Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

יש לי פיג'ו 206 XT ואני מעוניין לשפר את המראה שלה טיפה בזה שאני יחליף לה ג'אנטים, פנסים וכו'..

לגבי ג'אנטים, כדאי להחליף למגנזיום? ואם כן, איזה מידת ג'אנטים כדאי לי לשים? ( אין לי כוח ללכת לבקש אישורים ממשרד הרישוי וכו' ),

כעקרון לפי מה שהבנתי לרוב ה 206 מידת הג'אנטים היא: 14 אינץ ( תקנו אותי אם אני טועה ), זה אומר שאם אני מרכיב עליה ג'נט מגנזיום במידה 14 אינץ' זה יהיה חוקי לחלוטין?

את הפנסים הקדמיים אני מעוניין להחליף באנג'ל אייז, חוקי? ואם כן, יש את זה לPitStop? ,

דרך אגב, כרגע יש לי אפשרות להזיז את הפנסים הקדמיים למעלה ולמטה, אם אני יחליף את הפנסים לאנג'ל אייז אני עדיין יוכל להזיז אותם?

לגבי פנסים אחוריים, ראיתי שיש ל PitStop כל מיני סוגים, רציתי לדעת אם לשים פנס לדים זה מותר, שוב, אין לי עצבים לבקש אישורים ממשרד הרישוי.

תודה רבה מראש.

פורסם

אחרית הימים.

רז טועה.

אמנם לא רז הישן והטוב, אבל זה לא מה שימנע ממני לצאת בהצהרה הזאת.

ולרז החדש, אתה מוזמן לקרוא את כללי פורום השיפורים.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...