Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האפקט הטוב היחיד שתקבל יהיה זוויות גלגול מופחתות ואחיזה טיפה יותר טובה בפניות "אקסטרים".quote]

אפשר לקבל הסבר על המושג הזה? שמעתי אותו כבר בעבר..

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

מצטרף לשאלה.יש לי איביזה FR ובגלל שהבעלים הקודמים של האוטו לא שמר על החישוקים המקורים (205,45,R16 )החישוקים נשרטו מאוד.ובדרך אני צריך כבר להחליף צמיגים.אז אני מעוניין לעבור למידה R17 215 45 .מה יהיה ההשלכות של החילוף למידה גדולה יותר? האם יהיה ירידה בכוח/ביצועים של האוטו?

בעלי האיביזות אני ישמח לשמוע איזה מידות עומדים אצלכם ברכב?

פורסם

JONVZAC

בגדול, זויות גלגול זו הנטייה של הרכב (ימין-שמאל) על ציר האורך.

המשקל עובר מצד לצד והרכב נוטה בכיוון הפוך לסיבוב. (גלגל קדמי פנימי לסיבוב מתכנס פנימה. גלגל אחורי חיצוני לסיבוב שואף להתרומם ולהתנתק)

זה בגדול.. ממש בגדול..

הנה סרטון שיעזור להמחיש ולהבין את העניין ואת החשיבות של הבולמים, קפיצים ואנטי רולים במקרים האלו.

http://performance-suspension.eibach.de/cms/en/videos_comparison

TURBO-BOY המידה שרשמת לא מתאימה (וגם לא חוקית) לרכב שלך.

איביזה ב 17 זה 205/40/17

כיוון שאתה לא משנה את הרוחב, צריכת הדלק לא תשתנה.

החתך יהיה נמוך יותר ולכן צפה פגיעה מסויימת בנוחות (לא רצינית כשמדובר בשתי המידות הללו)

לשפר בלי להתפשר

פורסם

1. בטוח!

2. כפי שכתבתי, מעבר לעובדה שזה לא חוקי, זה גם לא תקין.

הקוטר הכללי של 215/45/17 גדול משמעותית מהקוטר הכללי של 205/40/17 (שזו המידה של הקופרה)

לשפר בלי להתפשר

פורסם

תגיד דודי,אם כבר כמה עולה אצלכם ג'אנט של 17 וצמיגים של TOYO במידה שאמרת .ראיתי פרסמת שרשור של חישוקים שאתם מוכרים של LENSO ,אז אני מדבר על הג'אנט TYPE M וצמיגים של טויו R1

פורסם

חוקי הפורום אוסרים עלי (ובצדק) לנהל כאן דיון על מחירים ולכן,

אתה כמובן מוזמן לכוס קפה ואם לא מסתדר לך, אפשר גם בטלפון.03-6884836

דודי

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...