Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רגע להשים פוד משולש בצד שמואל אסור אבל מקום אחר [לדוגמא על הדשבורד באמצע] מותר ?

ואם כבר מדברים על הגה "ספורטיבי" .. מותר להשים אותו במכוניות שאין כרית אוויר ופשוט ללכת לאשר אותו במשרד הרישוי?

או שבכלל כל הגה ספורטיבי לא חוקי לשבת על שום אוטו ?

האם הדבר תקף גם לכיסאות "ספורטיביות"?

ואני חייב לציין שפעם ראשונה שאני שומע שמדוושות אלומיניום אפשר להוריד אוטו מהכביש.

נ.ב :

אני חייב לציין שאפשרות החיפוש בפורום הדהימה אותי [לפחות אותי כאחד שבכל הפורומים שוהא נמצא אין את האופציה הזאת]

וזה הנושא הראשון שחיפשתי ומצאתי [ואם לא הייתי מוצא הייתי פותח אותו היום בעצמי] אז תודה רבה להנהלה ולאחראי על כך.

Only RWD

פורסם

נתחיל מזה שאין דבר כזה 'להשים'. אין למעשה מילה כזאת בכלל.

נמשיך בזה שאסור מבחינה חוקית להחליף כסאות ו/או הגה.

עם זאת, במידה והכסאות לא צעקניים וכך גם ההגה, יש מצב שלא יעירו לך על העניין.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ואני חייב לציין שפעם ראשונה שאני שומע שמדוושות אלומיניום אפשר להוריד אוטו מהכביש.

ידידי,

בישראל, אם אתה מפליץ, אפשר להוריד אותך מהכביש על שינוי מבנה. :roll:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש מכוניות שאין ברירה וחיבים לשים פוד קורה.

אני לא מוכן לוותר על יציאה של מזגן,אוו לחסום את הלוח שעונים בגלל שעון כזה אוו אחר.

מה גם שפוד קורה, יושב מול העינים ולא צריך להסית מבט למטה אוו לצדדים בזמן לחיצה.

פורסם

"יאשה והפיצפוצים" לא כולכך הבנתי תשורה הראשונה שלך

אבל נניך לזה שאסור.

ומבחינת הכיסאות אני לא מתכוון לכיסאות "מפלט" כמו של "חללית" אני מתכוון לכיסאות "ספורטיביות" אבל לא משו ציבעוני ומושך עיין משהו שחור ופשוט מאוד.

[אני אומר את זה כי מישהו אמר שלא בטוח ישימו לב לזה]

ובקשר לשעונים אני ניתקל בהרבה מכוניות עם פוד משולש ואני לא מבין איך לא עוצרים אותם

יש סיכוי שיאשרו דבר כזה במשרד הרישוי ?

או שפשוט לא הולכים לאשר את זה בכלל ?

Only RWD

פורסם

אם אתה בעניין של לא להוריד את העיניים תשתמש בתצוגה עילית על שמשת הרכב.

הדבר הזה יפתור לך הכל.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

עוד פיתרון - יצירת השעונים בתוך התצוגה של המראה המרכזית.

הדבר כבר נעשה בארץ, וברמה הגבוהה ביותר שניתן !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...