Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לשאול איך הגעת להחלטה על סט של קוילאוברים דווקא ולא למשל סט קפיצים בולמים?

מה הפרש מחיר בין סט קוילאוברים שלV-MAXX לבין סט קפיצים בולמים טוב של נגיד אייבך בילשטין?

תודה,

נתן.

פורסם

ערב טוב.

ההחלטה לקנות סט קוילאוברים ולא קיט בלומים קפיצים היתה מכיוון שאני לא אוהב להיות מקובע על גובה אחד, אני אוהב שיש לי את האפשרות לשחק עם הגובה לפי איך שאני רוצה.

האמת לא עשיתי יותר מדי בירורים פשוט קראתי על הסט הזה(תחפש בפורום) והיה הרבה המלצות ועם אני זוכר נכון אפילו בהמלצה אחת נכתב שהסט הזה ברמה אחת יותר טוב מסט של קוני.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

הפרוצדורה פשוטה מאד,

פשוט תעשה שינוי כמה ימים לפני הטסט ותמלא טופס שינוי מידה במכון,

אם המידה אכן חוקית, לא אמורה להיות בעיה ותאלץ לשלם אולי כמה עשרות שקלים על הרישום המחודש.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

קפוץ לכול מכון רישוי באזור שלך,פנה למשרד ושם יבדקו בספר מה המידות המותרות ותקבל תשובה במקום

אחרי ההחלפה אתה צריך לחזור לשם (או לכול אחד אחר),בוחן יצא אליך ויבדוק את המידה החדשה וינפיק לך אישור שינוי

אתה משלם כמה גרושים (18 ש"ח בערך) ומצרף את האישור לרישיון למקרה שבוחן משטרה\משרד התחבורה יבדקו

ברישיון הבא שתקבל הביתה המידה החדשה כבר תהיה מעודכנת בפנים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

תתחדש,

ממליץ מאוד לפנות למחלקה הטכנית של לובינסקי ולבוא למכון עם האישור שלהם - כך שלהם לא יהיו ספקות.

איך הנוחות?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תתחדש תרמת מאוד ללוק ועם חישוקים 15 יראה יותר יפה!!

שאלה:

החלפת כריות בולם קדמיות+מייסבי החלקה?? אם כן של איזה דגם רכשת??

rafi

פורסם

ערב טוב.

לפי דעתי אני ילך דווקא על חיזוקי 16 של 205/45 כמו שהציעו פה.

בקשר לאישור צמיגים זה יבדק.

הנוחות לפי דעתי לא השנתה בגלל שהבולמים המקוריים של הרכב היו חדשים ודיי נוקשים גם.

אני לא בידיוק זוכר מה הוחלף ניראה לי שאלה הכריות והם של סיויק שנת 97

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...