Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל קורס נהיגה מתקדמת לא צריך רכב ספורטיבי! זה משפר את יכולות הנהג בין אם יש רכב ספורטיבי או אין.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא מבין למה סתם לענות תשובות לא קשורות ולא ענייניות!

ב 9K ש"ח אני הייתי מחליף פילטר אויר, סעפת פליטה משופרת, קאמשפטים וצ'יפ והתמורה תהיה הרבה יותר מ 10 כ"ס.

בהזדמנות הראשונה שמורידים ראש (לא עלינו) עושים לראש פורטינג ואז יש פה פוטנציאל לבטח 20 כ"ס סה"כ ואני אפילו יכול להשאר במסגרת התקציב הראשוני ועם קצת יוזמה וכושר המצאה,להשאר עם עודף לסט צמיגים טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני במקומך מחלק את התקציב לשניים:

שיפורי אחיזה- צמיגים, בולמים, קפיצים.

שיפורי כח- צ'פ, צנרת וכו'.

ניתן להשיג צמיגים איכותיים למידה שלך בסביבות ה2000 ש"ח וקפיצים בולמים ב4000. זה משאיר לנו שלושת אלפים ש"ח לצ'יפ+ פילטר ודו אחורי איכותי.

הרכב יתנהג טוב בהרבה ויהנה מתוספת צנועה של כ10 כ"ס עם תגובה טובה יותר על הדוושה.

אפשרות שניה באמת היא להחליף למנוע 2.0, עם הרבה מזל תוכל להכניס גם את הצמיגים/ צ'יפ לפרוייקט.

יש לזכור כי מומלץ לבצע יישור קו מדוקדק לפני כל שיפור מסיבי ברכב.

עידן

יש לזכור כי לפני

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא שמעתי על מגאן עם 117 כ"ס עדיין, שמעתי על 110.

וגם ה110 בשילוב של AL4 הם תיאורתיים בלבד והרכב עגלה במיוחד.

לדעתי,בדוק אילו חלקים של המגאן ספורט מתאימים לך /בהתאמות קלות אפשר להתאים אפילו חיצוניים.

למשל,מידת צמיגים אתה יכול לאשר את של המגאן ספורט (חסכת הרבה כאב ראש).

בדוק חלקי מנוע,מתלים,קפיצים,בלמים,בולמים שהינך יכול להתאים.

בהצלחה?

• תוכן חדש...