Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן גיר מוחלף כל טיפול, כמו כן מוחלפים גם פלאגים (המקוריים של DENSO) שמן 10W40 סינטטי מלא של ARAL מיבוא אישי (ואני רציני) פילטר שמן מקורי, נוזל קירור מקורי , ופילטר אויר.

מעבר לזה - הוא עבר טיימינג ב 180K, בולמים, בלמים,פילטר דלק, תושבות מנוע (עליונות ותחתונות) ותוסף דלק K44 כל 5K ק"מ.

בקצרה - מה שאני מנסה להגיד שהבעייה היא לא באופן הטיפול ברכב ולא במשהו ספציפי, פשוט מאוד עייפות החומר מתחילה לדגדג לי בקצה כף הרגל והרכב כבר לא מרגיש לי כמו שהוא הרגיש בהתחלה.

אני עדיין מעוניין לקבל מידע בנוגע לאוברול בתקווה שהוא יצליח להחזיר למנוע את כל 127 הסוסים שהיו לו ביום שיצא מהסוכנות.

שוב תודה :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

מה כולל האובראול ? האם יש חלפים משופרים (בוכנות,טלטלים,קראנק?)

ומה עלולות להיות העלויות פחות או יותר של עבודה כזאת ?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לשים תוסף כל 5 אלף זה לא כ"כ בריא. אם אני לא טועה זה מוריד מהכוח של המנוע.

ואני גם לא בטוח שלהחליף שמן גיר בכל טיפול זה כ"כ טוב. לא היה לי עד עכשיו רכב אוטומטי אבל לפחות ממה שאני יודע, ברכב הידני שהיה לי לא החלפתי שמן גיר בכל טיפול אלא הוספתי רק מדיי פעם כשהיה חסר מעט.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מנוע עייף יכול לנבוע מהרבה סיבות, לדוגמא חיישן למדא תקול.

על פניו נראה שאתה מטפל טוב ברכב, אם אתה רוצה לפתור אתת הבעיה גש למוסך ובקש קודם כל בדיקת קומפרסיה, אם עברת את השלב הזה בהצלח תבקש שיחברו את הרכב למחשב ויסרקו תקלות.

דבר נוסף אל תוסיף תוסף דלק כל 5K ממש לא בריא למנוע מספיק פעם ב40K, ולקינוח תדלק בתחנות איכותיות שאין חשש למהילה, אישית אני ממליץ על פז, ואין לי מניות שם (הלוואי שהיו)

לבסוף אם נשאר לך קצת כסף בכיס והחזרת את הסוסים לאורווה, בדגם שלך יש היצא גדול של מכסה מנוע קרבון קל משקל, חוקי לגמרי, וישפר לך את הביצועים יותר מפילטר פתוח זה בטוח (אהה יצא לי חרוז).

וזכור שמור מרחק כדי שנוכל להפגש

פורסם
קח בחשבון שלעשות אוברול לסיוויק שלך זה סיכון של לזרוק את הכסף כי יש סיכוי לקבל עיוות בראש.

סיכון למה?

עיוות בראש? :S

:roll:

כשמבצעים את העבודה כמו שצריך אין שום סיכון,

קו---------------------------------------

פורסם
מה כולל האובראול ? האם יש חלפים משופרים (בוכנות,טלטלים,קראנק?)

ומה עלולות להיות העלויות פחות או יותר של עבודה כזאת ?

יש מבחר ענק של חלפים משופרים לסיויק, אבל אם אתה לא הולך לשדרג את המנוע בטורבו, או משהו רציני אין סיבה לרכוש בוכנות או טלטלים מחוזקים.

באוברול, מחליפים לרוב, רינגים אטמים ומיסבים במידת הצורך,

עלויות תשאל במוסך, לכל אחד יש את המחיר שלו,

קו---------------------------------------

פורסם
קח בחשבון שלעשות אוברול לסיוויק שלך זה סיכון של לזרוק את הכסף כי יש סיכוי לקבל עיוות בראש.

מחזק את אופק, אם אתה קפדן בקשר לרכב, אוברול עושים רק אצל מוסך מקצועי, אל תחסוך בעניין.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...