Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-HGT הקאמשפט חם כבר.

צנרת לא יתן לו כלום ולהפך.

ניהול מנוע זו התחלה טובה. אבל הבעיה שאין אפטרמרקט לרכב הזה. בטח שלא בארץ.

אם כבר השקעה אז הכי טוב סופרצ'רג'ר יעודי לרכב .

השאלה איך מכניסים דבר כזה לארץ?

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה הניסיון שלך בתחום? איזה רכב אתה מחזיק?

אתה מדבר אלי?

עם כן יש לי מגאן קופה מנוע 2000 ורכב שני זה הונדה טורבו שאני וגיסי בנינו אותה,

אני חשמלאי רכב ומכונאי רכב בצבא אז יש קצת ניסון.

שבת שלום לכולם

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

GTiDREAM גם אני בעל HGT כמוך וגם אני ממש אוהב את האוטו. חשבתי גם לשים טורבו וכו'. ביררתי המון והמחיר הזול ביותר יצא לי סביבות 20K ופשוט ירדתי מהרעיון עדיף למכור ולהביא איביזה או משהו דומה, כי היא כבר עם טורבו ושם אתה יכול כבר לשפר אותה איך שבא לך. היתי ממש דלוק שאוטו שלי "יתעטש" אבל זה ממש לא מציותי כי בחיים לא תקבל את ההשקע שלך חזרה וזה חבל בגלל זה ירדתי מהרעיון הזה.

mk.jpg

פורסם
אני אוהב הצעות כאלה. ב8500 שקל אתה גודש באמינות? איזה אמינות? מפה החוצה עד לרמזור. במחיר כזה אין לך ניהול מנוע

אפילו לא שינוי בצ'יפ של המחשב, רק תוספת דלק באמצעות ווסת מקפיץ או קומבינה אחרת. לא שווה ולא משתלם.

לפתוח מנוע ולחזק? הרבה מאוד כסף.ואח"כ יש עוד הרבה הוצאות כמו סעפת כמו שצריך ניהול מנוע וכולי.

אני לא יודע כמה נסיון יש לך

אני כן יודע כמה נסיון יש לו, ואם הוא מוכר אלפי [אני לא טועה, אלפי] קיטים לגדישה שלא משנים כלום בניהול מנוע, לא במזרקים ולא בשום מקום אחר מלבד החלפה לוסת לחץ דלק מתכוונן - אז גם הבחור עם הHGT אחרי מספיק שיעורי בית יכול לנסות את זה, להצליח ולנסוע בבטחה ובאמינות.

חצי באר זה סביר, זה פחות או יותר מה שמנוע סטוק ספורטיבי אמור לספוג באמינות.

יש פה בפורום איזו רוח מוגזמת שמעודדת זריקה של BUZZ WORDS לכל שרשור

מישהו רק מזכיר טורבו ישר קופצים עליו שלושים איש עם "שפר בלמים" "שים ניהול מנוע" ו"תחליף לאיביזה"

ההיסטריה מוגזמת, ולגדישה על מנוע סגור - 8.5 זה תקציב סביר לחלקים יד שניה ובלי עלות של עבודה.

כל זה כדי לאזן במעט את העליהום על פותח השרשור.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

השאלה היא עם חצי בר זה מספיק? עד כמה ההבדל מורגש? עם הוספת כוח תמיד תרצה עוד כוח לפחות לדעתי.

ביררתי קצת לגבי חצי בר חוץ מלשנות יחס דחיסה אין בעיה אפשר להיסתדר בתקציב. בזמני חיפסתי קצת יותר מחצי בר וזה כבר סיפור אחר...

mk.jpg

פורסם

אתה לא מכיר אותי ולא צריך להכיר את הניסיון שלי, אבל אם תקרא טיפונת את הPOSTים שלי תבין שאני את שלב הBUZZWORD

כבר עברתי. ומניסיון אישי שלי, אחרי שהתקנתי וכיוונתי כמה וכמה ניהולים שהגיעו לאחר שאנשים השתמשו בפטנטים כמו הווסת

המקפיץ וגודשים "באמינות" חודש עד שמתפרק האמא של המנוע, אני לא חושב שזה הגיוני להמליץ בפורום על דברים כאלה.

יש יוצאים מהכלל אבל הם יוצאים, ולא הכלל!

אני בכלל לא מדבר על השינוי שמתקבל באותה הגדישה בין ניהול רסמי לבין "וסת מקפיץ" מבחינת איך שהרכב נוסע.

מי שמוכר קיטים לגדישה בלי שום דבר שמאחר הצתה, רק "משהו" שמוסיף דלק, הוא חובבן, איך שלא תסובב את זה, זה המצב.

לחשוב שמנוע מסוגל לקבל חצי באר גדישה עם ניהול מנוע אטמוספרי, זה חוסר הבנה

של החומר, מה זה חצי באר גדישה? מי הגדיר את זה בדיוק? עם מה חצי באר? GT3540? TD04?

מנוע סגור, איזה בדיוק, זה שמגיע 9.5 ל1 יחס דחיסה, או זה שמגיע 11.5? שניהם יקבלו חצי באר גדישה? הייתי מעוניין

לבדוק את זה מהכיס שלך, אולי הדיעה תשתנה לפני שאתה ממליץ לאנשים לבזבז את הכסף שלהם.

ו8.5 לחלקים יד שנייה בלי עבודה, תגיד רון קראת את השרשור? 8.5 האוטו נוסע!!!

Race Smart

פורסם

יותם,

הדברים שלי לא כוונו אליך אישית [רציתי להוסיף את זה בהודעה המקורית אבל כבר היה מאוחר מידי לערוך] אלא לכל למי שטוען שאי אפשר לגדוש מנוע בחכמה מבלי לגעת בניהול.

לגבי חובבן או לא - אתה מוזמן להכנס לקישור שהבאתי, אם תרצה אני יכול גם לקשר אותך עם אנשים שנסעו 100K מייל [וממשיכים לנסוע] עם קיטים שלא נוגעים בכלום בניהול המנוע [כלום], זו, אגב, היתה מהסיבות העיקריות בגללן בחרתי להתקין קיט כזה באוטו שלי.

השורה התחתונה של הדברים שלי היא שלא בהכרח חייבים לרוץ ולשחק בניהול מנוע לכאלה דברים, וכשלא נוגעים בניהול זה מוזיל עלויות בצורה משמעותית.

לגבי המחיר -

8.5 לאוטו נוסע זה סביר אם כל החלקים יד2 ואם העבודה נעשית בחינם או בקירוב-טוב לחינם [נאמר כי הבחור רוצה ללמוד את העבודה על הפונטו HGT של הבחור המדובר או שזה בין חברים]

חצי באר זה שיפור נחמד מאוד, ואם יש תיעודים שהמנוע הזה מסוגל לספוג התעללות כזו - מה טוב.

בכל מקרה, הדברים שלי לא כווונו אליך ספציפית אלא לכל מי בשרשור הזה שעף על הבחור עם "תחליף חצי אוטו ותכין 30K בצד"

זה לא נכון, זה מטעה ומבאס ומרחיק אנשים מהתחום.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רוצה להוזיל עלויות? רוצה לשחק עם המנוע שלך? דע את הסכנות, דע שמה שאתה עושה לא מיועד להיות אמין, זאת

קומבינה מארץ הקומבינות. הבחור שאל הרבה הרבה פעמים, אמינות אמינות אמינות,

איפה אמינות בדיוק ברכב שלא הגיע טורבו, בעל יחס דחיסה גבוה יחסית וגדישה בלי לפתוח מנוע? איפה אמינות עם

ווסת שמקפיץ את הלחץ דלק, שבכלל לא מיועד למטרה הזו שמשתמשים בו?

הבחור שפתח את השרשור לא מעוניין לשחק עם האוטו, הוא שאל האם ב8.5 מקבלים אמינות, מה התשובה שלך? כן?

אתה רוצה לשחק עם המנוע שלך ולבדוק האם אתה מסוגל לשפר בעצמך, אחלה. לא זה המקרה, ואני לא חושב שכשזה לא המקרה

יש מקום לקומבינות. או הכל או כלום, בגלל אופי השאלה. מבטיח לך שאם יכנס מישהו ויגיד שהוא בונה פרוייקט טורבו בגדישה

נמוכה על HGT, והוא מחפש עצות איך לכוון את הווסת המקפיץ אני לא ארשום לו "שים ניהול".

Race Smart

• 3 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...