Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי אלעד , המחירים של החלפים אם מזמינים מחו"ל לא בשמיים , את שם המוסך התבקשתי לא למסור עד לגמר העבודה

אני עולה לג'אנט 16 , כך שיש יותר אופציות, רוצה צמיג טוב לכביש עם אחיזה טובה , לא מעניין אותי מקדם השחיקה שכן לא מדובר ברכב ליום-יום

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד כמה תמונות מהשתלת התושבת של הבוסטר מבודי של פורשה קררה חדשה לפורשה הישנה

norm_946EA10E97134A51961FBBD2CB6C9635.JPG

norm_545A4B97404141BF8DFE24D7561F902F.JPG

norm_9809977123C1468697690789F9C5003E.JPG

נראה כמו הניתוח שעשו למפלצת של פרנקנשטיין, אבל בסוף העבודה לא ישימו לב שנשתלה החתיכה (כך לפחות הובטח לי), דבר אחד ברור - כשאסחט את הבלמים הבוסטר ימשיך להישאר במקום :wink:

פורסם

אכן, הרווחת שרשור דביק.

ועכשיו אהיה נודניק ואבקש לא לצטט הודעות אם הן מעליכם, לא להשתמש בנקודות כתחליף לסימני ניקוד ולא לרשום בסגנון הזה 'חחח'.

חוץ מזה?

לדעתי אין מספיק תמונות ונשמח לעוד...

:wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מבחינת היגיון בריא זה כמו לקנות מוסטאנג ולא לשדך לה מנוע שהוא V8

ההגיון הבריא דווקא אומר אחרת- אמריקאית שרירית שטובה בעיקר לקו ישר יכולה תמיד לקבל עוד כוח (באמריקאית- אין תחליף לנפח), רכב מתנהג כמו הפורש לא צריך יותר מדי כוח מתפרץ, בטח לא בשנתונים בהם פורש קנתה את תהילתה בתור מייצרת אלמנות (555).

בכל מקרה בלוטת האיצטרובל שלי כמעט בגירוי מלא, מחכה לעוד תמונות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

תענוג לראות ולקרוא מה שנעשה/יעשה עם הרכב הנ"ל (שאגב רכב החלומות שלי ) או יותר נכון מעורר קנאה רבה .

כל הכבוד :mm_yeah:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

ראיתי לפני שבוע שבועיים את המנוע שלך במוסך, ועכשיו את השרשור. כל הכבוד על הפרויקט המדהים!!

כבעל 911 גאה מאותו שנתון פחות או יותר, אני מבין בדיוק למה אתה עושה את הניתוח...ולטעמי הוא נעשה בצורה הטובה ביותר. גם בענין המנוע שמספק הרבה מאוד כח ונשאר אמין והגיוני עבור השלדה הלא פשוטה בכלל, וגם המעבר מהגיר שמתאים למשאית מאק ישנה לגיר ספורטיבי אמיתי.

כל הכבוד ובהצלחה גדולה.

פורסם

נראה ומריח כפרוייקט מעולה, אשמח כמו כל השאר שלפני לתמונות של הכלה.

שיהיה בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

ניראה פרוייקט מעניין שיהיה בהצלחה :wink:

מי ביצע את הריתוכים האלו ?

כי הם לא ניראים הכי מיקצועיים ויפים

norm_545A4B97404141BF8DFE24D7561F902F[1].jpg

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

התמונות בוצעו ע"י בעל מקצוע מאשדוד שהוא גם חבר, התמונות לפני הפיניש הסופי.

EZL280 הגיר המיושן אכן על הפנים, יש שאומרים שצריך דבל קלצ' לפני העברת הילוך , דבר שלא מתאים לי וזה אחד הסיבות שהחלפתי גם גיר. החלפת המנוע מאד פשוטה , החלפת הגיר זה כמו לבנות מכונית חדשה...

פורסם

איזה כיף לראות פרויקט כזה.

אני בעד לשפר מה שאפשר בלי לשנות את האוטו מקצה לקצה.

שיהיה בהצלחה ואל תקמץ בתמונות :-)

דניאל

MCS 2008

• תוכן חדש...