Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה בפרט לאביחי אך לכל אחד עם נסיון בנושא .

איביזה טורבו . לחיצה במצערת מלאה בהילוך 4-5 . גדישה מקסימלית של 1.5 באר ונדלק הTCS. לא נכנסת ל LIMP MODE והMAF תקין למיטב ידיעתי .

אשמח לשמוע עצות מועילות . אולי הפיוז של ה TCS נאמר לי בחו"ל . מישהו משהו?

תודה מראש

פורסם

השא' אם הTCS דולקת באופן קבוע או מההבת כשאתה מפרפר?

מנסיון קטן שהיה לי באיביזה FR שהייתה לי, הנאבה שעליה יש את החיישן של הABS הייתה דפוקה ולכן דלקה לי קבוע נורת הTCS, ברגע שהוחלפה- הבעיה נפתרה, חשוב לציין שעם התקלה לא היה לי גם ABS פעיל.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

שכחתי לציין - היא נדלקת רק לאחר FULL BOOST ברביעי-חמישי ונשארת דלוקה . בדימום המנוע והתנעה מחדש - נעלמת עד ללחיצה הבאה . לא סוף העולם אבל בהחלט מוזר .

שאלתי את רון - ואמר שלא מכיר הבעיה .

בSEATCUPRANET הציעו לבדוק פיוז . טרם עשיתי זאת .

פורסם

יכול להיות גם למדה גוסס,ככה זה אצל חבר.

מציע לך בחום לקפוץ לE&A ,תן לאלי ואביחי לאבחן את התקלה ולתקנה בצורה הכי טובה ומהירה.

בהצלחה ותעדכן.8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...