שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם =] הודעה ראשונה שלי בקארספורום מקווה שתענו לי אז לפני כמה ימים קניתי שברולט קוואליר 97' (זה התקציב שהיה לי) קופה 2200 סמ"ק היא מקורית לחלוטין,אני מתכוון שאין לה אף תוספת. אז רציתי לשאול אותכם האם אני יכול להרכיב כסאות ספורט? והמנגנון של הכסא שליד הנהג יעבוד כשמישהו רוצה להיכנס ולשבת במושבים האחוריים? אני מתכוון לאלה:- http://robson.m3rlin.org/cars/wp-content/uploads/2007/07/sport_seats_01.thumbnail.jpg ועוד שאלה האם אני יכול להרכיב הגה ספורט גם? http://img48.imageshack.us/img48/4219/stw100asl32fbkrsrewn5.jpg ג'אנטים כבר בדרך,והאם יש מישהו שיודע מאיפה אני יכול לקנות אנג'ל אייז ? (פנסים קדמיים) וכמה זה עולה? תודה לעונים,המשך י…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום כולם, יש לי פיג'ו 206 XT ואני מעוניין לשפר את המראה שלה טיפה בזה שאני יחליף לה ג'אנטים, פנסים וכו'.. לגבי ג'אנטים, כדאי להחליף למגנזיום? ואם כן, איזה מידת ג'אנטים כדאי לי לשים? ( אין לי כוח ללכת לבקש אישורים ממשרד הרישוי וכו' ), כעקרון לפי מה שהבנתי לרוב ה 206 מידת הג'אנטים היא: 14 אינץ ( תקנו אותי אם אני טועה ), זה אומר שאם אני מרכיב עליה ג'נט מגנזיום במידה 14 אינץ' זה יהיה חוקי לחלוטין? את הפנסים הקדמיים אני מעוניין להחליף באנג'ל אייז, חוקי? ואם כן, יש את זה לPitStop? , דרך אגב, כרגע יש לי אפשרות להזיז את הפנסים הקדמיים למעלה ולמטה, אם אני יחליף את הפנסים לאנג'ל אייז אני עדיין יוכל להזיז אותם? לגבי פנסים אחוריים, ראיתי שיש ל PitStop כל מיני סוגים, רציתי…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, יש לי מיצובישי לאנסר 2.0 אני מעוניין לשים לה פילטר פתוח+אגזוז זרימה חופשית+צ'יפ. כמה כוח סוס זה יוסיף? האם זה שווא את הכסף? תודה לעונים מראש.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי סובארו B3 ואני רוצה לשים לה טורבו כזה... http://up98.siz.co.il/up1/ghmizmkrgtif.jpg יש מצב לעשות דבר כזה ועם כן מה סביבות המחיר מה שחשוב שאני ידע שזה אפשרי כסף לא חסר
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 44 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
בוקר טוב. ביקרתי היום בכמה וכמה פנצריות למצוא ג'נט שמתאים לרכב שלי פג'ו 206 2003. יש כמה אפשרויות וקשה לי להחליט הבאתי תמונות, אשמח לחוות דעת שלכם מה לדעתכם יותר מתאים ל-206 שלי. בגלל חור באגזוז שלי אני צריך להחליף אגזוז הציעו לי אגזוז זרימה חופשית בניה עצמית עם יצא 2.5, כול האגזוז עשוי 100% נירוסטה, והוא יובא מפורטוגל, אשמח לדעתכם גם בזה(האגזוזן דורש 700 ש"ח מורכב כבר על הרכב), חשוב לציין שהיציאה תרותך לדוד!
הודעה אחרונה מאת no-speed-limet, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברצוני לשים לקליאו mk2 את הפילטר הנ"ל http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57i-6509 השאלה היא האם הוא יורגש בצורה משמעותית? הצליל ישתנה,באיזה רמה? והאם בגלל שהוא מגיע עם מבודד וכו' לא צריך לבודד אותו בשיטות סבתא וניתן לחבר אותו כמו שהוא מגיע ולא יהיה בעיה עם החום של המנוע? תודה מראש __________________
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי 2 מכוניות למשפחה: מאזדה 3 ומיצובישי לאנסר, שתיהן 1.6 אוט'. אחת לי והשנייה לאשתי. בשתיהן השקעתי בצמיגים טובים יחסית (אם כי הרכיבו לי לא בדיוק מה שרציתי) : DURAGRIP ו- A-DRIVE. (רציתי EXELLENCE ו- C-DRIVE) בכל אופן, היות ולאשתי זה לא ממש משנה, הייתי מעוניין לבחור בזו עם הביצועים היותר טובים והמומלצת יותר לשיפורי אחיזה ואולי גם כוח במשך הזמן. ברור לי שבסופו של דבר אלו 2 משפחתומטיות משעממות, אך עדיין, הייתי מעוניין להוציא את המקסימום האפשרי. 1. מה הבחירה המתאימה לי ? 2. אילו שיפורים כדאי להכניס בה ?
הודעה אחרונה מאת rafi532, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום,יש לי סיאט איביזה מודל 2001 ויש לי פילטר פתוח אוניברסלי. אין לי מושג איך להרכיב אותו אפשר בבקשה לקבל הסבר ורצוי עם תמונות אם זה אפשרי ,כי אין לי מושג איפה נמא הפילטר המקורי בדגם זה. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת volvo940, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם אני רכשתי סיטרואן C4 PICASSO דגם SX העם מישהוא יודא איפו אפשר להסיג תוספות לרכב הזה כגון : גגון ,ריפודים ואוד ? תודה מראש
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, , אני בעל פיג'ו 205 שנת 92 , מנוע 1100. לפני מספר ימים צצה לי הזדמנות לקנות 205 , 97 , 1400 , עם 122 אלף קילומטר בלבד (!). שמורה ומטופלת , אחרי תאונה , התאונה היא בחזית , צריך להחליף לאוטו טמבון,כנף,פנס,מגן קדמי ועוד כמה , בקיצור , מוסך רוצה 4500. לא שווה תיקון.לכן היא נמכרת לפרוק. חשבתי לקנות אותה , ולהחליף מנוע וגיר עם האוטו שלי. כמה דבר כזה עלול לעלות לי?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, לא מזמן, קניתי רנו קליאו. האוטו במצב מצוין עם 62.000 קילומטרים בלבד. המנוע הוא 1.6 ליטר, 8V עם כ 90 כוחות סוס, ולמען האמת, התאוצה שלו ממש לא מספקת. (רכב שנת 2001, מצב מצוין) בחו"ל, היה לי בליסינג במשך שלושה חודשים B180, והאוטו היה אכן מהיר. יצא לי לנהוג על CLK 320, ML 500, אבל לא זה מה אני מחפש. מה שאני אוהב בקליאו, זה הגודל שלה, הכח שלה (אבל הוא מגיע בטורים מאוד גבוהים). הדבר היחיד שאולי מעניין אותי, היא - האם אפשרות לשדרג את הרכב באמצעות צ'יפ כלשהו, או דרך אחרת, (כי למען האמת, זה לא ממש סוחב). וכן, חשוב לי שהרכב ישאר חוקי.
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR, -
השאלה בכותרת. בעקבות בלאי של הפורק המקורי של הרכב, היום רכשתי פורק של פורג' מדגם 007 , שהגיע עם קפיץ כחול. (עוד לא הורכב) כרגע הרכב סטנדרטי (גולף GTI 1.8T מנוע AGU ) עם תוכנה סטנדרטית (אם לא אחליף את הרכב אני לא פוסל אפשרות של צ'יפ), איזה קפיץ הכי מומלץ למצב הזה ומה ההשלכות של שימוש בקפיץ לא מתאים? הבנתי שהסטנדרט הולך עם קפיץ צהוב. (אם אני לא טועה) תודה אייל.
פורק - שאלות ולבטים 1 2
מאת Wheezy- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי שראיתי כמה מכוניות של אנשים, החלטתי שאני פשוט חושק בצליל המספק הזה של הפורק... אותו "טססססס" אגדי שמרטיט לי את הלב. האוטו הוא סאאב 9-3 (מנוע 2000T) עם BSR STAGE 1 (קצת מעל 200 כ"ס). רציתי לדעת כמה דברים: 1) מה העלות של פורק + התקנה 2) הבנתי שהוא לא משפר ביצועים בכלום, אבל האם הוא פוגע בהם? 3) האם התקנה של פורק לחץ אצל בנאדם מומחה תפגע באמינות הרכב? 4) עד עכשיו ראיתי פורק רק במכוניות ידניות, לא נראה לי שזה משנה אבל בכל מקרה - אפשר להתקין גם על אוטומט נכון?
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין לרכוש ג'נטים 5.5X15 עם 4 חורים. גם משומש בא בחשבון. כרגע על הרכב שלי 2 סטים: כל צד של הרכב עם זוג זהה, של פורשה משנות ה-70. מעוניין בהחלפתם לסט שלם או מכירתם אחרי שאמצא סט. חג חנוכה שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת no-speed-limet, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי בפורום PSI : ציטוט: "אני בניתי את הראלי דור ראשון הלבנה עם ראש 16V ובלוק 8V (לא NFZ אלא NFY אבל אלה בלוקים זהים פרט לבוכנות). האוטו שלי נסע (ואני מקווה שעדיין נוסע) יפה מאוד. הבעיה היחידה היא שחוץ ממעטפת חיצונית, כל הבלוק בפנים היה של מנוע 16V. בוכנות, טלטלים, קרנק, משאבת שמן + שרשרת- ממש הכול היה של מנוע 16V. עשיתי את זה בשביל לאשר באופן חוקי מנוע 1600 16V על ראלי דור ראשון. הדבר מצריך ידע ולא מעט עבודה. מי החוק לא ממש מעניין אותו, הייתי ממליץ לחסוך את כל הסרט. מי שיש לו מנוע 1600 מאושר ברישיון, הייתי ממליץ להביא מנוע 16V מדגם מקביל (למשל- 106 XS לשים מנוע של 106 GTI וכו'...) ולא להתחיל לעשות החלפות לכל המכלולים הפנימיים כי זה …
הודעה אחרונה מאת ravidp18, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב אז ככה עשיתי היום סיבוב באזור שלי ובדקתי מחירים לצמיגים חדשים המידה היא 185-65-14 michelin-360 fulda-280 klebel-290 yokohama-300 continental-350 goodyear-420 gt-225 sava-260 אני רוצה להחליף למשו שיאחוז גם בחורף וגם בקיץ עם אורך חיים ארוך סך הכול מזדה לנטיס אבל עדיין אני רוצה להרגיש אחיזה טובה מה הצמיג עם התמורה הטובה ביותר לכסף ? אם המחירים יקרים באזור פה אני מוכן להרחיק לאשדוד נגיד בשביל מחיר טוב יותר
הודעה אחרונה מאת avichyav, -
- 37 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
חברת K&N הוקמה לפני למעלה מ-30 שנה במטרה אחת בלבד, להתמודד עם כמויות האבק והלכלוך בתחרויות ה-BAJA בארה"ב. תחרויות אלה שמתקיימות ב- BAJA MEXICO מקבילות לתחרויות ה- RALLY RAIDS המתקיימות בעולם. הבעיה העיקרית בתחרויות אלה היא כמות האבק הבלתי מבוטלת ש"אוכלים" המנועים ובצורך של החלפת המסנן כל 100 ק"מ. כמויות האבק הקשו מאד על פעולה תקינה של עבודת המנוע והמשתתפים היו מיואשים במיוחד כאשר המרוץ התפרש על 1600 ק"מ. המסנן הראשון שחברת K&N הוציאו נועד לפתור את בעיית האבק באחד המרוצים הקשים בעולם, ניקוי המסנן בוצע רק לאחר סיום המרוץ. משם ועד למרוצים האחרים כולל השוק הפרטי , הדרך הייתה קצרה מאוד. כיום, בכל תחרויות כלי הרכב משתמשים במסנני אויר של …
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ברכב שאני נוהג יש נורה פנימית מרכזית אחת שממוקמת במרכז . אני רוצה להוסיף עוד שתי נורות קדמיות פנימיות שיהיו יותר נגישות אלי בזמן נסיעה ולמקם אותם באיזור החיבור של המראה הפנורמית. השאלה הקריטית זה לאיזה מקור מתח ממולץ לחבר אותם
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אצל חבר יש גולף GTI 2000 מנוע דגם AGU עם מגדש K03 (מקורי) המגדש המקורי גוסס והוא צריך להחליף אותו. היות והרכב משופר בצנרת, צ'יפ, בוסט קונטרול, אינטרקולר חזית מוגדל, ופורק חיצוני, הצעתי לו להחליף לדגם מגדש יותר מתקדם. השאלה היא כזאת: האם צריך משהו מיוחד על מנת להתקין K03S או K04 ? שאלה נוספת היא בנושא הייבוא מ-EBAY: מישהו התנסה עם הבאת מגדש מדגמים אלו דרך EBAY ? יהיו בעיות מעבר ל-50% מסים במקסימום ? תודה לעונים ליאור
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש אפשרות להחליף בסקסו שנת 2000 הצורה החדשה ממנוע נפח KFX 1400 למנוע 1600 NFZ באופן חוקי? (ברכב יש מחשב של מגנטי מרלי) למי צריך לגשת כדי לאשר (משרד הרישוי \ לובינסקי) ומה יכולות להיות העלויות? יש צורך בהחלפת עוד מכלולים?.. תודה מראש ,רביד.
הודעה אחרונה מאת 7172277, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תהנו, אבל חבל שלא מצוין המחיר: בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במידה וכן, האם אני צריך גם להחליף את הגיר? או שאפשרי להשאיר את הגיר האוטומאטי? ומה סדר גודל מחיר של המבצע הזה???? תודה מראש ויום נפלא
הודעה אחרונה מאת AVI32, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם! יש לי רכב מסוג פיאט אונו טורבו שנת 92 1.4 טורבו . היות ואני מחפש פורק לחץ .רציתי לדעת איזה פורק לחץ מתאים לרכב שלי . היתיעצתי עם הרבה אנשים חלק אמרו חיצוני , חלק אמרו פנימי , אפילו שמעתי גם 50\50 . השאלה שלי למומחים פה ואני בטוח שאני ימצא פה את התשובה . היא מה באמת מתאים לי לרכב ? פורק לחץ חיצוני? פורק לחץ פנימי? פורק לחץ 50\50 ? בתודה לעונים מראש :lol::lol::lol:
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי לאון 20VT שנת 2004 והשבוע אני הולך להחליף לה דיסקים + רפידות.. יש איזושהי המלצה או ללכת על מקורי?
הודעה אחרונה מאת OzRacing, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום!! יש לי גולף MK4 שנת 2002. הבולמים שלי גמורים, בלאי שבא עם הזמן. משמיעים קולות לוואי. האם סט בולמים+קפיצים של גולף MK5 שנת 2008 יהיו תחליף מתאים? בברכה, אבי.
הודעה אחרונה מאת shaked, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש למישהו מידע אם יש מלאי בארץ של צמיג טוב? מידה 185/55 14
הודעה אחרונה מאת yohann, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם למישהו היו אותם, איך נראה החתך שלהם? האם הם ממש יותר ירודים מהT1R והאם הם נחשבים צמיגים שנשחכים מהר. תודה.
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
כלומר האם יש הבדל בין צריכת דלק של מנוע ללא טורבו לבין אותו מנוע עם טורבו, כי לפי מה שהבנתי כל תפקידו של הטורבו הוא להזרים אוויר. תודה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה להחליף את הרשת המקורית ברשת אלומיניום בפיג'ו 206 שנת 99. אולי יש למישהו פרויקטמ מצולם איך לעשות את זה אפילו ברכב אחר
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
פולים קלים
מאת Turbo-boY- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבת שלום לכולם.רציתי לשאול את האנשים שמכירים: מה היתרונות והחסרונות של גלגלי פולי קלים ?
הודעה אחרונה מאת Turbo-boY,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 946 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pavlik
- GREEN.
- NickName1
- DareDevil
- א.ד.מ.
- gpm11
- amosbmw
- yd b-4
- NAPOLEON
- שחר 1
- FROGIE
- zvigolden