שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המידה הנוכחית של הצמיגים באוטו היא 195/60/15 והיא רשומה ברישיון רכב.רציתי להחליף את הצמיגים למשהו אוחז קצת יותר כמו הטויו שנהיו להיט בזמן האחרון.פניתי למכון רישוי ליד הבית והאוטו שלי לא מופיע להם בספר שנקרא AUTODATA.נאמר לי שאני צריך לפנות ליבואן לקבל אישור בכתב.פניתי ליבואן של פיאט(ופה המקום לציין שהם היו מהירים לחזור אליי והשירות היה מצויין)הם ביקשו רישיון רכב ובדקו עם המחלקה הטכנית.חזרו אליי עם תשובה שאי אפשר לשנות את המידה הקיימת בגלל שהמידה הנוכחית היא היחידה הקיימת בספר רכב.יש לי את ספר הרכב הסתכלתי בו ואכן זו המידה היחידה הקיימת.יש אפשרות חוקית אחרת לבצע שינוי של החלפת מידות?
הודעה אחרונה מאת or444, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש מוצרים שיש אפשרות לרכוש בלונדון שהם יותר זולים מבארץ? כול הנוגעל שיפור הרכב כמובן. אם יש מוצרים אשמח לקבל אתרים. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת m_c_ofer, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש לי דוד פתוח בנייה של סדנא מפתח תקווה. האם ניתן איכשהו לגרום לו להיות שקט יותר? יש משתיקים למיניהם שניתן להלביש עליו?
הודעה אחרונה מאת FifthGear, -
חוקיות באקטים 1 2
מאת DaniAv- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לא מצאתי תשובה בחיפוש. שמתי על אנשים שקיבלו הורדה על באקט. ורציתי לשאול האם יש חוק כלשהו שאוסר?
הודעה אחרונה מאת yohann, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החלטתי להחליף את הצמיגים לרובר 216 שלי, הצמיגים ברכב הזה במידה 185/55/15, אני יודע שלא קיימים הרבה צמיגים בחתך הזה וכבר הייתי סגור על צמיגים של TOYO, אבל לאחר שראיתי את הFEDERAL חשבתי שאולי כדאי לשמוע עוד דעות בנוגע לצמיגים במידה הזאת. לא מצאתי ביקורות בחו"ל על הצמיג הזה, הוא נראה טוב אבל זה לא אינדיקציה לכלום, כרגע מורכבים על הרכב DUNLOP LM702 כשנתיים וראוי לציין שהם צמיגים מעולים אבל זמנם הגיע למרות שאפשר לסחוב איתם עוד. יש המלצות מסוימות לצמיגים במידה הזאת ?
הודעה אחרונה מאת fleshbone, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם ניתן להשיג סעפת פליטה קלת משקל לפיאט אונו 1.4 אני מחפש יתרונות של הפחתת משקל אך ללא שיפור בביצועי מנוע
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם הונדה סיוויק שנת 93' אני רוצה לדעת כמה יעלה לי לשים לאוטו שלי טורבו. וכל החלקים הנלווים אליו ? אוו אם אפשרר בבקשה לדעת מה החלקים שאני צריך תודה על ההגבות
הודעה אחרונה מאת asi1920, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום נתנו פה פעם הפורום קישור עם צילום מסמך של אישור של אגזוז זרימהנ חופשית של אוטו אפשר בבקשה קישור זה בתדוה מראש
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן לאחר חיפושים ושיטוטים בכל מיני אתרים נתקלתי בפורק שהוא בעצם חיקוי לforge splitter העלות שלו היא בערך חצי מהמקורי ולטענת המוכר (בEBAY) הפורק עשוי מאותם חומרים פשוט אין עליו לוגו של פורג' זה הקישור למודעה http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380159172191&ssPageName=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123 מה אתם אומרים שווה להסתכן בחצי מחיר או ללכת על המקור?
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
שלום לכל החברים . לפני שבועות אחדים הועלה פרוייקט של השתלת מנוע V8 בבמוו 316 E30 , פרוייקט שהוא נדיר וראשון מסוגו בארץ, וכבר נידון בת'רד זה . http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=237735 לאחר מכן ,הוחלט להפוך פרוייקט זה ליותר מקצועי ומקיף , כך שהוא יכלול -בין היתר- ,פירוק יסודי של הרכב,חיזוקי בלמים, חיזוקי שילדה... בברכת הנהלת פורום CF ובתום התייעצות עם הוגה הרעיון , שהוא אחד מחברי מועדון במוו , סוכם כי תהליך השידרוג הארוך יפורסם בהדרגה כאן. אין המפרסם או בעלי הפרוייקט אחראים לכל נזק שייגרם למשתמש/ים ברעיונות/יישומים המפורטים בשירשור זה , וכי שימוש זה - באם יעשה - יהיה על דעתם ואחריותם הבלעדית של חברי הפורום/המבקרים בו. וכעת לעבודה,נתחיל בפירוק …
הודעה אחרונה מאת baraktorbo, -
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אחרי שביררתי לגבי המידה והיא מאושרת לאוטו שלי הלכתי קניתי ג'אנטים O.Z 15 אינץ' (ממש יפים) . איך שבאתי להתקין אותם הם לא התאימו במרווח ברגים שלהם (4 ברגים) לאוטו שלי (AVEO LT) . הג'אנטים ישבו על GOLF . מה עושים ? מוכרים או שיש דרך לעקוף את המרווח ברגים הזה? אולי איזה מתאם ?
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי מפיאט בבראבו אוטומט 98 רציתי לדעת באיזה שיפורים אני יכול לשפר אותה ושיוסיף גם כוחות סוס לרכב לגבי התקציב עד 4 אלף תודה מראש לכל העוזרים!!
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום יש רנו מגאן 2 1.6 117 כוח סוס אני רוצה לתת לה פוש קטן ל 125 130 כוח תקציב עד 8K מקסימום 9K
הודעה אחרונה מאת procomp, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי סופר לנסר 97 וקרוב לשנה אני מנסה למצוא פנסים קדמיים לרכב (אנג'לאייז) ראיתי כמה באיביי וממש קשה לדעת עם זה מתאים לרכב או לא,וזה בגלל השוני בדגמים ובשמות... למישהו ידוע איפה אפשר להשיג פנסים אלה בארץ ובלי לקמבן פנס של הונדה סיוויק שנה טובה וגמר חתימה טובה
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם,אני מחפש להחליף את הרכב שלי (R25) למרצדס A170/190. נכון להיום אני נוהג כבר כמעט שנה וחצי על רובר 25 שנת 03, הרכב מאוד נח ומהנה לנהיגה, מרוצה מהביצועים שהוא מפגין, נותן תחושה של רכב ספורט, ומרגיש שיושב טוב על הכביש. עכשיו אני מתעניין במרצדס A170 שנתון 01, קראתי הרבה על הרכב וביצעתי חיפוש כאן בפורום, ממה שהבנתי הדגם הוא לא מהמוצלחים של מרצדס, בעיות מכניות, תא נוסעים פשוט למדי, עלויות אחזקה גבוהות. אך למרות כל זה הרכב הוא נח, תחושת נהיגה "גבוהה" , מרווח פנימי עצום, משדר סטטוס, וכו'.. הבנתי שיש לרכב גרסה בחול של מנוע 2.0 מוגדש וזאת בעצם הגרסה הספורטיבית, שאלתי היא האם ניתן או בכלל כדאי לקנות אחת שכזאת (A170) במחיר ממש טוב, לעשות לה ישור קו מבחינת חלקים ו…
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
בשני המקרים מדובר על מנוע 2 ליטר. האם מדובר באותה משפחה של מנועים? EJ22? האם מדובר בפרוייקט יחסית פשוט וללא כאבי ראש (P&P)? האם מישהו יודע על פרוייקט כזה בארץ? מדובר על B4 2006.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מהם התנאים במשרד התחבורה להגדלת נפח ב200 סמק . כשהמנוע מתאים ומתואם 100 אחוז לרכב? אשמח לתשובה מהירה מהסיבה שיהיה לי רק יום אחד בשבועיים הקרובים ליסוע לעמדה 1 ולהביא את כל מה שדרוש, לכן אני צריך את עזרתכם בדבר. תודה מראש!
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום אמרו לי לפתוח רשרוש זה פה אז הנה עוד נסיון,מצטער מראש אם גם הפעם זה לא לפה. אז ככה קניתי רכב שלשום ומותקן בוא בצד הנהג על הקורה פוד שעונים משולש אם שעוניי חום כאלה ואחרים שנראים דיי טוב ומוסיפים למראה הרכב בפנים. אנשים שאני מכיר אמרו לי שכדיי להוריד את כל העניין הזה כי הוא לא חוקי. לשאלתי: האם באמת שעונים חיוניים כמו טמפ שמן מים וכו.. הם לא חוקיים? או שהעניין הוא בפוד עצמו? או רק בשעונים מסויימים? קיצר אין לי שמץ של מושג מה מותר ומה אסור,ואם זה באמת לא חוקי איפה זה רשום? אני יודע שישנם הרבה שטויות כאלה של תלוי על איזה בוחן תיפול ואיזה מצב רוח יש לו באותו הרגע אבל אם יש ספק אין ספק. אשמח לקבל תשובות יותר מעמיקות מאנשים יותר מנוסים לגביי העניין, תודה רב…
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם! אז ככה השאלה הזאת יושבת לי בראש כבר הרבה זמן. קראתי כמה שרשורים אבל אף אחד מהם לא קונקרטי. יש כאלה אומרים שלא מזיק יש כאלה שאומרים כן מזיק, יש כאלה אומרים לא מוסיף כמעט כלום ויש כאלה שאומרים שיכול להוסיף עד 15 כ"ס. האוטו הוא 206 1400 ידני 2003 XT שלוש דלתות אטמוספרי! אני רוצה בבקשה לדעת: 1.עד כמה הוספת צ'יפ יכולה להזיק? 2.כמה כ"ס היא יכולה להוסיף? 3. ומה העלות? בבקשה תשובות רציניות בלי כול ה:תחליף אוטו וכאלה תשובות רציניות. בתודה מראש וגמר חתימה טובה
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום, אני מעונין לרכוש משאבת דלק וולברו 255. מהיכן ניתן לרכוש ומה הסכום המוערך? תודה.
הודעה אחרונה מאת קופרה, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ושנה טובה יש אצלי פיאט אונו שנת 92 נפח 1000 עם גיר 4 הילוכים ורציתי לשאול האם זה אפשרי להחליף את הגיר ל5 ? הגיר מרכב אחר אותו שנה רק עם נפח 1400 . תודה רבה לכולם וסוף שבוע מצויין.
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
שלום. אני רוצה לדעת כמה יעלה לי לעשות לאוטו שלי טורבו כאילו כמה יעלה כלל החלקים ומה שצריך האוטו שלי הוא:הונדה סיוויק שנת 93' גיר רגיל בבקשה תעזרו ליי תודההה
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי ברצוני לייבא מנוע הזרקה למרצדס 190e שכרגע יש בה מנוע 2.0 קרבורטור,כמה מסובך העניין 2.0 או 2.3 איזו חברה עושה את ייבוא בצורה הזולה וטובה ביותר,ומה פחות או יותר העלות של כל הסיפור כולל ההתקנה? כמה זמן הרכב יהיה מושבת? ומה הפרוצדורה מול משרד הרישוי? בקיצור שפכו את כל המידע..
הודעה אחרונה מאת freshreef, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, האם הרכבת בודי קיט על רכב, עובר טסט? האם שוטרי תנועה יכולים לעשות חיים קשים על דבר כזה? הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובות. תודה לעונים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! אני מחפש מתאם שיאפשר לקרב את ההגה המקורי של הרכב (כולל כרית אויר) בערך ב10 סנטימטר. האם דבר כזה קיים ? אם לא, אולי איזשהו בעל מקצוע יוכל לייצר דבר כזה? אשמח לקבל כול מידע.
טוב אחרי ששיגעתי אתכם יותר מידי, זה המקום גם לשתף אתכם עם הפרוייקט שלי. בקצרה, מדובר ברכב פורשה 911S TARGA שנת 1976 שמיום עלייתו לכביש ב-1976 (היה במקור של שגריר גרמניה בישראל ) בקושי ונסע , שמר על מקוריותו ועל כל המכלולים המכניים , הבודי והפנים. בקיצור רכב חדש . לאחר נסיעה על הרכב של כשנה ושיטוטים בפורומים זרים, הגעתי למסקנה שכדי להנות ממנו כמו שצריך (לא שעכשיו הוא לא מדהים, אבל רציתי יותר) צריך לשנות כמה דברים. שימו לב, מנוע עם טורבו לא היה עולה לי יותר, אולם טורבו לא היה על הפרק שכן אני לא מעוניין במפלצת שדורשת גם תחזוקה גבוהה ביותר אלא רכב ספורט אמין לסופי שבוע ושום דבר לא ישנה את דעתי זו, אז אל תשאלו אותי למה לא טורבו וכו... כמו שכתוב בכללי הפורום, אל תשא…
הודעה אחרונה מאת freshreef, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איך יודעים אם מותקן?אם לא מותקן מישהו יכול לומר מה תהיה עלות ההתקנה של אחד כזה?בהנחה ויותקן כזה צ'יפ לאיזה שיפור בכ"ס אמורים לצפות?.
הודעה אחרונה מאת amir74, -
שלום לכולם ולילה טוב! יש לי חבר אם רכב מסוג הונדה סיווק 95 והוא כבר זמן מה משגע אותי בנוגע לצ'יפ אמרתי לו שלא שווה לשים ברכב כי לפי מה שאני יודע רכב שהוא לא מוגדש אין שום תועלת לצ'יפ אבל הוא מתווכח ורוצה! אז רציתי לשאול אתכם איזה חברה והיכן אני יכול להשיג צ'יפ טוב וגם מקום להרכיב אותו? נ.ב אם למישהו יש במצב טוב למכירה אני ישמח תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת master_a, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח אני בימים הקרובים קונה לנציה תמא 93 ורציתי לשאול איך אני משפר או משדרג את הרכב לחיסכון בדלק הכוונה ציפ \ מזרקים וכד תודה
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום הבנתי ממישהו שהיתה הוראה ויכול להיות יש עדיין היום שאפשרי להגדיל נפח מנוע ב20%. אם כך הדבר למה אי אפשר לאשר מנוע b18 בסיוויק? אם מישהו מכיר כזה דבר או שמע פעם על הוראה זו אנא תגיבו.
הודעה אחרונה מאת blind29,