Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
CROC - פילטר חדש בא בלי קיט ניקוי, אבל מגיע משומן ומוכן להתקנה, מומלץ לקנות קיט ניקוי, במיוחד אם אתה מזמין מחו"ל, 11$ לקיט.

ליאור

ומה נותן הפילטר הזה ל- TDI?

תודה.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה המתבקשת היא איפה קונים פילטר פתוח של K&N?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

כתבה מעולה!

אבל אתה קצת מאזן את הכף לטובת K&N שהיא חברה מצויינת, באמת, אבל מה שכתבת על שאר הפילטרים שמשתמשים בנייר או חומר דמוי ספוג, לדעתי תופס רק לגבי כל הפילטרים הזולים והחיקויים, פילטרים דוגמת קיט ה F2 של AEM או קיט הלוויתן של J'S עושים בית ספר אפילו לקיט הכי איכותי של K&N, שני החברות הללו ועוד כמה קטנות יותר עושות קצת מעבר לבחירת הבד המסנן הטוב ביותר, אלא בונות את כל הספעת ומערך היניקה שהאוויר ישאב בצורה אופטימלית, ישאר קר בצינור, ויגיע למנוע במהירות האפשרית, מדובר במדע ממש.

חבל מאוד שבישראל השוק הזה אינו מפותח מספיק.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ברצוני לשים לקליאו mk2 את הפילטר הנ"ל

http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57i-6509

השאלה היא האם הוא יורגש בצורה משמעותית?

הצליל ישתנה,באיזה רמה?

והאם בגלל שהוא מגיע עם מבודד וכו' לא צריך לבודד אותו בשיטות סבתא וניתן לחבר אותו כמו שהוא מגיע ולא יהיה בעיה עם החום של המנוע?

תודה מראש

:lol: CLIO B sport MK2 :lol:
פורסם
כבר רבע שעה אני קורא את כל השרשור, עד שאני רואה שהוא מלפני שנתיים!

עשית את הפאדיחה.

לא אישית, אבל נראה לי שאתה עשית את הפאדיחה...

:lol:

רמי, אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש שיעסוק רק ברכבך.

אני אנעל את השרשור, הרי אנו לא רוצים להסתכן שמא אולי הגולש Uno Turbo שוב יקרא את כל השרשור.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...