Jump to content

nir975

  • הודעות

    12
  • כאן מאז:

הנקודות של nir975

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. למכירה גאנטים דמוי BBS LM בצבע שחור עם פס אדום. במידה 205/40/17 הגאנטים במצב טוב מאוד! הפס האדום טיפה משופשף בכמה פינות. ניר | 0524043869 תמונות:
  2. למכירה גאנטים דמוי BBS LM בצבע שחור עם פס אדום. במידה 205/40/17 הגאנטים במצב טוב! הפס האדום טיפה משופשף בכמה פינות. בנוסף באחד הגאנטים קיימת דפיקה קטנה כתוצאה מחניה-הגאנט נבדק ועדיין ממורכז כמו שצריך! ניר | 0524043869 תמונות:
  3. גריל בלי סמל של מארק 2 (2 פנסים), כמו בתמונה הנל: פילטר אוויר גדול של SIMOTA, כמו האמצעי בתמונה למטה (בצבע אדום): פורק גריידי טייפ אס מקורי, כמו בתמונה: לא עונה לה"פ, ניר טלפון 052-4043869
  4. כמו שאמרו זה נעשה על המון גולפים בעבר, לצער רבים לא ניתן לאשר מנוע 1.8T על גולף 1.3 (בצורה חוקית בכל אופן). לרכב שהיה בכתבות שלום ואמסור לו ד"ש מכם. לרכב שתורם איברים נתרמו כמה איברים מהרכב בכתבות וכרגע בעליו מתחיל ללמוד לכן הרכב למכירה, לרכב יש טסט אך מפאת חוסר האנשים שעטים כדי לרכוש אותו הרכב גם מוצע כחלקים וימכר למי שיכסה לבעליו את שנת הלימודים הקרובה הבעלים מבקש לא להוציא לשון הרע על אחד מהרכבים וממי שלא בקיא בפרטים לא לספר סיפורים. רן, בעל הרכב שירד מהכביש ישמח לדעת איך היה יכול לאשר את הרכב בצורה חוקית כי במידה והיה יכול (בצורה חוקית) כנראה שיוכל גם עכשיו. יוני צודק לגבי הפוטנציאל הטמון בשילדה, ואשמח להוסיף כי גם קיים פוטנציאל גבוהה במנוע אותו רוצה הבחור להשתיל (20VT). bagira השילדה של הMK2 GTI וMK2 רגילה היא אותה שילדה אך ישנו שוני בתת שילדה שלזה אני מאמין שיוני התכוון. ניר.
  5. בדרך כלל הונדה באמת אופציה יותר זולה, אך לא במקרה הנל. במקרה הנל קיימת תורמת איברים פוטנציאלית, מארק 2 שהייתה בעבר 1300 והוחלפה לבידיוק מה שהבחור רוצה. הכל יושב אחד על אחד רק להעביר מהבודי הנל לבודי של הבחור=אופציה הרבה יותר זולה מהונדה.
  6. mk2 GTI לצער רבים לא תמצא בארץ אחת למכירה כרגע. הונדה סיויק זה עולם אחר של שיפורים לטוב ולרע, אל תשכח שלדעתי מוכרים אותן באזור ה20 כשהן סטנדרטיות (וגם אותן לא תוכל לאשר כחוק). גם את הMK2 שלך לא תוכל לאשר חוקית אבל תוכל לעשות את זה ביותר זול מלרכוש הונדה ולשפר אותה. במידה ואתה מתעניין יותר ותרצה לשמוע מאחד שעבר את החויה יש לך את הטלפון שלי כמה הודעות מעל ואתה מוזמן להתקשר. ניר.
  7. קיימת תורמת איברים פוטנציאלית. אם תרצה לשמוע דבר איתי, 0526471719 ניר. (אתה מוזמן לשלוח הודעה אם אני לא עונה).
  8. לא ממזמן היה מבצע באוטודיפו שכל מי שקונה מעל לסכום מסויים מקבל כרטיס תדלוק בשווי 75 ש"ח. אני ואבי הלכנו לאוטודיפו רכשנו כמה מוצרים וקיבלנו את הכרטיס, בשמחה יצאנו מייד לתחנת "דלק" שהייתה במבצע ותדלקנו ב75 ש"ח, אבי בתור פדנט לא נורמלי בדק את החשבונית וראה שלמרות שתידלקנו ב"תדלוק עצמי" לקחו לנו על "שירות מלא", ההבדל היה של כ2-3 ש"ח. ניגשנו לפקיד שהיה שם והוא כמובן לא ידע על מה מדובר ובירר את העניין. חיכינו בסבלנות כ10-15 דק' ולבסוף קיבלנו תשובה של ככה זה וזה רק 2-3 שקלים. אנחנו התעצבנו חזרנו הביתה והחלטנו שאנחנו מגישים תביעה (כן כן אתם קוראים נכון תביעה על 2.75 אם אני זוכר נכון). כמובן שלא לקחנו עורך דין ותכננו לייצג את עצמנו. הדבר הגיע לדלק ושם התקשרו לאשר את הדבר, אנחנו בשיא הרצינות אמרנו להם שאכן אנחנו עומדים לתבוע אותם על ה2-3 שקלים האלו, וסיכמנו שנתראה בבית המשפט. החודשים עברו להם וכמה שבועות לפני המשפט קיבלנו שיחה מחברת דלק וברצונם להגיע לפשרה, אנחנו ברוב טובנו הסכמנו להגיע איתם לפשרה תמורת 1000 ש"ח. הם ברוב טובם הסכימו לעניין וכך ביטלנו את התביעה ושני הצדדים יצאו מרוצים. מה שאני בא להגיד בסיפור הקטן שלי זה שעל הכמה שקלים האלה אפשר לקבל הרבה מאוד! לכו תייצגו את עצמכם אתם לא צרכים יותר מזה, בית משפט לתביעות קטנות גם לרוב פוסק לטובת הצרכן.
  9. טורבו K03S מצב חדש, 12 אלף ק"מ. 052-6471719 ניר.
  10. קודם כל תודה רבה! המועדון והאתר קיימים בצורה רישמית כחודשיים בערך. כמו כן אפשר לראות שמדובר על מועדון ואנשים רציניים. בקשר להונדה הלבנה, אני לא יודע אם נאמר פה אבל המועדון הזה הוא מועדון חברים בעלי מכנה משותף, אהבה לספורט מוטורי. אנו לא בוחנים אנשים לפי הרכב שלהם, אנו מקבלים את כולם בלי הבדלי דת/צבע/מין וכ'ו (כמובן שיש סינון). יוסי, בקשר למקום בצפון, אין לנו עדיין "סניף" בצפון הרחוק, הכי רחוק שהגענו עד כה זה כמה חברי מועדון מחדרה. זה לא שולל אף אחד כמובן, ואשמח לדבר איתך בפרטי לגבי המקום.
  11. סופש האחרון היה טיול של מועדון 242. היה אקשן, סירטונים של המפלצת הזאת ב1.6 באר יעלו בהמשך (אני יערוך את ההודעה הזאת ויעלה את הסירטונים).
  12. יש אנשים שלא יודעים עברית.. קורה, אל תירד עליהם.. גם אתה לא ידעת מה זה *** (מתחיל באות ה-7) עד שאני הגעתי.
  13. קודם כל תודה רבה לכולם! אני זה שצלימתי את התמונות הנל, אך יש עוד צלם שנכח ביום הצילומים הזה וזה זאב, אם הוא ירצה הוא יעלה את הזווית שלו ליום הזה (שדרך אגב מדהימה ויחודית ביופיה ולא משתווה לתמונות שראיתם פה בנתיים). בקשר ללמה 242 מחר יכנס המנהל הראשי להגיב (צחי לטיפולך). הלוקישין: תחנת קמח באזור ההום סנטר ברמת גן. לספר על המועדון גם זה מחר (צחי לטיפולך). בקשר לחברים יש עוד הרבה שלא יכלו להיות נוכחים ביום הזה. נקווה להעלות תמונות שלהם באירועים הבאים. המועדון הוא מועדון חברים עם מכנה משותף (ספורט מוטרי). אשמח להעלות עוד תמונות בימים הקרובים ולענות על עוד שאלות אם יהיה למישהו. ניר.
×
×
  • תוכן חדש...