שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 25 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אהלן. אחד הלקוחות שלי מעוניין לרכוש סט בולמים וקפיצים לרכבו. באחת מסדנאות השיפורים, הציעו לו סט של חברת V-MAXX . קישור מישהו מכיר? למישהו יש על הרכב? מישהו מאוכזב? לי אישית אין נסיון איתם ואני לא רוצה לשלול אותם סתם, אך חשוב לי שלא יקנה חתול בשק. השאיפה של הלקוח היא קצת להדק את הרכב לקרקע. לא משהו קיצוני, אך משהו שיקשיח ויתן אופי קצת יותר דינאמי. הוא גם קיבל הצעה ל WEITEC . אשר איתם יש לי היכרות טובה וארוכה. (הורכב על הרכב שלי סט שלהם 3וחצי שנים ואני הייתי מאוד מרוצה!). הרכב המדובר הוא פולו 97. תודה עודד.
הודעה אחרונה מאת RS, -
צמצם לטורבו
מאת or444- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן . רציתי לדעת אם זה לא עדיף שהצמצם ללחץ שמן יגיע בהתחלת הקו שמן עצמו , כלומר במפצל עצמו לצורך העניין לעומת לפני הטורבו .? מה שאני חושב לעצמי זה שאם אני מריץ קו שמן כרגע של 6 ממ (אם אני זוכר נכון ) באורך של מטר למשל האם אני לא פוגע בלחץ שמן של המנוע בצורה דרסטית ? אם יגיע צמצם בתחילת הקו שמן עצמו הלחץ שמן במנוע יהיה יותר גבוה לא ?
הודעה אחרונה מאת dny, -
שאלה פורק לחץ
מאת טל.כהן- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני וחבר שלי התווכחנו היום אם אני מרכיב פורק לחץ לרכב בלי מנוע טורבו זה יעשה רעש כמו במנוע טורבו ? כי לפי ההיגיון שלי הטורבו מכניס יותר לחץ אוויר למנוע והפורק מוציא את הלחץ הזה במכה אחת וזה נותן את הרעש של הפריקה אז אם מנוע בלי טורבו לא יהיה לו את אותו הלחץ אוויר שיש במנוע טורבו אז זה לא יוציא רעש או אם זה יוציא רעש זה יוצא רעש ממש חלש אני צודק או טועה?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 23 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי לאון TFSI 2007 הגלגלים שאים איתה מהחברה הם 17/225/45 אני רוצה להחליף ל 18/225/40 משיקולי יופי 1 מישהו יכול לשפוך אור מה עלולות להיות ההשלכות אם בכלל?? מעבר לנוקשות בנסיעה
הודעה אחרונה מאת Turbo-boY, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשבוע החלפתי ממיר קטליטי לאחר שהקודם הרעיש, לאחר הפירוק של הישן ראינו שהוא בעצם כמעט ריק והחומר הקרמי התפרק ממנו ונשאר רק גוש קטן. יש לי חשד שהחומר שהתפרק עבר לדוד המשתיק עם הזמן ולכן אולי מפריע לזרימת הגזים. האם יש דרך לבדוק זאת מבלי להחליף את הדוד? בהנחה שאי אפשר לבדוק או אם צריך להחליף עומדות בפני 2 אפשרויות, לקנות דוד מקורי (מההכרות הקצרה שלי עם רנו זה כנראה לא זול - אשמח לדעת אם מישהוא יודע כמה זה עולה) לנצל את ההזדמנות ולהחליף לדוד זרימה חופשית כדי לשפר קצת. (אני מניח ש"סתם דוד משתיק" פשוט יפגע בביצועים ו\או לא יתאיפ בצורה. השאלה היא אם אכן החלפה כזאת תשפר? האם ניתן להתקין דוד זרימה חופשית שלא מאד מרעיש? הכוונה היא לשפר ביצוע…
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ברשותי פולו 1999 נפח 1600 ידנית. אני רוצה להזמין מ"E BAY"אגזוז פתוח(לחץ...)שאלתי היא מה קוטר הצינור הנוכחי בפולו ואיזה מידת קוטר אני צריך להזמין?
הודעה אחרונה מאת volvo940, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב רך וצח. עברו במוחי מחשבות על להנמיך את הקליאו, הרכב מצוייד כרגע ב4 בולמי קוני, מה שנשאר זה רק להנמיך. כמה נקודות: *אני מפחד להנמיך מהסיבה הפשוטה שהרכב גם ככה נמוך כבר ואני "אשבור" אותו והפגוש הקדמי יראה מזבלה. *האם מומלץ להנמיך בכלל? זה יפגע או ישפר את ההתנהגות של הקליאו? *במידה וישפר, איזה קפיצים כדאי לשים? יש קפיצים שמותאמים לה? כדאי להתאים את זה לבולמים? בקיצור כל פיסת מידע תתקבל בברכה. אלכס. נ.ב: אשמח לקבל הצעות מחיר מהסדנאות באתר ב"פ.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
שיפור C220
מאת yosikh-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכב הוא מרצדס C220 CDI מנוע 2200 סמ"ק טורבו דיזל 143 כ"ס ברצוני לשפר טיפה את הרכב מבחינת מנוע, מה האופציות הטובות והיעילות , ולא גורמות לצריכת סולר מוגזמת? נ.ב המנוע גמע 486000 ק"מ כמה זה מומלץ?! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התעניינתי בשיפורים לרכבי פולקסווגן ונתקלתי בפטנט ייחודי להעלאת יחס התערובת ע"י הכנסת יותר אוויר ובלחץ אל תוך המנוע. נתקלתי במוצר הנ"ל http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volkswagen-Supercharger-Turbo-Jetta-Beetle-Golf-Cabrio_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4cea28effcQQitemZ330346065916QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories מחירו כולל משלוח יעלה כ250 שח. אך האם המוצר הנ"ל באמת יכול להעלות את ההספק?" או שמדובר במוצר פיקטיבי?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש ברשותי טויוטה קארינה שנת 97' וברצוני להחליף את הפילטר לפילטר פתוח. שמעתי כל מיני שמועות על חיסכון בדלק וכוחות סוס. אני בעיקר רוצה להחליף פילטר בגלל הרעש שלו(נתפסתי על חם) אני לא רוצה להתקין אגזוז זרימה חופשית כי זה סתם בזבוז... השאלה שלי היא: א.איזה פילטר כדאי ב.איך מטפלים בפילטר כזה תודה מראש, אלירן
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
לא יודע אם זה המקום המתאים אבל מי למי שיש דלתא ולוחצת ירצה גם שהיא תראה כמו הדבר האמיתי אז ככה- יש לי כנפיים קדמיות ואחוריות של אינטגרלה ימכרו למרבה במחיר אין לי דלתות אחוריות אז קדימה מי מרים את הכפפה?
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום יש לי רובר 620 SI אני מחפש לה דוד והוא צנרת נירוסטה שתעשה רעש מטורף שירעיד את כול השכונה . ויש לי תקציב עד ל 700 שקל הוא שמישהו יכול להגיד לי סדר גודל של צינורות ומידות ויש לי אפשרות ליבנות אצל בעל מיקצוע ומחפש גם טמבונים {חציות} לרובר 620
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן . יש ברשותי משאבת דלק טבולה של בוש . וכאן הבעייה שהיא טבולה ולא מתאימה לי . ככה נראת המשאבה מלמטה http://cdn2.ioffer.com/img/item/555/599/16/e2Oq9JnITvpzQ8Q.jpg האם יש דרך להסב את המשאבה הזו למשאבה שתתפקד על הקו דלק עצמו ? אור
הודעה אחרונה מאת ד_ר_ו_ר_, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות גולף מנוע 1600 עם גיר אוטומט.. אני גם מעוניין להוסיף אגזוז זרימה חופשית בשביל הסאונד השאלה שלי היא מבחינת הרעש האם האפקט של הסאונד באוטומט הוא כמו בידני...??
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי, יש לי היום הונדה סיויק האצבק מודל 99. הבנתי שזה רכב טוב עם בסיס מעולה לשיפורים, חסכתי ואגרתי כסף, וכרגע יש לי תקציב מספיק(לדעתי). בכל מקרה, הבנתי שאני קודם צריך ליישר קו. כמו כן, אחרי יישור הקו ארצה לגדוש את הסיויק כמו שצריך. בתור התחלה, אשמח לדעת במה כרוך יישור הקו, אם זה החלפת דיפרנציאל/גיר/קלאץ/צנרות/ציריות וכו' וכו'... אני יצטרך ביישור קו לגעת במנוע? כמובן שכל החלקים ינוקו טוב טוב, ישומנו מחדש והכל ייתא מצוחצח
הודעה אחרונה מאת HondA CiviC 98, -
היי, איביזה 20VT 01, מה יכולות להיות העלויות להסבה של איביזה טורבו להנעה אחורית? הנושא אפשרי בכלל? אולי 4X4? התקציב כ-10 אלף עם מתיחה לכיוון ה-13 שתבוא על חשבון הזרקת מתנול.
הודעה אחרונה מאת adamd1, -
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. הרכב הוא: audi A3 2001 engine code -AGU- 150 HP אמרו לי שיש אפשרות מובנית ברכבים עם ה 180 כ"ס להפסיק\להוריד את הגדישה של הרכב. האם זה נכון? איך אני יכול לקמבן דבר כזה אצלי מבלי לקנות בוסט קונטרול? אני יכול להסתפק ב ON ו OFF לא חייב שליטה מלאה על רמת הבוסט. תודה לעוזרים. עידן.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חבר'ה, רציתי בבקשה לקבל עזרה בקשר לפילטר אוויר פתוח ומה זה תורם לרכב. בכול מקרה ברשותי רכב מסוג subaru impreaza gx מנוע 2000 4#4 ,שנת 2005, ורציתי לדעם אם אשים ברכב פילטר אוויר פתוח זה יתרום למנוע ולרעש הרכב,ואם כן מה המחיר של פילטר כזה לאימפרזה.
הודעה אחרונה מאת shlomi ohana, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
ערב טוב. לטאחר התלבטות ארוכה החלטתי שהגיע הזמן להנמיך את הרכב לתת לו קצת קשיחות, אחיזת כביש יותר טובה והיגוי יותר חד. לאחר ביקור אתמול ב-E&A נקנה קיט קוילאוברים של V-MAXX. הקיט הותקן אצל אורן, ולאחר נסיעה קצרה הביתה הורגש שיפור משמעותי באחיזה ובהיגוי, אחיזה חזקה בכביש היגוי הרבה מאוד יותר חד. לכול מי שהתכוון לשאול בקרוב מאוד יולבשו צמיגים וג'נטים יותר גדולים שיוגדלו מ-175/65/14 ל-195/50/15. הינה כמה תמונות התמונות של אחרי קצת גרועים מכיוון שצולמו בזמן לילה מחר אני יעלה תמונות יותר טובות. תהנו:
הודעה אחרונה מאת no-speed-limet, -
-
עזרה בבקשה
מאת 123 boom-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2002-02-Mitsubishi-Lancer-ES-2-0-Exhaust-2-25-Cat-Back_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45ef33245aQQitemZ300365849690QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessoriesמישהו יכול להגיד לי מה זה וכמה כוחות סוס הוא מעלה לרכב שלי? ואם צריך לקנות עוד דבאים בנוסף כדי לשפר את הרכב
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תקשיבו התווכחתי עם חבר על איך שהוא מעביר הילוכים.. יש לו הונדה שנת 96 אקורד EX. כשהוא בהילוך N הוא נותן גז חלש ואז מעביר לD הדבר גורם לרכב לזנק קדימה במהירות.. השאלה שלי היא אם הדבר כן גורם לבעיות ברכב או שאפשר לעשות את זה וזה לא משפיע?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הרכב הוא VW BORA 2002. TDI. עם כ 115- כ"ס. יש על הרכב מגן גחון. (יחסית קל). אבל יש על הרכב בידוד אקוסטי. וזה כבד. (הוספתי על הרכב כ 200 קילו. בידוד + מערכת) על הרכב קפיצים + בולמים מקוריים ! משנת 2002. הרכב נועל מגנזיום של לאון טורבו 205/55/15R. הרכב שלי נמוך. נמוך מעוד. הוא נמוך ברמה שלעלות על מידרכה נמוכה מלווה ברעשי שחיקה של המגן גחון. ולעלות על פס האטה במהירות גדולה מ 15 גם מלווה ברעשים של טמבונים בכביש. אני חושב על להגביה את הרכב בין 2 ל 4 ס"מ. הציאו לי במוסך מורשה! סוג של ספייסרים. שמתקינים אתם בין הקפיצים לרכב ובאצם מגביהים את הרכב. השאלה שלי היא. מה ההשפעה על הגבהת הרכב מבחינת יציבות על הכביש. ואחיזת כביש? (קו ישר לא משתנה. אבל סיבובים. …
הודעה אחרונה מאת roni_p, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רואה שיש פה הרבה פרוייקטים מכל מני סוגים אני מעוניין גם לראות פרוייקטים מחול וללמוד קצת מזה אני יודע שיש אתרים אבל אני לא מכיר אותם אפשר כמה אתרים טובים\פורומים באנגלית? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת bublik1, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ראיתי פלאג של "דנסו" בחוברת של המשווקים נפח המנוע והשנתון מתאים אבל דגם המנוע שהיה רשום שם לא תואם את שלי! הדגם הוא PK20PR-P8 אם זה אומר משהו?! בכל מקרה היתי רוצה לדעת על עוד חברות כמו NGK או BOSCH איזה פלאג יתאים לרכב שלי ואם יש פה משהו שהחליף אצלו באביזה פלאגים ויכול להמליץ!
הודעה אחרונה מאת yohad, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ובכן אין לי ממש מושג בשיפורים בעלותם או בנזק שהם עלולים לעשות לרכב. הייתי מעוניין להוציא המפיאט שלי עוד 15-25 כוחות סוס בצורה הסולידית האמינה והיעלה ביותר. מה הם השיפורים הנדרשים? ומה היא העלות? בנוסף לכך הייתי מעוניין להנמיך את הרכב במעט,איך זה עובד בדיוק ומה כולל "קיט הנמכה"? תודה
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום מקווה לא ימחק .ואם אני מפרסם במקום הלא נכון. מנהלים בבקשה להעביר היום עוצר אותי בוחן תנועה, כמובן שיש הרבה סיבות להוריד לי תרכב, אבל, על כל דבר הייתה לי תשובה חוץ ממידת הצמיגים שגם טענתי שזו המידה המקורית , ברישיון מופיע 215 \45 \17 אצלי ברכב 225\ 45 \17 עכשיו משרד הרישוי לא מאשר לי, כי לא מופיע להם תמידה הזו 225 מופיע להם, אימפרזה מ2001 עד 2007 רוחב 215 מקסימלי עכשיו השאלה : מה אני אמור לעשות ? מאיפה אני מוציא להם אישור שSTI או בכלל המידה מגיעה ל225 ? יש לי יומיים לאמת תדברים . תודה לעוזרים .
-
שרשור שנעלם
מאת פומפה-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סתם מתוך סקרנות, נזכרתי באיזה שרשור (קצת הזוי) של מישהוא שרצה לשפר וולו בתקציב מועט וכמה ימים לאחר מיכן צילם פרויקט מפלצתי שלם של כל טוב (ההתקדמות נראתה לא הגיונית בתווך הזמן). חיפשתי את השרשור כדי לראות מה יצא בסוף ולא מצאתי. מישהוא יודע מה עלה בגורל הוולו ההיא?
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב יש לי הונדה שנת 99 אוטומט אני רוצה להחליף את הגיר האוטומטי בידני מה העלויות המשוערות ואיפה אני יכול לעשות את זה באיזור הקריות חיפה אני לא רוצה להתעסק עם חאפרים למינהם רק מקצוען
-
- אחראי פורום
- 59 תגובות
- 15.2 אלף צפיות
שלום רב לכם ונעים מאוד ברק רציתי לשתף אותכם בפרוייקט שהתחלתי לא מזמן (ויש עוד הרבה בדרך) הבסיס גולף דור שני .המנוע 1.8 טורבו של גולף גי טי איי מודל 2000 מנוע מחוזק כולל הכל ושופץ לרמת חדש! הטורבו K04/023 צנרת 3' קולר חזית פורק גריידי טייפ אס מזרקים 440 משאבת דלק וולברו 255 ניהול מנוע אלטק הרכב מונמך סט קויילאוברים ועוד ועוד יתעדכן בימים הקרובים... (אני צריך עזרה איך להעלות תמונות )ויש הרבה סיום פרוייקט מיועד לסוף החודש וחודש הבא פורד RS TURBO אחרי זה פיאט 127 מודל 77 ואחרי זה עוד פורד RS TURBO ואחרי זה פיאט X1/9 אני הולך לעבוד קשה השנה(:
הודעה אחרונה מאת nir975, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום , הרכבתי פילטר אוויר אצלי באוטו ורציתי לדעת איך אני מטפל בפילטר , מבחינת ניקוי .. אם יש חומרים מסוימים? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 529 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuval1111
- malcishua
- yoav911gt2
- Shakëd Nathan
- amosbmw
- שביט
- GTאי
- PASHUT
- andor
- לב טוב
- גולדן191
- D4K