Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
SPIRIT3 הג'נט 18 יהיה בלי הליפ הזה הוא לא יהיה שקוע, הצלעות יהיו בקו ישר עם הליפ

אה, דווקא זה מה שעושה אותו יפה, זה נותן מראה של עומק לגלגל.

אם יש לך אפשרות להשיג בידיוק כזה יהיה מושלם לטעמי, כל השאר לא כלכך בטעם שלי,

יש מצב להשיג מקוריים של 206RC?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב.

סיפירט3 עם אתה מצליח להשיג תודיע לי אני הראשון שקונה.

מישהו יכול בבקשה גם לייעץ לי בקשר לאגזוז?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

30 ו54 עם הנמכה יהיו סוף הדרך :-P

בתמונה השניה אני רואה רק סופית לאגזוז..

בתור חלופות הייתי מציע לך לשקול דוד איכותי כגון סברינג\סופרספרינט\רמוס וכ"ו

שלא חופרים ובלחיצה תהנה בלי לחפש משטרה במראות :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כמי שהרכיב ג'נטים של 406 על הxs שהייתה לי (מכאן שהם אכן במידה), לא נותר לי אלה להסכים עם uno turbo.

ולעניינך, ה026 באמת נראה יותר טוב על הרכב הזה ללא ההצללה השחורה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

ערב טוב.

אתחיל בזאת שיש פה כמה שאמרו שעדיף בלי הצללה, אבל כמו שאומרים כול אחד והטעם שלו.

תודה רבה לכול היועצים והעוזרים, אני שמח לעדכן שהאגזוז הורכב על הרכב, הדוד 2.5 אינץ לכול האורך מהכניסה עד ליציאה איכותי מאוד שקט לא חופר, ובטורים גבוהים נותן צליל בס מאוד יפה ועמוק, אני ממליץ לכול מי שרוצה להתקין אגזוז טוב ואיכותי שקט לא חופר יותר מדי ועם צליל מדהים אני ממליץ על הדוד הזה, בנוסף אפשר לבחור יציאה לפי הטעם שלך ולא להיות מוגבל בבחירה הסופית רותחה לדוד בצורה מדהימה, אני ממליץ גם מאוד על בעל העסק שהתקין והכין את האגזוז הזה בן-אדם שיודע את העבודה עובד מצוין והכי חשוב גם מאוד נחמד לבן אדם קוראים נחום מאגזוזי השלושה בחולון מי שרוצה מספר שישלח לי לי בפרטי, ותגידו לו שטל שלח אותכם.

בקשר לג'נטים הג'נט הנבחר לבסוף הוא 026 מחר אני נוסע לפיט סטופ להתקנה.

שוב תודה רבה לכולם.

בברכה טל

נ.ב

עם לא הדגשתי את זה מספיק אני ממליץ על האגזוזן בחום רב

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

"על האגזוזן"? רק שהוא לא יקרא אתזה.....

כמה עלה האגזוז כולל הרכבה? התאמה וכו'

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

הדוד לא של חברה מסויימת זה דוד בנייה עצמית שיובא מפורטוגל.

רק דוד ללא סופית יפה אתה לוקח את הדוד בוחר איזה סופית שאתה רוצה ומרתכים אותם ביחד לחלק אחד מושלם בידיוק לפי הבחירה שלך והרצונות שלך, להגיד לך את האמת אין לי מושג איזה חברה זה, דבר אחד אני יודע, שאני מבסוט לגמרה מהדוד הזה.

עוג משהו:איך זה שאתה יודע איך קוראים לי ואני לא יודע איך קוראים לך?

בברכה טל

פורסם
ערב טוב.

סיפירט3 עם אתה מצליח להשיג תודיע לי אני הראשון שקונה.

מישהו יכול בבקשה גם לייעץ לי בקשר לאגזוז?

ג'אנט של 206RC זהה לג'אנט של 307XSI.

פורסם
הדוד לא של חברה מסויימת זה דוד בנייה עצמית שיובא מפורטוגל.

רק דוד ללא סופית יפה אתה לוקח את הדוד בוחר איזה סופית שאתה רוצה ומרתכים אותם ביחד לחלק אחד מושלם בידיוק לפי הבחירה שלך והרצונות שלך, להגיד לך את האמת אין לי מושג איזה חברה זה, דבר אחד אני יודע, שאני מבסוט לגמרה מהדוד הזה.

עוג משהו:איך זה שאתה יודע איך קוראים לי ואני לא יודע איך קוראים לך?

בברכה טל

זה בגלל שיש לי איביזה כחולה.

וברצינות, מה המבחר של היציאות שיש?

אני שמח שאתה מבסוט, תהנו ממנו!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

יש מבחר סביר לא משהו גדול, הוא לא מתמחה בדודי ספורט וכאלה הוא מוסך אגזוזים רגיל שמתעסק גם בזה.

ועם תרצה משהו שאין לו תאמין לי הוא ישיג.

בברכה טל

• תוכן חדש...