Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אפשר להגיד תתחדש ותהנה.

עוד לא מוקדם מידיי,בכל אופן זה כיף גדול לעשות לבד אבל מבחינת היגיון בריא זה כמו לקנות מוסטאנג ולא לשדך לה מנוע שהוא V8.

להשקיע למעלה מ 100 אלף שקל,ולהישאר אטמוספרי,ועדיין לא להגיע לקצה גבול היכולת או במילים אחרות לא לנצל עד תום את מה שניתן להפיק ממנה,לפי דעתי זה לא דבר חכם לעשות,ממש לא,תחשוב על זה בצורה כזאת: כל מה שתשקיע,עדיין פורש סטנדרטית, עם טורבו ,בלי שום שיפור,תיתן יותר,שלא נדבר על זה שתהיה בסיס לשיפורים אינסופיים.

אבל כל אחד לומד איכשהו בדרך הקלה או בדרך הקשה.

מקווה שלא תיקח את זה קשה מידיי כי גם אני למדתי בדרך הקשה.....

אתה צודק בזה שפורשה טורבו סטוק תהיה יותר חזקה, אבל לא זה מה שאני מחפש...

אם רציתי תאוצה הייתי יכול לקחת סובארו טורבו במחיר של השיפוץ של הגיר בלבד ולקבל

מכונית שתעיף אותי מהמקום בפחות מ-50,000 ש"ח ...

מראש כתבתי שטורבו לא מעניין אותי , יכולתי להביא טווין טורבו באותו מחיר...

יום אחד שיהיה לי כסף אולי נעמיד גם טורבו חדשה אחת :roll:

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי פרסומים - במקור ה2.7 נותן בין 175 ל-210 כ"ס , תלוי איפה אתה בודק

להערכתי עכשיו נגיע לכ-250-260 כ"ס על בודי שלא שוקל הרבה ויחד

פורסם

לפי פרסומים - במקור ה2.7 נותן בין 175 ל-210 כ"ס , תלוי איפה אתה בודק

להערכתי עכשיו נגיע לכ-250-260 כ"ס על בודי שלא שוקל הרבה ויחד עם מנוע אחורי יתן נהיגה די מהנה כל עוד

אתה בשליטה על המכונית :shock:

פורסם

תודה על התגובה הזריזה.

איזה כיף שאני בחופש מחלה אני יוכל להתעדכן כל הזמן ולראות את הפרוייקט והתמונות

יום טוב !

פורסם

שאלה מעניינת, קיימת אפשרות התאמה של המנוע לחיפושית? מדובר בדגמים משנים טיפה יותר מוקדמות אבל לא בהרבה,

אם לא, האם הגיר מתאים, וכמה יחסי העברה יש לו?

תודה

ליעד.

פורסם

ליעד דבר איתי בפרטי, אני מאמין שהמנוע והגיר יהיו מצויינים לחיפושית , אבל תצטרך הרבה מאד התאמות

תבדוק כדאיות עם מישהו שמבין ואם אתה מעוניין נתקדם

בו נשאיר את העץ לשיפור של הרכב :shock:

פורסם

נראה שיש השקעה ברכב.

נראה לי מוזר שאין תמונות של הרכב עצמו בכל הסיפור ואני סקפטי כי אני פשוט כזה. אל תיקח את זה אישית.

אגב, אתה יבואן או משהו?

ראיתי שמפורסמת לך פורשה נוספת למכירה....

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני יבואן אבל של דגי נוי אם אתה רוצה אקווריום אני יכול לעזור לך....

הרכב הוא שלי ותהיה סקפטי כמה שתהיה הוא עדיין שלי , וכן יש לי עוד אחת למכירה ששקלתי לשתול לה את המנוע של ה2.7 ולשמור אותה לבן שלי כשיגדל (הוא בן 4.5 ) , הפרוייקט הזה דרש ממני קצת יותר ממה שחשבתי ולכן אני שוקל למכור אותה

תמונות בהמשך

פורסם

יפה שיש בארץ כאלה שעדיין חשוב להם המקוריות של הרכב. אתה מוזמן לרכוש אותו היום לפני השינויים , אני כבר אדאג לאחד חדש ומשופר ...

ועכשיו ברצינות, בארץ שלנו אף אחד לא שם לב למקוריות של רכב בכל מה שקשור לרכב אספנות , אולי בודדים מאד. זה היה משהו שהתחבטתי איתו אבל בסוף החלטתי שאני הולך על זה. אם ארצה מקוריות יש לי תמיד את ה-912 מודל 69 המדהימה שדרך אגב , מחירה בחו"ל יקר יותר מה-911 שנת 76

פורסם

לגבי הספידומטר, אני ממליץ לך לפנות לויקטור ספידומטרים ברחוב גיסין בפ"ת. אחד מבעלי המקצוע הכי מקצועיים שפגשתי בחיים שלי, אבל אל תצפה למחיר הגיוני.

לגבי צמיגים, במידה 195/50/15 יש צמיגי חצי סליקס של פדרל, מאוד אוחזים אבל גם נגמרים מהר (מקדם שחיקה 140), היתרון שלהם זה שהם עולים כמו צמיג ספורטיבי ממוצע (כ-500 ש"ח לפני מע"מ). במידה 195/45/15 יש לך טויו T1R, אחד מצמיגי הספורט הכי מומלצים פה בפורום, מהווה שילוב מצויין בין כל הפרמטרים (אחיזה, נוחות, שחיקה וכו').

ד"א, באיזה מוסך אתה מבצע את ההסבה? כתור אחד שמטפל ברכב שלו במוסך שכל יום יש לפחות פורשה אחת על הליפט אני לא רוצה לדמיין מה עלות החלקים שהזמנת (כשאני שמעתי את מחירי החלפים חשבתי שמישהו מנסה לשדוד אותי).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...