Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שבאת לייבש אותי, אבל אם אפשר משהו יותר בונה שגם יעזור.

וכשאתה אומר יחס דחיסה גבוהה, הכוונה היא ספציפית למנוע הזה בלבד? או שרוב מנועי ה-1800 עובדים באותו יחס דחיסה גבוהה? שווה להחליף מנוע אולי למנוע אחר עם בסיס?

בכל מקרה אני באתי להתייעץ כי אני אוהב את הרכב שלי, ותיכננתי על הפרוייקט הזה הרבה, אבל נניח והפרוייקט היה עולה 20,000 הייתי יכול להכניס כאן למשוואה את המילה אמינות? או שעדיין מדובר במנוע בעייתי?

יום טוב.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה לבדוק בפרומוים בח'ול,ולראות איזה פרויקטים עבר מנוע כמו שלך.

ורק אז תוכל להעריך כמה אפשר לגדוש על מנוע סגור.

איזה טורבו מתאים, איזה ניהול מתאים, איזה חלק הוא הכי חלש,אולי תהיה בעיה בגיר לפני המנוע.

מקווה שהבנת אותי.

פורסם

תודה לכולם על העזרה,

אני מדבר פה על גדישה נמוכה בסביבות החצי באר.

אני שמעתי כבר על אחד שגדש עם ה-HGT.

כמה עלול לעלות פרוייקט החלפת מנוע של פיאט קופה? סתם מעניין, למרות שאני יודע שמדובר ב TOO MUCH.

פורסם

gtidream,

בפעם הבאה שתצטט את ההודעה שמעליך תקבל התראה, נמאס לי לערוך כל הודעה שלך. קרא את כללי קארזפורום.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה, הבנתי..

וביררתי בנוגע להשתלת מנוע של קופה 20V - לתאם מנוע כזה לפונטו קשה עד בילתי אפשרי, מפורומים בחו"ל.

• ספונסר פורום
פורסם

16VT מפיאט קופה\לנצ'יה קאפה יהיה האפשרות הטובה ביותר,זול זה לא יהיה,אבל אמין וחזק כן.

אורן

פורסם

כמובן שגם מנוע 16VT של תמא יכול להתאים, זה מנוע כמעט זהה בשלושתן...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

וכמובן שגם לא עובר טסט, אין שום דרך חוקית להשתיל מנוע 2 ליטר ב HGT.

שבלול יותר קל "להעלים" מעיניהם הבוחנות של בוחני משרד הרישוי.

פורסם

עם הוא יגדוש חצי באר כמה כוח כבר יהיה לו משהו בסביבות ה 170??

זה שווה את הסכום שאתה רוצה להוציא?,

מנוע של פיאט קופה זה כבר ליגה אחרת של כוח אבל עולה הרבה כסף.

פורסם

בדקתי את העניין וביצוע הסבה למנוע של פיאט קופה כמעט בלתי אפשרי, וגם עולה הרבה יותר.

ונניח אני אכן יהיה עם 170 כ"ס, זה השיפור הכי רציני שיהיה אפשר להביא עד 10K - אתה מסכים איתי?

אגב שמעתי משהו על סופרצ'רג'ר ייעודי עבור HGT שיוצר ע"י חברה איטלקית כלשהיא למנוע הזה - מישהו שמע \ יכול להביא פרטים על עניין הסופרצ'רג'ר ועד כמה המחירים שונים מפרוייקט טורבו.

פורסם

http://italtecnicatuning.com/

ותבדוק גם את novitec - יקרנים מאוד אבל יש בידיהם קיט טורבו לפונטו.

בו נזרוק לך עוד כמה רעיונות:

גיר קצר יותר יקנה האצות מהירות יותר ומהנות יותר.

מה עם ניטרו? היו 3 רכבים שרצו נחמד ביותר עם ניטרו ושקל לכוח זו ההשקעה הטובה ביותר בכפוף להפעלה זהירה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
ונניח אני אכן יהיה עם 170 כ"ס, זה השיפור הכי רציני שיהיה אפשר להביא עד 10K - אתה מסכים איתי?.

מישהו אמר פה את המילה אמינות או שאתה רוצה שהמכונאי רכב שלך יהיה ממש עשיר,

ב10 אלף אני ממש בספק שתוכל לגדוש באמינות עם אתה רוצה אמינות אתה צריך להחפית את התקציב וגם תקבל יותר הספק

עם אין לך כסף להחפיל את התקציב אני מציע שתחכה כמה זמן שידרש עד שיהיה לך את הכסף כי חבל לזרוק את הכסף שיש לך

ובסוף הרכב לא ינסעה וגם לא תוכל למכור אותו בלי לתקן אבל תעשה מה שבראש שלך.

פורסם

קיימות עוד אופציות , קאמשפטים חמים סעפת יניקה ופליטה טובות יותר צנרת וניהול עצמי , יביא אותך לתוצאות מעולות ראה בעלי צרפתיות חמות שנוסעים ונהנים עם קאמשפטים חמים , לא תמיד חייב לגדוש בשביל תוצאות יפות

• תוכן חדש...