Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קראתי פה הרבה המלצות לפילטרים פתוחים

איזה מומלץ למונדאו 96 ?

רטוב או יבש ?

יש המלצה לחברה מסויימת ?

אני בכל מקרה מייבא מחול אז זה לא שאלה של עלות רק איכות ותמורה לשיפור

פורסם

בוקר טוב,

בקשר להרבה המלצות שראית פה אני בכלל לא בטוח.

אני מניח שהמונדיאו שלך היא אטמוספרית (ללא טורבו) ואוטומטית, לכן

שיפור מפילטר אוויר פתוח אתה לא תקבל, ואולי אפילו זה ייגרע מהכוח של הרכב אם תתקין אותו במיקום לא טוב

(הוא יינוק אוויר חם יותר מאשר הפילטר הרגיל), יהיה לך רעש מזערי ויש כאלה האומרים שיכול להופיע סוסון או שתיים.

תחכה לקבל פה עוד תגובות בקשר לאם כדאי להתקין פילטר אוויר פתוח ברכב אטמוספרי.

אם בכל זאת לבך חפץ בפילטר אוויר פתוח בכל מחיר, אני ממליץ לך על החברות הבאות Simota, A.K.A, K&N.

המשך יום טוב 8)

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

שטויות, פילטר פתוח מומלץ לכל רכב באשר הוא כל עוד הוא ממקום נכון.

ורק לידע כללי חברת AKA ממש לא מומלצת במידה ואתה מדבר על פילטרים איכותיים.

פורסם

שים INBOX של K&N....ביצועים לא תקבל אולי גם רעש לא...אבל לפחות לא תהיה צריך להלחליף פילטר אוויר יותר.

קח בחשבון שסביר להניח ששום פילטר לא ישנה לך כלום

דבר אחד שפילטר פתוח (גם אם ממוקם נכון) יכול וכנראה גם יעשה...זה יעלה את צריכת הדלק בעקבות תערובת בערה עשירה מדי.

אם פילטר כזה או אחר היה מוסיף מומנט הייתה יכול לנצל את זה ואולי גם לחסוך גרוש או 2 בדלק.

נ.ב פילטר לא מוסיף כ"ס בדרך כלל אלא מומנט.

נ.ב 2, פילטר INBOX וראם אייר (או סקופ כזה או אחר) עדיפים לדעתי בהשוואה לקיט אוניברסלי של כל חברה.

ליעד.

• תוכן חדש...