Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה יכול להיות מחר ולא בדיוק לחולון,בוא ניפגש אצל אופק.ובוא נעביר את הנושאי חברה שלנו לה,פ או טלפון לפני שיאשה מעביר אותנו לשכם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

עידכון:

הפילטר והנשם הורכבו, מבחינת ביצעוים אני אישית לא מרגיש בתוספת ושינוי בין הסימוטה הקונוסי הזה לבית הK&N אינבוקס בתיבה המחוררת שהייתה לי,אבל גם לא מרגיש שזה הוריד ביצועים.הרעש יניקה ושריקת הטורבו שהתחזקו נחמד ביותר!

הבעיה האחרת שלי היא קושי בפריקה ולדעתי זה קשור לכך שהצינור המקורי בין הפורק לצינור אלומיניום שבא מהטורבו לאינטרקולר ,אז הצינור גומי הקטן הזה כבר די עייף ומקומט וניקרע בקצה שלו בפרקי זמן קצרים שמאלצים אותי לחתוך בקצוות חתיכה ,ומרוב שאורכו כל פעם מתקצר,הגומי די עייף הוא מתכווץ בחיבור שלו ליציאה בצינור גדישה ומקשה לאוויר לעבור דרך הפיה לתוך הצינור גומי הזה ומשם לפורק שיפרוק. הדבר מתבטא בפריקה מאד חלשה[כמו צוואר בקבוק לפני הפורק] ובבאקפיירים קטנים מדי פעם,[הפורק תקין ומחזיק גדישה ]

אני רוצה להחליף את הצינור גומי שמחבר בין הפורק ליציאה בצינור גדישה,השאלה היא אם עדיף כבר להביא אחד מסיליקון כזה,או להסתפק בלקנות צינור גומי המקורי מהחברה?:roll:

נ.ב:לגבי המשחקי גדישה,אז אין זכר ,האוטו מחזיק גדישות בהתאם למצב הלחיצה,הדבר הכי יעיל הוא הצינורות גומי הקרועים שהוחלפו לסיליקון ופתרו את הבריחות גדישה וכיום נותנים לאוטו לבנות גדישה בצורה חדה ומהירה מבעבר.:wink:

DSC00601.jpg

DSC00600.jpg

DSC00604.jpg

פורסם

אסף למה אתה לא מוריד את הN249 וכול הבלגן שיש מעל לקווילים?

ועם יצא לך תנסה לקנות מתאם שיאריך לך את הפילטר לאיזור של בין בית הבולם למצבר,זה יראה יותר טוב.

אני יעלה לך תמונה איך זה נראה אצלי.

פורסם

אני רוצה להוריד את הN249,אני צריך לדבר עם עידן יום אחד שיצא לי להיות באיזור שלכם ולעידן יהיה סבלנות..

אני רוצה לראות תמונה איך זה ניראה אצלייך,השאלה איזה מאריך אני אקנה,מידות קוטרים . איזה חנות?

אגב יריב,הגיוני שהפילטר פתוח גורם לפורג 004 שלי להישמע חלש יותר?כי זה מה שקורה נכון להיום אבל מצד שני זה לא נישמע לי הגיוני היות והפורק מחובר לצינור אלומיניום ביציאה מהטורבינה ולא בכניסת יניקה [שפה יש לנו את האינלט המקשר בין הפילטר לטורבו].

פורסם

שאלות בעיקבות התמונה:

1.אני רואה שמדובר במאריך גומי שניראה לי די גמיש,השאלה היא האם הוא לא מתכווץ ביניקה חזקה[שלשם כך אנחנו נוסעים עם אינלט סיליקון ,אז זה לא קצת יהיה גמיש מדיי למרות שמדובר בקטע קטן ללא זויות?

2.אני רואה שהצד המתחבר לבית הMAF הוא בקוטר של האינלט,בצד שני [שאמור להתחבר לפתח האינלט]לא רואים את אופן החיבור,אני מניח שלקחו צינור פלסטיק/אלומיניום,באורך נגיד של 10-8ס"מ,וצד אחד שלו הכניסו לאינלט וצד שני לצינור גומי היוצא לכיוון הפילטר וסגרו את 2 הצדדים בבנדים,אני צודק?

3.המגן שבנו,אני מניח שהוא עוזר בבידוד החום מהפילטר+נותן קונטרה לבית MAF שלא ירקוד שם,אצלייך גם בנית משהו בסיגנון? יש לך המלצות לשימוש בחומרים ורעיון לבניה כזו?

פורסם

למה נסעת לפני על פילטר מקורי שיש לך אינדיקציה לדבריך?

אגב אצלייך זה הגביר את הרעש היות והפורק שלך 50/50 ופילטר שלך הגביר דווקא את ה50% שממוחזרים למערכת וניכנסים בחזרה לאינלט שעליו יושב הפילטר

,ה50% השניים נישארו באותם דציבלים כי הם לא מושפעים מהפילטר.

אצלי הפורק 100% לבחוץ,ההגיון אומר לי שאין קשר לפילטר לבין ירידה בעוצמת הפריקה היות ופילטר חיצוני פורק אוויר אחרי הטורבו ולא לפני הטורבו כמו שקורה בפנימי או 50/50 שפורקים אוויר לאינלט בחזרה למערכת ,שבין היתר בקצה העליון של האינלט יושב הפילטר שגורם לרעש הפריקה להתגבר.

אני די חושב שהבעיה אצלי בצינור,היום ניפגשתי עם המשתמש A.B מהפורום[אימפרזה GT כחולה,שכן שלי בחדרה] ומשכנו את הצינור של הפורק מעל לאינלט[במקור הוא עובר מתחת אבל זה יצר מצב שהצינור היה מקופל מהלחץ והצפיפות] כרגע הפורק מורכב כשהראש שלו פונה לריצפה,ידוע לי מאלי ואביחי שזה משפיע על תקינות הפריקה והרעש.

הצינור ממש לא במיטבו הוא נעשה די רך וגמיש,כרגע אני חושב שהצינור עושה את הבעיה,אני אחליף אותו השאלה האם כדאי להביא צינור באורך ובקוטר מתאים אבל שיהיה עשוי מסיליקון,או לגשת לצמפיון ולהביא צינור מקורי.

פורסם

אסף,אם אתה רוצה אפשר לבנות לך גם מגן חום בסגנון בזה מאלומניום,דבר איתי מחר אם תרצה נראה מה נעשה עם זה אבל לא נראה לי שזה עבודה רצינית ואולי יש לי אפילו חומר בעבודה.

בקשר לפורק לדעתי היינו מנסים לשים את הצינור סיליקון שהראתי לך היום,אומנם לא הכי גמיש אבל מה שבטוח שהוא לא יתקפל תחת גדישה.

מה גם שאם נעביר את הפילטר אויר כמו בתמונה לצד עם מגן חום ונעלה את הנשם ללמעלה אפשר יהיה להוציא את הפורק בצורה יותר נורמאלית מאשר איך שהוא יושב עכשיו בין כול החוטים.

פורסם

אני אתקשר אלייך היום ,גם ככה אני צריך להזכיר לך על הבנדים ציפוי פלסטיק,והפלחים לתפוס את הפילטר.וניראה אולי נעשה הארכה לפילטר שישב יותר קרוב למצבר[בפינה בין הבית בולם למצבר ושם ניבנה חיפוי מגן]

שוב תודה לך חבר יקר,יאלה שיהיה מברוק על האימפרזה שהיום חוזרת מהפחח! כבר מת לראות איך יצא:-P

פורסם

אני מציע שתעביר את המצבר לאחור, אם אתה מוכן לחיות עם פחות מקום בבגאז', ואח"כ תצנרר את הפילטר קדימה יותר.

תקבל יותר הספק כתוצאה מטמפרטורה יותר קרה במערכת היניקה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

ככה זה יושב אצלי,תראה את האיזור של הקווילים איך הכול נקי,והאינלט אצלי הוא מנרוסטה, ככה שאפשר למשוך אותו לאן שרוצים.

0048u.jpg

0047a.jpg

• תוכן חדש...