שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כן ראיתי הרבה נושאים פה על הפילטר פתוח אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות יש לי דייהו רייסר.. אפשר להתקין בו פילטר פתוח? זה כדאי בכלל? איזה פילטר הכי מומלץ? אני יודע שאפשר להזמין דרך האינטרנט אבל כמה מסובך זה להתקין את זה אם בכלל ומאיפה הכי כדאי לקנות(אמינות)
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מתכוון ללכת לכיוון פרונט בימים הקרובים. שקלתי בהזדמנות זו אולי להוסיף קצת לזוית ה Caster. האם למישהוא יש ניסיון עם קליאו ספורט ושינוי הזוית או רשמים לאחר שינוי כזה? תודה, נתן.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איפה אפשר להשחיר חלונות בזול באיזור הדרום(כמה שיותר קרוב לב"ש)
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
Smart Pure Coupe 04' 0.7T אמרו לי שיש אפשרות להביא צ'יפ, לא מצאתי משהו. איפה אפשר להשיג משהו איכותי שלא יהרוס לי את המנוע.
הודעה אחרונה מאת BaruchFS, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי פג'ו 306 שנת 97 1.6 מנוע השאלה שלי היא האם בעצם הצ'יפ שמוצג פה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1997-97-Peugeot-306-OBD-Performance-Flash-Chip_W0QQitemZ220490797041QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item3356468ff1 באמת גורם לתוספת של כ10 כ"ס? כמה עולה בערך התקנה של צ'יפ כזה? עוד שאלה- לפי מה שהבנתי יש בעיה לשים פילטר פתוח ברכב שלי אמרו לי משהו שהחיישן CO יושב על הסעפת יניקה או משהו כזה ולכן אי אפשר לשים פילטר INBOX. האם זה נכון? אם כן יש איזושהי דרך לשים פילטר? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ובוקר טוב! כל הזמן אני קורא על צ'יפים באתר ורציתי לדעת אם אפשר לשפר את הרכב שלי: סובארו אימפרזה שנת 2004 מנוע 1600 הרכב לא חסכוני בדלק 1:9 בעיר 1:11-12 מחוץ לעיר בנוסף המנוע די חלש-95 כוחות סוס יש מצב?,כמה דבר כזה עולה?,האם אפשר בכלל לשפר רכב כזה? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החלפת תפוח ידית הילוכים לאיביזה 2005 שלום לכולם! ברשותי יש איביזה 2005 ידנית. חבר טוב הביא לי מחו"ל תפוח ידית הילוכים אוניברסלי היום הלכתי למקום שאמר לי שלסיאט וכל בית צ'מפיון יש מתאם מיוחד ולא הברגה רגילה. מישהו יודע אם אפשר להתקין מתאם כזה על הידית הילוכים? מה אני יכול לעשות?מישהו מכיר מקום טוב שמתעסק עם דברים כאלה? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 7 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לדעת איך עושים זאת? ואם זה ניתן לחבר את הצופר ברכב למערכת האזעקה שברשותי, Guard Alarm LS-635 שמתי לב גם ששאלו את השאלות האלו בפרום,אבל למרות זאת החלטתי לפתוח בגלל שיש לי מערכת אזעקה שונה משלהם. ראיתי כבר כמה מכוניות שעשו זאת,הסיבה לזה בגלל שיש לי שכנים עם אותה מערכת אזעקה וכל פעם שהאזעקה מצפצפת למרות שיש לי ביפר שאמור להודיע לי אני צריך ללכת לבדוק,וזה די מעצבן.למרות שאני יכול להחליף סירנה,אבל נראה לי יותר פשוט זה לחבר את הצפצפה, חשבתי לפתוח את הסירנה ולמשוך חוטים מהצופר לאיפה שהרמקול של הסירנה מתחבר. חשוב לציין שאין לי ניסיון בתחום החשמל !!! האם ככה עושים זאת ? ותודה מראש.
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני יודע שזה רכב מאוד ישן וחלש אבל בכל זאת עניין אותי לדעת אם באמת יש אפשרות לחזק אותה ולשפר בצורה כלשהי להוסיף איכשהו כוח... אני אשמח לשמוע כל מיני הצעות.. :] אגב מדובר ביד ראשונה עם 86 אלף קילומטר היא מדהימה רק חלשה לי מדי תודה מראש כפיר
הודעה אחרונה מאת scorpion-x, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 14.5 אלף צפיות
שלום קיבלתי הצעה לצמיגי טייפון במידה 195-65-15 יש תוצרת גרמניה ויש תוצרת צכיה לפי קוד מהירות. האם צמיגים אלו יתאימו לרכב כמו סיטרואן C5 ? אמרו לי שזו חברה בת של קונטיננטל. מה דעתכם הכללית על הצמיגים? תודה
הודעה אחרונה מאת Dudi@PIT-STOP, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי. אני רוצה להרכיב שעון גדישה ברכב שלי. audi a3 150HP מהיכן אני יכול להשיג? אני מאזור המרכז או מאזור בנימינה. הייתי ב pitStop ויהיה להם רק עוד שבועיים. תודה.
הודעה אחרונה מאת idsaash, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש ברשותי אאודי a4T1.8שנת 97' ברכב מותקן צ'יפ אין לי מושג איזה חברה ככה קניתי את הרכב הרכב גודש כרגע 1.3 בפיק וחוזר ל1.1. אני מחפש מקום שיחזיר לי את התוכנת ניהול למצב המקורי כי אני חושב שיש איזה בעיה בצ'יפ ברגע שאני עובר את ה0.5 (את הגדישה המקורית)האוטו מתחיל לתת חיתוכים (קירטועים כמו מכות כאלה)וברגע שאני משחק עם הדוושה של הגז ונוסע על 0.5 האוטו נוסע כמו שצריך. יכול להיות שתיפטר הבעיה אם אני יחזיר את תוכנת הניהול המקורית או שזו בעיה אחרת שמישהו פה כבר מכיר ?
הודעה אחרונה מאת E_M777, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב מצויין בחתימה. מצבו כרגע הוא כרגיל אין תקלות. האוטו עומד על קצת מעל 120K, והא מ 2001. לדעתי פשוט הגומיות עשו כבר את שלהם ואולי גם התושבות. יש איזשהיא חשיבה על להחליף ג'אנטים מ 15 ל17 ולרדת בחתך של הצמיג ולקחת משהו דביק יותר מהסטנדרט, להחליף בולמ"ז (אולי קויל אובר) בלי הנמכה, להוריד ספייסרים של ס"מ 1 שנמצאים בראש הבולם, ולהחליף את הגומיות לפוליתילן או משהו כזה, ולהחליף תושבות מנוע וגיר. א. אם אפשר חו"ד מאנשים שכבר עשו את השינוי בין 15 ל 17 כמה זה פוגע בנוחות נסיעה? ב. כמה זה ישנה לי להחליף רק בולמים או קוייל אובר? הקפיצים החדשים בעלי קבוע שונה מהמקוריים? ג. איזה גומיות בחלק הקדמי של המרכב יש להלחליף חוץ משל המייצב? ולאיזה גומיות ומאיפה קונ…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חבר'ה, ברשותי ZX וולקן שנת 93 2.0i במצב טוב אבל מעוניין לשפר את הרכב מבחינת ביצועים. האפשרויות העומדות בפניי הינן הוספת טורבו למנוע הקיים או קניית מנוע 605 טורבו "קומפלט". (מיותר לציין כי יהיו שיפורים נוספים ברכב מלבד מנוע, אבל כאן הדילמה שלי...) אני לא בטוח מה עדיף והייתי שמח לשמוע את דעתם של מומחים ויודעי דבר. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Syst3m, -
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
לאחר יישור קו ברכב (פיאסטה 83) ולאחר פחחות וצבע .(שחור מבריק) נותר רק להחליף את המנוע 950 סמ"ק למנוע בהמתי וחזק. וכמו כן את תיבת 4 ההילוכים לתיבת 5 הילוכים. כל היודע על מנוע וגיר כזה אשר יכול להתאים לרכב יעדכן אותי בנייד או בהודעה פרטית עיניין החוקיות פחות רלוונטי אבל יכול להיות נחמד אם יעבור טסט ללא בעיות. ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת bizuna, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפרק דלק...מעולם לא שמעתי על דבר כזה,למרות שכל ההסבר נירא די רציני וגם האתר.מה אתם חושבים? http://www.funkypower.co.uk/catalogue.php?make=TOYOTA%20-%20LEXUS&model=YARIS-VITZ&year=&level1=ENGINE&level2=FUEL+SYSTEM+COMPONENTS&level3=PERFORMANCE+ENHANCERS&id_product=4735
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
שאלה על סיאט איביזה TDI 1 2 3
מאת TAL-H-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
השבוע בא אליי חבר והיה כולו שמח מאיזה איביזה דיזל של דוד שלו. לא הבנתי בהתחלה על מה כל הרעש והחיוכים, אבל הוא אומר שיש לרכב צי'פ וסעפת וכל מה שמסביב ויש לרכב 160 כ"ס אחרי השיפור. מה שהיה לי הכי מוזר וגם הוא היה כל כך בטוח בזה ורצה להתערב על זה, זה שהרכב עושה 0-100 ב6.5 שניות. אגב הרכב גיר רגיל 6 הילוכים. זה הגיוני/אפשרי שהרכב יעשה 0-100 ב6.5 שניות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
Chip Tuning ל VW PASSAT 2.0 115HP איפה ניתן לממש זאת באיזור הצפון ומה המחירים? וכמובן מה רמת האמינות? אשמח לקבל פרטים והצעות תודה תודה...
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איזו צנרת הייתם ממליצים לבנות..? -צנרת בלבד עד הדוד האחורי -או צנרת שכוללת דוד מעבר משופר?
הודעה אחרונה מאת yohann, -
-
אני מחזיק פונטו HGT שנתון 2001, אני מחובר מאוד לאוטו, ומזה זמן מה אני מתכנן לבצע פרוייקט גדישה במנוע. התקציב אצלי הוא ממש לא גדול ואני הולך *הביטוי צונזר, בא נגיד שהוא התכוון להגיד להתאמץ* בעבודות כדי לגרד את הסכום שאני יצטרך. עכשיו נכנס כאן למשוואה נתונים של אמינות המנוע למשך זמן, והצורך בעוד כוח. בהתחלה חשבתי לגדוש על מנוע סגור, אטמוספרי, בסביבות החצי באר אולי קצת יותר, ההיתרונות שהיו לי בכך, זה עניין האמינות הטובה יחסית שתיהיה, לא יהיה צורך בחיזוקי מנוע ובפתיחת מנוע, חיזוקי שילדה מעטים ביותר אם בכלל, והעלות של פרוייקט שכזה שתיהיה נמוכה ביותר. לאחר שבוע של מחשבה עלו פה ושם מחשבות על מה יקרה אם אני יבצע את הפרוייקט הנ"ל, ואחרי חודש חודשיים העניין כבר לא יספיק לי.…
הודעה אחרונה מאת idango, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מחפש לקנות ספייסרים לפיג'ו 106 שלי, דגם XS שנת 98 רציתי לדעת מספר דברים: 1) איפה בארץ ניתם למצוא כאלה בזול? 2) עד איזה עובי אוכל לשים מבלי שהגלגל יגע בפח, ומבלי שאני יצטרך לעשות שינויים? תודה.
הודעה אחרונה מאת subaru_loyale, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אבא שלי הביא חיפושית שנת 72 נפח מנוע 1600 ידנית . רציתי לדעת האם אפשר להגיע לביצועים טובים עם השקעה של 5K לא כולל יישור קו רציני . האם זה אפשרי באמת להתקין נפח גדול יותר ולעבור טסט רגיל בגלל המבנה של המנוע ? מה אפשרי לשפר בסכום של 5K? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת adi-ros, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פילטר פתוח יעשה טוב לכל מכונית? או שיש מכונית שהפילטר הנוכחי שלה יותר טוב כאילו? חשבתי על לשים במאזדה 6 2008 זה יהיה קשה לשים? אני מתכוון אם אפשר לשים ולהוריד בקלות? זה יוסיף? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב אז ככה מישהו יודע איפה אני יכול לעשות ככה למיכסה מנוע???? http://www.youtube.com/watch?v=A13MyVos_bY כמו באוטו הראשון תודה למי שעוזר :]
הודעה אחרונה מאת avichyav, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, יש לי חבר שבבעלותו קרייזלר נאון, שבמורשה טוענים שהמחשב מזייף וצריך להחליפו. האם ניתן לחבר ניהול עצמאי פשוט וזול כמו מגה סקווירט כתחליף למחשב המקורי? מה ההשלכות של פעולה כזאת ומה סדר גודל המחירים לניהול שכזה? גוד שבס.
הודעה אחרונה מאת asaf.m, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש סיוויק 96 SR 1600! יד 4 151K המחיר בלוי יצחק הוא 20200 ש"ח.. האם אי המצאות 4 חלונות חשמל (יש רק 2) ואי הימצאות מראות חשמל מוריד מהמחיר?? תודה!
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי שרוצה לשפר את הרכב שלו בתחומים הבאים : תוספת הספק 50 כ"ס , תוספת מומנט 50 לב'/רגל , תאוצה משופרת, כח משופר בסל"ד גבוה ובכל תחום הסל"ד, העברות הילוכים חלקות יותר, תגובת מצערת משופרת , ובנוסף להאריך תוחלת חיי המצתים, שמן המנוע , החגורות ותדירויות הטיפולים , וכמובן לשפר תצרוכת הדלק בעוד 15 MPG - יכול לנסות מזלו ולהזמין את הערכה הבאה , למשל לשידרוג ביואיק לה קרוס : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PERFORMANCE-CHIP-BUICK-LACROSSE-2005-2010-2009-2008-07_W0QQitemZ180426711657QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item2a02452269 והעלות לא רעה בכלל - פחות מ - 10 $..... הערכה קיימת לדגמי רכב רבים. האם מדובר במציאת השנה או…
רציתי לדעת קצת יותר על האינטלט מה הוא עוזר לנו (מנועי ה-20vt) איך הוא משפיע בנמוך או בגבוה? ואיפה הוא יושב בכלל? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, ברצוני להחליף מצערת באיביזה טורבו 2002, ממצערת אלקטרונית למצערת מכאנית (שמגיעה בגולף GTI על מנועי 1.8T). האם יש שינויים נוספים שיש לבצע פרט להחלפת המצערת עצמה וכבל גז? שאלה נוספת- האם ניתן להרכיב פורק חיצוני מלא עם מצערת מכאנית ברכב הנ"ל? תודה, ערן
הודעה אחרונה מאת gtiיוסי, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי עדין עוד לא קניתי את הרכב אבל אני כבר חושב על הוספה של כמה רכיבים שאני יודע שאני אצטרך. אז הגעתי למסקנה שאני אוסיף שעון גדישה נתקלתי בכל מיני סוגים של שעונים וסוג אחד ממש משך לי את העיין כי הוא ממש מתאים ללוח השעונים (של הלאון כמובן) השעון נראה טוב ועושה רושם של מדוייק בקיצור למה להרבות במילים מה אתם אומרים על השעון הבא http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250516724482&ssPageName=STRK:MEWNX:IT אגב השעון שבתמונה הוא שחור אך מה שאני רוצה הוא אותו דבר רק בצבע לבן שהספרות בו מוארות באדום. עריכה הוספתי תמונה של השעון בלבן הצעות הערות וכו.. יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 285 אורחים (הצג רשימה מלאה)