Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטרואן סקסו שנת 2000 מנוע 1400 מחשב של מגנטי מרלי, בקיצור..

בהתחלות נסיעה מורגש כאילו המנוע קצת נחנק (כמו חיתוך לשבריר שניה-גורם לטילטול בראש הנהג).

ובטורים נמוכים- בינונים (עד 2400 סל"ד בערך) הרכב לא "חי" כמו ב-3000 סל"ד ומעלה .

בקיצור ולעניין -> הוספת ציפ תפתור את הבעיות הנ"ל?

אשמח לקבל את כל סוגי התגובות לגבי הנושא הזה , תודה מראש , רביד!

פורסם

החיתוך\קירטוע שיש לך נגרמים בגלל תקלה כל שהיא,

יכול להיות גם שהרכב לא סוחב בגלל שקימת התקלה,

ציפ לא יעזור לך במקרה כזה, אתה צריך לגשת למוסך.

קו---------------------------------------

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה.

זה לא שהרכב באמת נחתך ,ניסיתי לתאר את ההרגשה פחות או יותר של תחילת הנסיעה (גם כאשר לוחצים על דוושת הגז אפשר לשים לב שיש DELAY עד התגובה של המנוע) .. והוא כן סוחב -אפילו מצויין ,אבל יש הבדל בין הטווח של עד 2400 סל"ד , ומעל ל-2400 סל"ד.. שמשם הטורים מזנקים עד 5500 סל"ד בלי להתבלבל

אשמח לקבל הארות בנושא , תודה רביד!

פורסם

נשמע לי כמו חיישן קראנק מבולבל (אם יש ברכב כמובן) :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אחרי חפירה בפורום הצלחתי להבין שחיישן קראנק אמור לעשות לי בעיות בהנעה מה שאף פעם לא היה לי ברוך ה' , הרכב מניע ממש בנגיעה (סטרטר קצר מאוד) ואף פעם לא נכבה לי הרכב .. כך שאני לא חושב שיש משהו לא תקין ברכב.

אני חושב שפשוט ככה היצרן (לא יודע למה-אולי כדי לחסוך בדלק?! ) הגדיר את המחשב ..

דיברתי עם גיא פרילינג והוא אמר לי שציפ אמור להוסיף משהו כמו 9 אחוזים יותר כח לרכב הזה ותוספת מומנט בעיקר לטורים הנמוכים והבינוניים..

בקיצור ולעניין ,מה אתם אומרים, הציפ יפתור את הבעיה הזאת (או שאין מה לעשות)?

בברכה, רביד!

פורסם

אני חושב שלפני צ'יפ חייבים קודם כל לבצע יישור קו מלא.

השיפור יהיה מורגש ולאורך זמן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הרכב אחרי יישור קו..הוחלפו: רינגים מקוריים, לאגרים, טיימינג גלגלות ומשאבת מים מקורית ,ומערכת קירור מצויינת ,צמיגי משלין, וסעפת יניקה שעברה ניקוי בעדינות יתירה מיד לאחר שקניתי. בקיצור הרכב מטופל באופן קפדני בחלקי חילוף מקוריים לכל הפחות!

הרכב לא שותה שמן ולא שותה מים ועולה לירושלים פעמיים בשבוע בלי להתחמם ואת הקאסטל הוא עולה בלי בעיה במהירות של 100 קמ"ש..

הבעיה שלי שהוא קצת עצלן בתחילת נסיעה.. והשאלה אם צי'פ יעשה את העבודה ?

בברכה,רביד!

פורסם

פילטר אוויר INBOX יתן לך נשימה טובה יותר,יכול ליהיות שזאת הבעיה,עם תירצה ללכת על פילטר אוייר פתוח ''קונוס'' אז תצתרך מקום שהוא ינשום אוייר קר ולא אויר חם מה שיביא לירדיה בביצועים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...