Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור מהתחת?

מה לעשות ולא כל הסיפורים מגיעים מאגדות האחים גרין.

אותי למען האמת יותר מעניין השתלות ובניית מנועים מאשר צ'יפ על קופרה.

אז זה יותר מסובך? סבבה.

אז זה עולה יותר? מגניב.

בכל מקרה, לא יודע למה התעצבנתם או התבאסתם, זה הרי רק ענין של זמן עד שאחד המנהלים יכנס וימחק את התגובה הבעייתית + התראה.

יאללה, אני משאיר הכל כך למען יראו ויראו.

בכל מקרה צרות על התחת זה שטויות. צרות בתחת זה כבר רציני...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

ד"א מניסיון כואב של חבר עם B4 ידנית שנת 2007, הגיר שלה מאוד בעייתי הוחלף קלאץ' פעמיים ב18K ק"מ ועדיין המשיך לעשות בעיות.

זה אומר שהגיר יצטרך תחלופה או שיפור רציני וזה עוד הוצאה לא קטנה.

אני מאוד מקווה שהפרוייקט יצא לפועל ונירא B4 מתעטשת ברחובות ארצינו:twisted:.

בהצלחה ותמונות.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

התאמת מנוע מה צריך?

גיר - לבדוק מידות של גיר אצל בי4 מול אימפרזה + אפשרות להעביר את כל הגיר של האימפרזה as is

תושבות מנוע (וגיר).

התאמת ציריות - מידות.

מיקום אינטרקולר וטורבו וכן צנרת - קידמי ?

אם אתה מפעיל מחשב לא מקורי כגון מוטק ייתכן ו הדבר יקל את החיים מבחינת חיישנים וחשמל למנוע.

לבדוק כיצד הסוויץ מתחבר למנוע.

בניית פליטה מהטורבו אחורה (לתחת)

בלימה + בולמ"ז ותצורת מתלים.

כל מה שצריך זה את המידע הזה ביצים גדולות וחריגה מהתקציב שלך בסדרי גודל של 5000-10000 ש"ח.

ואם כבר נכנסים לזה מה בדבר הטווין טורבו של סובארו המקורי על הלגאסי?

לדעתי הפרוייקט שלך יעבוד ולו רק מפני שהמנוע באימפרזה נדד לשם מהלגאסי אני לא רואה סיבה מדוע לא יהיה אפשרי לעשות את הכיוון ההפוך.

מה דעתך להתייעץ עם טיג? אתה יכול להתעניין אצל החברה שרצים בראלי הם פרקו לגורמים אימפרזות

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בנוסף לקושי המכאני/ חשמלי ובנוסף לתקציב השמן, אני מהמר גם על השבתה של האוטו לפחות ל 5-8 חודשים(אלא אם איזה פורום בחו"ל שיש בו אנשים שכבר ביצעו את הפרויקט יעבירו לך רשימה מלאה ומדויקת של כל החלקים הדרושים להסבה ואתה תצתייד בכולם בטרם תתחיל בפרויקט).

עכשיו אחרי שאולי קצת יאשנו אותך, בהצלחה בפרויקט ואל תשכח לצלם הרבה ולהעלות לפה. :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבירור שטחי בחו"ל, נראה שאין מצב לסגור את ההסבה ב 20K (ספק גם לגבי 30K)

כנראה שזה הופך ללא אקטואלי. (בתקציב הזה ניתן לרכוש פורסטר טורבו מעט ישן יותר).

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מה הצעקות? זה שזה פרוייקט בעייתי שאפשר לא לצאת ממנו, ולהתקע בדרך ללא מוצא אז זו דעתי האישית ואני רשאי להביא פה את דעתי, לא?

אולי מישהו פה לא מכיר את הבן אדם, אבל אני כן - הבן אדם לא בונה רכב נוסף ויש לו על מה לנסוע במקביל, אלא משקיע את כל הכסף שיש לו באוטו הזה.

ולכן אם הפרוייקט יתקע הבן אדם ישאר בלי אוטו ועם חור בכיס.

לכן במצב שזה אוטו יחיד במשפחה להכנס לזה לא חכם.

יום טוב לכולם.

פורסם
אני חושב שלהכנס לפרוייקט המדובר זה לחפש צרות על התחת

אני חושב שתסכים איתי שלא באים וזורקים משפט כזה כאן.

אם אתה רוצה להביע את דעתך, סחטיין אבל תדאג גם לפרש אותה - תרחיב על הנושא של התחת.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אתה מוזמן להביע את דעתך.

אבל יש דרך. סתם לזרוק כאן 'לחפש צרות על התחת' ללא נימוק, זו לא דרך שרצויה כאן.

אתה יותר ממוזמן ליישר קו עם הכתיבה כאן ב CF.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

2 פיתרונות שהייתי שוקל במצבך:

1) לקנות STI, להחליק בגאז' ולקנות מכסה מנוע רגיל ללא כונס, העברת האינטרקולר קדימה.

נראית סולידית, יחסית SLEEPER (אפשר גם לצבוע ג'אנטים בשחור), אבל איכות הרכבה בפנים עדיין ברמה נמוכה יחסית.

2) לקנות פורסטר טורבו, במקרה הזה אפשר להישאר איתה כמו שהיא ללא שום בעייה.

מאובזרת יותר מבפנים, יכולת שבילים נהדרת, אבל במחיר (צנוע) של התנהגות כביש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...