Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לבקשת יאשה:

גם אני התחלתי פרויקט קטן.

כחלק מהטרנד הירוק , מתוך חיבה לכדור הארץ ומתוך רצון לעשות משהוא עם הידיים החלטתי לבנות רכב ירוק דו מושבי.

אספתי גלגלי אופניים (ממוכר האופניים המקומי), כמה מצברים, מושבי באקט משומשים שעברו ריפוד, סירת משוטים ישנה מפיבר גלס שעברה הסבה ונצבעה בלבן פנינה ואקווריום ישן לאיכלוס המצברים.

בערתם של כמה חברים ומספר סופי שבוע הצלחנו להרים את הפרויקט הבא ובאופן מפתיע הוא ממש, אבל ממש דרש שנדביק לו סמל של כוכב בעל שלוש רגליים בתוך עיגול, שלמה חברי הטוב פשוט חלם עליו בלילה.

והנה כמה תמונות, מתנצל שהם לא באיכות כל כך טובה וכו'

crazy-hybrid-f-cell-roadster-by-mercedes-2.jpg

crazy-hybrid-f-cell-roadster-by-mercedes-1.jpg

crazy-hybrid-f-cell-roadster-by-mercedes-3.jpg

crazy-hybrid-f-cell-roadster-by-mercedes-4.jpg

פורסם

הנה תמונה מהפרוייקט טורבו שמתקרב לסיומו:

mainphpg2viewcoreqv6.jpg

אחלו לה בהצלחה, וכמובן תמונה של המלכה עם קיט הנמה מקורי של TRD JAPAN

1290-low-cost-tuning.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא יודע ממתי נותנים לפורום לגלוש לשטויות כאלה ,באמת יאשה ! תנעל וזהו כולם מעלים שטויות , אני יהיה רציני אם כבר .

אתמול הגיע המנוע לפריזמה

http://www.britishv8.org/Triumph/EdOlson/EdOlson-D.jpg

מחר מניעים

לא רואה סיבה שהגיר הסטנדרטי לא יחזיק 1500 כוח סוס . כשבמקור הוא מיועד להחזיק 80 זה לכל המתלהמים .

פורסם

היה לי קצת זמן פנוי בערב אחרי העבודה אז עשיתי כיוון שסתומים והחלפת רצועת דינמו. החלטתי שאם אני כבר מתלכלך אז אני ארכיב את המנוע מקדימה (כנראה שזה יותר טוב אם בכל המכוניות המודרניות עושים את זה). רק נשאר לגשת לעמדה 1 בחולון...

ללא שם.JPG

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

גם לי היה קצת זמן הערב, אז החלטתי לעבוד על הוולו שלי.

קודם סיימתי להרכיב את כל עשרת האגזוזים, ובדיוק עכשיו סיימתי צביעה כללית לאדום + שיפורים מיוחדים!

funny_cars_1.jpg

funny_cars__27.jpg

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

חחחחח מה הבחור הזה אמיתי? חח אני קורא את כל ההודעות ואני לא מפסיק לצחוק חחחחחח

אז אני לצורך העניין קניתי שבוע שעבר את החלום שלי (אמיתי!)

Volkswagen Golf GTI W12 650

05-19-07-01-Volkswagen-Golf-GTI-W12-650.jpg

עכשיו אני מתלבט איזה פילטר לשים inbox או ramair..

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...