Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון ללכת לכיוון פרונט בימים הקרובים. שקלתי בהזדמנות זו אולי להוסיף קצת לזוית ה Caster.

האם למישהוא יש ניסיון עם קליאו ספורט ושינוי הזוית או רשמים לאחר שינוי כזה?

תודה,

נתן.

פורסם

טוב הרכב עבר כיוון פרונט במכון המעבדה כדי לפתור בעיה.

החוייה היתה חיובית מאד והמקום מאד מאד מומלץ.

כתבתי בפירוט כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2335506#post2335506

מסתבר שבקליאו עם המיתלים המקוריים אי אפשר לכוון יותר מידי את זוית ה Caster מבלי להכנס לתהליך מורכב יותר והחלטתי להמתין עם זה.

בכל מקרה מסתבר שהחברה שם (עידן וג'וג'ו) מומחים רציניים ומוכנים לכוון רכבים לפי דרישת לקוח ולכל מטרה, יש להם נסיון רב עם רכבי ספורט והם עובדים עם סדנאות שיפור מובילות. בין היתר הם מטפלים גם מערכות היגוי ומיטלים לפי הצורך.

אני מאד התרשמתי מהם.

אני מאמין שאשוב אליהם כשאשדרג מיתלים או בעוד כמה קורסי נהיגה למשחקי זוייות שאדע טוב יותר מה אני רוצה (וכמובן כשאזדקק למכון פרונט).

מצאתי לינק אליהם פה בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2328469#post2328469

תודה

נתן.

מומלץ בחום.

פורסם

כרגע במסגרת התווך המומלץ, רק כיוון כדי לישר את ההגה (היתה לי סטיה)

אני צריך עוד כמה סיבובים עם הרכב כדי להחליט אם להוסיף זוית caster או שאני מחליף בולמים\קפיצים ואז נראה...

(או שנעבור לאימרפרזה :wink:).

נתן.

פורסם

פיליפ, ברור שזה מכלול כיוונים שחייב להשתנות יחד, בכיוון הכללי היה להעלות את זוית הקסטר (בכ 2 מעלות) וכמובן לעשות מה שצריך כדי שעדין הכיוון הכללי יהיה תקין (למזלנו עידן יודע את העבודה).

בכל מקרה במערכת המיתלים המקורית אין דרך לשנות זאת בלי להתערב "כירורגית"- הם יודעם ויכולים לעשות זאת.

אני לא ממהר, סביר להניח שאם זה יהיה לי חשוב אני אחליף בולמים וקפיצים ומשם נמשיך למערכת שקל יותר לכוונה.

אם למישהוא יש ניביון עם כיול כזה ורשמים על השינוי בתחושות בעקבותיו אני אשמח לשמוע.

תודה,

נתן.

פורסם

לי היו קוילאוברים של H&R עם הנמכה של 60 מ"מ.

מכיוון שאתה על בולמים מקוריים אני לא יודע מה המגבלות שאתה מדבר עליהם.

אצלי לא היה סטאפ כזה מטורף, כולה מעלה וחצי, אבל תקח בחשבון שזה רוצח את הצמיגים (לא יחזיקו אפילו שנתיים). לי זה לא הפריע כי אני גומר סט בשנה (בפחות מ-10K ק"מ) ולכן גם הייתי נוסע על חצי סליקס שלא מחזיקים יותר מ-10K ק"מ.

תנסה ליצור קשר עם הבחור שקנה ממני את האוטו, נראה לי שיש בקלסר שהוא קבל עם האוטו פלט ממוחשב של הכיוון פרונט שעשיתי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...