Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

ביקרתי היום בכמה וכמה פנצריות למצוא ג'נט שמתאים לרכב שלי פג'ו 206 2003.

יש כמה אפשרויות וקשה לי להחליט הבאתי תמונות, אשמח לחוות דעת שלכם מה לדעתכם יותר מתאים ל-206 שלי.

בגלל חור באגזוז שלי אני צריך להחליף אגזוז הציעו לי אגזוז זרימה חופשית בניה עצמית עם יצא 2.5, כול האגזוז עשוי 100% נירוסטה, והוא יובא מפורטוגל, אשמח לדעתכם גם בזה(האגזוזן דורש 700 ש"ח מורכב כבר על הרכב), חשוב לציין שהיציאה תרותך לדוד!

P09-12-09_0827.JPG

P09-12-09_0827[01].JPG

P09-12-09_0854[01].JPG

P09-12-09_0854[02].JPG

P09-12-09_0855.JPG

P09-12-09_0922.JPG

P09-12-09_0855[01].JPG

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה 026 .

לגבי הדוד , לא הבנתי אותך בשיט .

על איזה דוד מדובר ? מה פשר היציאה המגוכחת הזאת שצילמתה ? האם אותה הוא מרכיב לדוד מסויים ?

פורסם

שלום רב.

אני גם כיוונתי ל-026 בעל 10 הזרועות, רציתי לראות מה תיהיה דעת האנשים פה, עוד מעט אני יקפוץ לפיט סטופ ניראה מה יש שם.

בקשר לאגזוז:הדוד הוא דוד 100% נירוסטה כמו היציאה!

את היציאה האגזוזן ירתח לדוד כדי שזה יהיה חתיכה אחת.

אמשיך לעדכן

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

מה כבר לא מוכרים ג'אנטים בלי הרקע השחור הנדוש והמצועצע ?

026 בגוון אחיד

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ערב טוב.

לדעתך אולי זה נדוש אך אני אוהב את זה, וביקשתי במיוחד לראות רק ג'נט עם רקע שחור.

הרגע חזרתי מפיט סטופ ועכשיו אני מתלבט רק בין שתי ג'נטים

ההתלבטות הענקית שלי היא בין 54 ל-26 שזה ג'נט 15

עכשיו בפיט סטופ הראו לי שתי ג'נטים 16 ורציתי לקבל חוות דעת גם עליהם המספרים שלהם זה 40 וח-18.

איזה ג'נט מכול הארבע האלה הכי מתאים ל-206, חשוב להגיד שג'נט נ18 ו-40 עם יבחרו גם יצבעו ברגע בשחור.

בתודה מראש טל

Untitled123.jpg

026.jpg

Untitled456.jpg

Untitled789.jpg

פורסם

SPIRIT3 הג'נט 18 יהיה בלי הליפ הזה הוא לא יהיה שקוע, הצלעות יהיו בקו ישר עם הליפ

• תוכן חדש...