Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

רציתי לדעת אם זה לא עדיף שהצמצם ללחץ שמן יגיע בהתחלת הקו שמן עצמו , כלומר במפצל עצמו לצורך העניין לעומת לפני הטורבו .?

מה שאני חושב לעצמי זה שאם אני מריץ קו שמן כרגע של 6 ממ (אם אני זוכר נכון ) באורך של מטר למשל האם אני לא פוגע בלחץ שמן של המנוע בצורה דרסטית ? אם יגיע צמצם בתחילת הקו שמן עצמו הלחץ שמן במנוע יהיה יותר גבוה לא ?

• ספונסר פורום
פורסם

לא.

ובכלל,הזמן שיקח לשמן להגיע מהצמצם ועד הטורבו בהנעה,יארך יותר מידי זמן.

אורן

פורסם

לא משנה באיזה סל"ד או באיזה מצב אתה, ברגע שהמנוע מסתובב כלומר מונע , או מנסה להניע. הוא מסובב את הטורבו .

גם אם זה ממש לאט וזה לא נותנ גדישה. הוא עדיינ מסתובב וצורך שימונ אחרת הוא יכול להרס ולקבל חופשים .

אור, לא זוכר מי הסביר לי את זה, אבל ברגע שהצינור מלא, ותתיתנ לו תאורטית 5 באר לחץ. זה לא משנה אם זה בהתחלה או בסוף זה ישאר אותו לחץ, קח לדוגמא צינור מיים. אם תאריך או תקצר אותו במטר, הלחץ ישאר זהה. אך אם תקטינ את הקוטר זה הדבר היחיד שיכול לשנות את הלחץ.

יש מצב שהבנ אדם שהסביר לי את זה טועה, לכנ אל תכך אותי במילה. אבל זה נשמע לי הגיוני.

נ.ב.

דבר איתי בפרטי אני רוצה לדעת איפה נעלמת.

A.R.T Performance

פורסם

כל הנושא של לחץ עומד, לחץ תוך כדי זרימה וכולי, הוא נושא שטועים בו הרבה.

בלי להתעמק בעניין, את ווסת הלחץ שמים קרוב לנקודה שבה רוצים שהלחץ יהיה מווסת.

דני

• תוכן חדש...