Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אסף,מדובר ב-K04-001,ולא K04-022/3 או דומיו.אין צורך בחיזוקים כלשהם.גם יושב אחד על אחד,ללא צורך בהחלפת סעפת.

בלי קשר,גם אם מדובר בגרסת ה-022 או 023 של K04 אין צורך להחליף בוכנות.

כמובן שמומלץ להחליף כהכנה לטורבו זה טלטלים.כידוע הם מהווים נקודת טורפה במנועי 1.8T

Eldor,אל תזלזל ב-K04-022/3.אני מכיר כמה אנשים "ששברו" מנועים עם הטורבו הזה.

הוא כמעט זהה ל-GT28RS של גארט.

אני דיברתי על ה-001

וbig m ה-04-001 מחזיק גדישה יותר גבוה

פורסם

אבל עם כבר סמים כסף אז ה-ko4 הכי משתלם הוא מחזיק יותר טוב בגבוהות...וכמו שאנחנו יודעים אנשי האיביזות הנמוכות פחות מעניינות אותנו

פורסם
אסף,מדובר ב-K04-001,ולא K04-022/3 או דומיו.אין צורך בחיזוקים כלשהם.גם יושב אחד על אחד,ללא צורך בהחלפת סעפת.

בלי קשר,גם אם מדובר בגרסת ה-022 או 023 של K04 אין צורך להחליף בוכנות.

כמובן שמומלץ להחליף כהכנה לטורבו זה טלטלים.כידוע הם מהווים נקודת טורפה במנועי 1.8T

Eldor,אל תזלזל ב-K04-022/3.אני מכיר כמה אנשים "ששברו" מנועים עם הטורבו הזה.

הוא כמעט זהה ל-GT28RS של גארט.

אני אחדד יותר ממה שחברי כבר חידד,

הבעיה עם הK04 היא בעיקרה המומנט של הטורבו המניאק הזה.

הטורבו הזה יוצר כל כך הרבה מומנט בסל"ד נמוך ומה שגורם לשבירה של טלטלים

בניגוד לGT28RS\71 שהם נותנים הספק ומומנט בטורים גבוהים שבמנוע כבר משומן ומוכן לזה.

בגלל זה אנשים עם K04 ישברו יותר מהר מGT28 במידה והמנוע לא מחוזק.

כמובן שכל זה בתיאוריה בפועל יכולים להיות ניסים.

אגב אני עדיין מאוהב בטורבו הזה בצורה עיוורת, K04 023 זה הטורבו הבא באוטו שלי.

פיסקתי את ההודעה, אנא דאג לא להשתמש בנקודות כתחליף לסימני פיסוק. תודה, יאשה.

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

להלן וריאציות של K04 (למי ששאל בפרטי,ומי שסתם רוצה לדעת):

K04-001 - כאמור מחליף ישיר של K03 ו-K03S,ללא צורך בשינויים כלשהם.

K04-015 - טורבו שמתאים למנועים אורכיים (פאסאט/A4/A6).

K04-020,022,023 - טורבו זה מגיע באאודי TTQ/S3/לאון קופרה R.

אינו מהווה תחליף ישיר לטורבוים K03/03S,ישנו צורך בהחלפת סעפת והכנת מנוע לטורבו הזה (טלטלים).

K04-025 - טורבו זה מגיע באאודי S4.כנ"ל,ישנו צורך בהתאמות למנועי 1.8T רוחביים.

תמונות להמחשה:

K04-020

K03S vs. K04-022

K04-023

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
אבל עם כבר סמים כסף אז ה-ko4 הכי משתלם הוא מחזיק יותר טוב בגבוהות...וכמו שאנחנו יודעים אנשי האיביזות הנמוכות פחות מעניינות אותנו

מי אמר?

יש מישהו שאתה מכיר עם KO4-001 שמעוניין לבדוק האם הוא מחזיק יותר גדישה או מוציא יותר הספק מKO3 SPORT?

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

מעניין מאוד, ואם בכלל אתה רוצה להגדיל ראש אז אולי תצליח למצוא סירטון של קופרה K04-001 לא APR מול קופרה K03S ששניהן עם אותה תוכנה אחרת תתחיל פה עוד מלחמת עולם אבסולוט מול APR ובסוף אונו טורבו יבוא ויכניס גם את ריבו וגם יהיה את החכם שייטען שזה לא קשור לטורבו אלא רק לתוכנה :-P

פורסם

אתה עוד לא יודע מה היו התוצאות אז כדי להמתין עם התירוצים/הסברים

אבל הרבה חברה טוענים שהKO4-001 הוא שיפור מומלץ לKO3S ותומךב245כ"ס רק על ידי החלפת הטורבו ושימוש בווסט 4

באר עם תוכנה מתאימה

אני לעומת זאת תמיד אמרתי שספיקת האויר שלהם זהה ולכן לא יהיה כל שיפור

מחר הבחור עם הKO3S יעבור אלי ואני אראה את הסרט שצילמו ויעלה אותו וניתן לכם להחליט

האם שידרוג לKO4-001 בעלות של 9900ש"ח כדאי

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

מי שאמר את זה הם APR ואולי הם לא גדולים ומבינים כמו כבודו אבל גם הם מבינים דבר אחד או שניים בוואגיות.

אבל עזוב,

באמת שאני לא מבין את הדרך שלכם. אני בוודאי לא מסכים לה.

מדוע לנקוט בשיטת הפרסום הנגטיבית?

מדוע לא להעיד טובות על המוצרים שלכם, על השירות שלכם וכו'?

מדוע במקום זאת, לתקוף תמידית את המתחרים, להעיד עד כמה המתחרים והמוצרים שלהם לא טובים.

מה מקור הרעל והשליליות?

אתה באמת מאמין שאתה קונה לעצמך שם טוב בדרך הזו?

אתה באמת מאמין שיותר לקוחות יגיעו אליך בגלל זה?

הנה, בוא נסגור את זה כך:

אתם גדולים, אתם אלופים, אתם הכי טובים ויותר מקצועיים.

עכשיו רק נותר לקוות שתהיו גם יותר עסוקים ואולי זה יגרום לכם להפסיק לחרחר למלחמה חדשה פעם בשבועיים.

זה רק אני? כי לי כבר נמאס מזמן מהיריבות הזו שיד נעלמה (יותר או פחות) דואגת להזין אותה ברעל מחודש כל פעם.

עכשיו, אתם מוזמנים להמשיך ולדרדר את הפורום. אני בכל מקרה מבטיח להשתדל שלא להגיב.

שאו ברכה ושמרו על נתק.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

נשבר לי.

זו לא הדרך הרצויה כאן.

אתם מוזמנים לעודד את המוצרים שלכם ואני אשמח אפילו, אבל לא ע"י השמצת הקולגות שלכם לתחום.

בטח ובטח שלא כאן בפורום שלי. נקודה.

כבר לא איכפת לי מי יותר מהיר, מה יותר מהיר ואם זה צ'יפ של פרילינג, E&A, APR או זבוראמו שיפורים.

גם כבר לא איכפת לי אם זה טורבו מעט גדול יותר או קטן או טורבו חשמלי מבחינתי.

במקום שאתעסק בניהול כללי וסינון הודעות שלא קשורות לתחום, כי וואלה, גם לי יש חיים (וגם לבגירה כמובן) אני צריך להתעסק עם ריבים בין קולגות? למה? כל כך שמחתי ואפילו די עודדתי, שהנה, יש כאן חברה' רציניים ומוערכים בשוק ואני צריך להיות עם אצבע על הדופק דווקא בגללכם?

לא הגיוני ואפילו לא מקובל.

אני ובגירה עמלנו קשות כאן כדי להביא את הפורום לרמה הזאת וזה גם אחד הדברים שמבדילים בינינו לבין פורומים אחרים, לדעתי. לא מתכוון לוותר על העניין אפילו לשניה.

ברשותכם או שלא, אני אנעל את השרשור.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...