.3 בהילוך 5.

היום ביצעתי חורים בתיבת אוויר המקורית כהמלצה,בכדי שהאינבוקס ינשום טוב יותר,

הדבר הטוב שהאוטו גודש בחצי מהלך דוושה כבר 1.3 החל מההילוך ה3[במקום ה5] ובאמת הדוושה חדה יותר והאוטו מאיץ כמו בהמה לעומת מה שהיה לפני החירור חורים.

הדבר הרע:לעיתים בהילוך רביעי,אבל בעיקר בהילוך 5, כשאני לוחץ חצי דוושה הגדישה כבר מגיעה ל1.3,כשאני עוזב קצת היא נופלת בצורה חדה,ואז כשאני לוחץ שוב חצי דוושה ומחזיק קבוע ,הגדישה לפעמים משחקת לי [לא קבועה] נופלת ל0.7 באר,וישר עולה נגיד ל1.2 באר,שוב קצת נופלת ואז חוזרת .

כשאני מדביק עד הסוף את הדוושה בהילוך 5,הגדישה עולה ל1.3 ונישארת ככה.

השאלה שלי היא למה עכשיו במשחקים קלים עם הדוושה או בכלל כשאני לוחץ חצי דוושה -למה הגדישה ישר עולה ל1.3 ומשם יורדת ומשחקת קצת בטווח של 0.7-1.3?

מה הבעיה?

יכול להיות שעכשיו כשיש יותר זרימת אוויר לחיישן,המחשב צריך להתרגל יום יומיים לשינויים האילו?

אם יש בריחת וואקום,אז למה בהילוך 2.3 אין לי נפילות?

יכול להיות שהפורק החיצוני לא מחזיק ?[מה שלא ניראה לי הגיוני כי עד עכשיו הוא עבד ככה עם גדישה 1.3 בהילוך 5]

אשמח לתגובה של מבינים ומנוסים ,אביחי?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

120K.

אגב אביחי,היום השפרצתי קצת ספרי מגעים על הMAF מהחלק הפנימי שלו[איזור ה"בולבול" חיישן ] ובקונקטורים בינו לבין החיווט המתחבר אליו,יכול להיות שזה הבעיה?

ואם כן אז למה זה קורה בהילוך 5? איזה דרך יעילה יש לבדוק אם הבעיה היא מהחיישן?[חוץ למנסות במקבול אחד אחר]לנסוע עם חיישן מנותק ולראות אם עדין יש לי משחקים בגדישה ואם אין כך אוכל לקבוע שהבעיה היא מהחיישן?

ומה ההשלכות על הנייר ובפועל לחיישן MAF באיביזה שלא מתפקד טוב?

אגב יריב ,כשאמרת לי בטלפון יכול להיות הN75 אז חשבתי על זה ולדעתי אם הייתה בעיה בחיישן אוטומטית הרכב היה ניכנס לאובר בוסט או מנורת מנוע נידלקת ..

פורסם

"חירור תיבת האוויר" לא אמור היה לגרום לשינויים שאתה מתאר.

מה שכן,התקלות שאתה מתאר ,אופיניות לחיישן MAF פגום ,במיוחד שניקוי החיישן, בדר"כ הורס אותו.:-(

תגיע אלינו וננסה לעזור לך.

פורסם

זאת אומרת שאני דפקתי את החיישן?

איזה דרך יעילה יש לבדוק אם הבעיה היא מהחיישן?[חוץ למנסות במקבול אחד אחר]לנסוע עם חיישן מנותק ולראות אם עדין יש לי משחקים בגדישה ואם אין כך אוכל לקבוע שהבעיה היא מהחיישן?

ומה ההשלכות על הנייר ובפועל לחיישן MAF באיביזה שלא מתפקד טוב?

פורסם

הבדיקה הטובה ביותר היא החלפה לחדש וניסוי הרכב

אתה יכול לעשות לוג של בלוק 2 קריאות של הMAF

MAF תקין צריך לתת קריאות של 80% מהספק הרכב

לדוגמא הרכב של מוציא 200כ"ס אז קריאות הMAF צריכותלהיות ב5800-6000סל"ד לפחות 160G/S

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

ע"י חיבור מהיר למחשב הרכב ניתן יהיה לראות את הערכים המתקבלים מחיישן ה MAF ולומר אם הוא תקין או לא.

אפשרות נוספת היא להחליפו בחדש -רק לצורך הבדיקה ,ואז לבדוק אם הבעיה נפתרה.

קרוב לוודאי ,שאם הבעיה שאתה מתאר ,לא הופיעה קודם,סביר להניח שאתה "קיצרת את חייו".

בכל מקרה,אתה מוזמן להגיע לבדיקה ללא חיוב.

פורסם

אז זהוו שאין לי את הכבל,בכל זאת ניראה לי שאגיע יום חמישי לצערי אלייכם בבוקר.

אבל בלי שום קשר,אני יכול עכשיו לנתק את הקונקטור של הMAF [הכוונה לנסוע בלי MAF] ובהנחה והMAF לא תקין ,אז נסיעה עם הMAF מנותק,תפתור לי את בעיות ה"משחקי גדישה"[כמובן זמנית כי אם זה הבעיה ולא אצליח להציל את החיישן אאלץ לצערי להחליף אותו אצליכם ביום חמישי].

שורה תחתונה אני יכול לעשות בדיקה ולסוע איתו מנותק ובהנחה והבעיות ממנו והוא תקול אז נסיעה איתו תעלים לי את הבעיות?

פורסם

אביחי ,מחר שאחזור האחרי הצהריים מהעבודה,

אני אסע באוטו עם MAF מנותק+אבדוק את החיבורי וואקום לN75.

ואני ארשום פה מה ניסגר,אני מבין שאם האוטו יגדוש כמו שצריך בלי בעיות כשניתקתי את הMAF אז הבעיה היא כמו שאמרתם פה MAF סנסור.

אגב יכול להיות שמה שקורה לי עכשיו זה סרג'ים?

כי אני יודע שסרג'ים זה תופעה שהמחשב מוריד אוטומטית את הגדישה לפרקים כשהוא מזהה תערובת דלק ענייה מידי,

מה שמורגש בפועל זה קיטועים קלים בהאצה בהילוכים הגבוהים כשלוחצים מסל"ד נמוך.

ועוד שאלה איפה הN75 יושב אצלי?

פורסם

בהמשך לשיחתנו בטלפון, גם לי נראה שהחיישן סבל מהספריי מגעים.

אפשר לחכות ולראות אולי הספריי התייבש והבעיה נפתרה.

המחירים שבדקתי בכמה מקומות נעים בין 950 ל-1050.

באיביי מצאתי חיישן ב-38 יורו כולל משלוח.

עדיף להיכנס ל E&A ולראות איך מתקדמים הלאה משם.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

עידכון:

לקחתי מקודם את האוטו לנסיעה ,עדין אותו הדבר ,הילוך 5 עושה מדי פעם בעיות גדישה כמו שתיארתי מקודם.

ניתקתי את הקונקטור של הMAF,מנורת הTCS בלוח שעונים נידלקה,נסעתי ועדין הבעיה חזרה בהילוך 5[משחקי גדישה מתי שדוושה לחוצה באיזור האמצע קבוע].

מה שנישאר לי לעשות הוא לפרק את החיישן לטבול באלכוהול [לא אבסולוט,אלא תעשייתי] ולצפות לנס מהחיישן.

השאלה האם בכלל זה החיישן?

1.כי גם כשניתקתי הבעיה עדין הייתה אותו בעיה,אביחי?

2.מה לעזעזל הקשר של מנורת בקרת משיכה שנידלקת כאשר מנתקים את הMAF?

אביחי גם ככה אני באופק מחר על הבוקר מגיעים אליכם,אבל פשוט משגע ומלחיץ אותי כל מה שהולך פה?

אגב אביחי [עזוב לשניה פרנסה בצד]אשמח אם תוכל לומר לי אם הMAF שדור ראה באיביי זה אותו MAF?

8)

פורסם

אתה ממש חוצפן וחי בסרט

קודם כל זה שקדחת חורים בקופסא של הפילטר גרמת לזה שאתה קודח לאנשים במוח בפורום

מזל שלא שמת GT28RS ואמרת שעפת איתה לחלל(עם חורים בתיבת פילטר אויר)

תיצא מזה,לא שינית כלום באוטו מהחורים האלה.

דבר שני אתה פותח נושא בפורום באינטרנט על בעיה טכנית "עלק" ובכל הודעה אתה פונה לאביחי שבאמת אין שני לו

בתחום הידע והשירות ועוד שואל שאלות שאף אחד לא יודע עליהן תשובות בלי לפתוח מכסה מנוע

רבאק,בנאדם אמר לך תבוא נראה,ניבדוק ואתה ממשיך ועוד מזה " עזוב פרנסה בצד" ? אתה רציני ?

ובקשר לMAF מוכרים באיביי MAF כמו גרעינים והרוב זה תחליפיים סינים ואני בטוח שאם אביחי היה יודע איזה MAF החבר שלך עם האונו טורבו ראה הוא לא היה ממליץ עליו,וגם אם זה היה מקורי אז זה מחודש ב100% ודבר כזה אתה חייב אחריות, ואחריות של איביי זה לשלוח בחזרה את המוצר למוכר על חשבונך ולחכות שבועיים שלושה אם בכלל תקבל אחד חדש,שגם יילך אחרי חודש

בקיצור תפסיק לטחון תותים וסע תיקנה MAF חדש באחריות ובדרך תעבור בצ'מפיון תציע להם פטנט על שמך של קופסאות פילטר אויר עם חורים,תגיד להם שהם לא יאמינו איך האוטו מאיץ כמו בהמה

אנחנו פה מנהלים דיונים ענייניים ומנומסים.

אז שנה את סגנון הדיבור שלך כי אתה לא בשוק ולא בשכונה!

• תוכן חדש...